Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 jj...to je přesně ono!!!!! Naprosto geniálně to pasuje........neznám moc takovejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Vřele doporučuju oslavu pohanský mytologie a bohů ve "filmu" Begotten klik Čistá esence filmovýho umění..pro většinu ale naprosto nestravitelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 jako ve škole Ink: 1-2 Zombieland: 3 2012: 6-7 (neuvěřitelná stupidita) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 2012 - kdo nenechal mozek v šatně a čekal něco k zamyšlení, tak si to rozhodně nemohl užít. Všechno neustále vybuchuje a nebo je zaplavováno. Podle pravidla čím víc tím líp :-) Já se výborně bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 (upraveno) co takhle Braindead? jestli už se to tady mihlo tak sorry, nechce se mi to celý prolistovávat a hledání nic nenašlo.. vřele doporučuji jen tak mimochodem, tenhle pán natočil i pána prstenů Upraveno 19. listopadu 2009 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 (upraveno) co takhle Braindead? jen doplním Vesmírné kanibaly oba filmy stojí zato, ovšem vyžadují specifického diváka edit: ještě snad dodám, že v obou filmech Peter Jackson hraje Upraveno 19. listopadu 2009 uživatelem tarmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Miluju kazatele.....:" nakopu vám prdel ve jménu božím...!!!!".......a sněhovou frézu........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 tohle se mě fakt líbilo - http://www.csfd.cz/film/254491-answer-man-the/. Jeff Daniels perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Miluju kazatele.....:" nakopu vám prdel ve jménu božím...!!!!".......a sněhovou frézu........ to myslíš závěrečnou masakrální scénu se sekačkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 jen doplním Vesmírné kanibaly oba filmy stojí zato, ovšem vyžadují specifického diváka edit: ještě snad dodám, že v obou filmech Peter Jackson hraje je to zvláštní, ale ti vesmírní kanibalové mě nějak minuli, no nic, během chvilky jsou stažený, jdu si pro lahváče a bude sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 to myslíš závěrečnou masakrální scénu se sekačkou? jj...vždycky jsem měl za to,že je to sněhová fréza.....ale ono je to,ve své podstatě,jedno...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Když už kanibalové a jiné masakry, tak určitě taky Choking hazard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 fuj...to je <>vina ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 no choking hazard určitě néé ale z jiného soudku Anthony Hopkins na starym indiánovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 .........ale z jiného soudku Anthony Hopkins na starym indiánovi Krásný snímek !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Walk the Line 20. 11. 2009, 20:00 - Prima Skvělá hudba http://www.csfd.cz/film/116755-walk-the-line/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Teď jsem objevil krátkometrážní prvotinu Tima Burtona Vincent K.L.I.K. úžasný přednes ...namluvil sám "velký" Vincent Price...fakt paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Po dlouhé době sem shlédl Leona s Jeanem Renem a nelituju toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Když tu byl zmíněn Jean Reno, tak jsem si pustil oddechovku Wasabi.Bezva film a mám dojem, že se tam mihly i červené G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Whitnail&I, takovej menší, komornější Strach a hnus v UK, děsná hlína! Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=L95MAROlcqg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se