Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

300: Rise of Empire

tvl to byla ztráta času, jenom díky kozám Evy Green tomu dam 2/10, jeden bod za každou.

Kdybych na to šel do kina, tak bych ho asi podpálil.

tak to musím podepsat....já to dal před chvílí,totální tragickej fail film.....i ty kozy bych chtěl lepší :lol2: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo o víkendu začali dávat na ČT2 GoT od začátku.

náhodou sem na to narazil, dabovaný.

bylo super vidět jak byly všichni (předevšim ty v dětskejch rolích) mladý

po 15 vteřinách tam někdo pronesl větu " Neni táhleto Chejmí?" tak sem to vypnul

Ten kdo byl zodpovědnej za překlad, by měl bejt poslán ne nějakou dobu k Boltonum 

vim že o tom tady už někdo psal, ale dokud sem to neslyšel na vlastní uši, tak sem to nebral tak tragicky

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

Wes je geinální, ale ne každýmu sedí.

Mi tedy Wes sedí maximálně. Třeba Life Aquatic miluju, ten skautský kousek, co si nemůžu vzpomenout je taky dobrý, Darjeeling Ltd. lahůdka, nemá slabý film.  

Byl jsem včera s děckama na Jak vycvičit draka 2 ve 3D a kupodivu to není až tak debilní, jak jsem čekal. No a včera jsem dal Fargo S01E01 a nebylo to zlé. Sice film je naprostá pecka, ale seriálu dám taky šanci. Když už musím čekat na pokračování Mad Men bůhví dokdy. Mimochodem poslední díl Mad Men byl fantastický.

Odkaz ke komentáři

Mi tedy Wes sedí maximálně. Třeba Life Aquatic miluju, ten skautský kousek, co si nemůžu vzpomenout je taky dobrý, Darjeeling Ltd. lahůdka, nemá slabý film.  

Až vyjde měsíc, tuším. Po Life aquatic 2. nejoblíbenější. Ačkoli Darjeeling Ltd. možná vyjde tak nastejno.

Hlavně jsou to filmy, který můžu vidět znova a znova a vždycky tam něco objevím. K tomu ta jeho poetika a jako bonus skvělá hudba (nejlepší je asi u Life Aquatic, z toho mám i soundtrack).

Ale tuhle mi kámoš vrátil Life aquatic s tím, že větší slátaninu neviděl a že se ani nedokoukal. No pro každýho to asi není.

Odkaz ke komentáři

Tak právě po sedmi letech skončil seriál Californication. Byla to jízda, kterou jsem si moc užil a velice se bavil. Trochu mě mrzí, že závěrečná epizoda nebyla delší, ale co se dá dělat. Hank mi prostě bude chybět po těch letech.

Momentálně mám rozkoukáno tedy pouze Suits. Uvažuji o rozkoukání Mad men nebo House of cards. Co právě sledujete vy?

Snad nevadí, že do flákna o filmu žvaním o seriálech.

Odkaz ke komentáři

Já jsem se pustil do tý série Fargo. V prvním díle mě chvíli štvalo jak mi spousta věcí asociovala film (samo k horšímu), ale zhruba v půlce dílu to přešlo a na konci už jsem byl slušně zaháčkovanej. V druhý epizodě imho trochu přešlaspování na místě kolem postavy M. Freemana ale jinak slušně rozjetý a už se těším na další díl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...