Lu2cz Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 jjj, taky sem zvědavej tohle nevypadá úplně zle jj diky za tip, denzla mam rad, vypada to na slibny akcnacek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Stopro to tu uz nekdo postoval, ale ja dnes videl "Nedotknutelni" moc se mi to libilo ! Doporocuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 300: Rise of Empire tvl to byla ztráta času, jenom díky kozám Evy Green tomu dam 2/10, jeden bod za každou.Kdybych na to šel do kina, tak bych ho asi podpálil.tak to musím podepsat....já to dal před chvílí,totální tragickej fail film.....i ty kozy bych chtěl lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) jo o víkendu začali dávat na ČT2 GoT od začátku.náhodou sem na to narazil, dabovaný.bylo super vidět jak byly všichni (předevšim ty v dětskejch rolích) mladýpo 15 vteřinách tam někdo pronesl větu " Neni táhleto Chejmí?" tak sem to vypnulTen kdo byl zodpovědnej za překlad, by měl bejt poslán ne nějakou dobu k Boltonum vim že o tom tady už někdo psal, ale dokud sem to neslyšel na vlastní uši, tak sem to nebral tak tragicky Upraveno 30. června 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Viděli jste Grandhotel Budapešť ? http://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/ Byl jsem moc překvapenej. Film přesně podle mého gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Viděli jste Grandhotel Budapešť ? http://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/ Byl jsem moc překvapenej. Film přesně podle mého gusta.Dnes po praci se na nej chystam, kazdej mi to doporucuje, ale ten nazev me odrazoval, podlehnul sem okoli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 http://www.csfd.cz/film/274834-rare-exports/Nemáte prosím někdo link na tohle dílo s CZ nebo s D titulky? Zatím jsem to objevil pouze s rozsypaným čajem nebo rusky.Díky za případný odkaz.Cyril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 https://sdilej.cz/5294402/Rare+Exports+%282010%29+DVDrip.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 https://sdilej.cz/5294402/Rare+Exports+%282010%29+DVDrip.rarDíky, o tomhle odkazu vím. Jen tam není v názvu uvedeno, jestli je to s titulkama. Už mi něco poslal Marosh. Tak zkusím obé.... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Viděli jste Grandhotel Budapešť ? http://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/ Byl jsem moc překvapenej. Film přesně podle mého gusta. Ještě ne, ale chystám se na to. Nicméně znáš jeho starší kousky? Wes je geinální, ale ne každýmu sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Grandhotel Budapeš je výborný film a kdo je fanoušek režiséra tak si ho užije ještě o něco víc. Už dlouho mě takhle něco nebavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Wes je geinální, ale ne každýmu sedí.Mi tedy Wes sedí maximálně. Třeba Life Aquatic miluju, ten skautský kousek, co si nemůžu vzpomenout je taky dobrý, Darjeeling Ltd. lahůdka, nemá slabý film. Byl jsem včera s děckama na Jak vycvičit draka 2 ve 3D a kupodivu to není až tak debilní, jak jsem čekal. No a včera jsem dal Fargo S01E01 a nebylo to zlé. Sice film je naprostá pecka, ale seriálu dám taky šanci. Když už musím čekat na pokračování Mad Men bůhví dokdy. Mimochodem poslední díl Mad Men byl fantastický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Mi tedy Wes sedí maximálně. Třeba Life Aquatic miluju, ten skautský kousek, co si nemůžu vzpomenout je taky dobrý, Darjeeling Ltd. lahůdka, nemá slabý film. Až vyjde měsíc, tuším. Po Life aquatic 2. nejoblíbenější. Ačkoli Darjeeling Ltd. možná vyjde tak nastejno. Hlavně jsou to filmy, který můžu vidět znova a znova a vždycky tam něco objevím. K tomu ta jeho poetika a jako bonus skvělá hudba (nejlepší je asi u Life Aquatic, z toho mám i soundtrack). Ale tuhle mi kámoš vrátil Life aquatic s tím, že větší slátaninu neviděl a že se ani nedokoukal. No pro každýho to asi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Taky jsem ten Hotel dal a zpetne kdyz to vyhodnotim............nic moc. Urcite opet prehnane hodnoceni na CSFD, kde radobyznalci filmu hýkají blahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Díky, o tomhle odkazu vím. Jen tam není v názvu uvedeno, jestli je to s titulkama. Už mi něco poslal Marosh. Tak zkusím obé.... .Titulky jsou tam, kde všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Tak právě po sedmi letech skončil seriál Californication. Byla to jízda, kterou jsem si moc užil a velice se bavil. Trochu mě mrzí, že závěrečná epizoda nebyla delší, ale co se dá dělat. Hank mi prostě bude chybět po těch letech. Momentálně mám rozkoukáno tedy pouze Suits. Uvažuji o rozkoukání Mad men nebo House of cards. Co právě sledujete vy? Snad nevadí, že do flákna o filmu žvaním o seriálech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Prumernakovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Já jsem se pustil do tý série Fargo. V prvním díle mě chvíli štvalo jak mi spousta věcí asociovala film (samo k horšímu), ale zhruba v půlce dílu to přešlo a na konci už jsem byl slušně zaháčkovanej. V druhý epizodě imho trochu přešlaspování na místě kolem postavy M. Freemana ale jinak slušně rozjetý a už se těším na další díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Včera : Na hraně zítřka. Slušný a ty hlášky mě pobavily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Ted jsme se zenou dokoukali Grandhotel Budapest a docela dobry. Konecne neco bez honicek s auty a potoku krve. Chvilemi mi to pripominalo Barona Prasila. Dobrej relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se