Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak já dal včera Všechny cesty vedou do hrobu a jako dalo se to.

Plusy :

Skvělé cameo těsně po nápisu The End :clap:

Úsměvně nostalgické cameo v kůlně

Charlize Theron a Liam Neeson

Giovanni Ribisi, i když ten je tam jen na kanální vtípky

Vtipné smrťáky, nebo aspoň většina

Mínusy:

Seth MacFarlane - kdyby radši jen seděl na židličce a svou roli dal Ribisimu...

Kanální humor

Sice jsem po traileru čekal víc a několik hrubozrných kanálních vtípků rozesměje asi spíš puberťáky, ale dal jsem to na jeden zátah - ovšem upozorňuji, že s přísunem piva

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavny hrdina so synom a rodicmi zdrhnu autom. Vsade bude hmla a budu pocut zvuky niecoho sa priblizujuceho. V zbrani bude mat len tri naboje. Zabije syna, rodicov a on bude cakat na to, co sa priblizuje. Tie zvuky boli auta armady, ktora ich prisla zachranit.

Jak to končí? Nechce se mi to dokoukávat. Sledoval jsem to asi hodinu a přestalo mě to bavit. Kinga mám rád ale tohle mi přišlo že ztratilo náboj hned po tom, co se ukázalo co je v mlze.

Odkaz ke komentáři

jinak děsná pi_ovina voe... jsem si počas filmu asi 20krát proleštil lunetu, 5krát odklopil dýnko a udělal jiný potřebný aktivity na mých zánovních oblekovkách...

Hlavny hrdina so synom a rodicmi zdrhnu autom. Vsade bude hmla a budu pocut zvuky niecoho sa priblizujuceho. V zbrani bude mat len tri naboje. Zabije syna, rodicov a on bude cakat na to, co sa priblizuje. Tie zvuky boli auta armady, ktora ich prisla zachranit.

Odkaz ke komentáři

Blbej je jak punštok, o tom žádná, jen nechápu, že nám to potřebuje stále dokazovat :worried_anim:

To je normální trolling. Já taky nechápu, co na tom ty lidi vzrušuje. Možná to, že schovaní za monitorem můžou do lidí valit věci, za který bys je v běžným životě vyhodil od stolu...je to taková móda posledních let. Třeba na Novinky.cz takových byly mraky, než se zavedly registrace do diskuse na jméno a omezení 2 příspěvků od jednoho uživatele k danému tématu... 

Odkaz ke komentáři

Včera jsem viděl ruský film Admirál o Alexandrovi Kolčakovi.

Je to taková ruská snaha o americký kasovní trhák ala Titanic. Vedlejší nehistorické osoby a osudy jsou takové hodně schematické a mělké. Celé je to postavené na nekritické glorifikaci Rusů a především Kolčaka, kteří jsou vykreslení jako hrdinové, kdežto francouzský generál a Českoslovenští legionáři jsou ve filmu podáni jako zrádci, zbabělci a prospěcháři. Výpravu má ale film naprosto fantastickou. Rusové válečné filmy prostě umí a kdo má rád klasické válečné filmy bude hodně spokojený. 

Odkaz ke komentáři

Vcera tohle http://www.csfd.cz/film/318067-koleje-osudu/ Je to trochu patos, ale jinak dobrý!

Tak to mi nějak uteklo, ale vypadá to po dlouhý době na zajímavej kousek. Díky za tip.

Po dlouhý době film kterej mě fakt bavil!  Originální, zábavné, hravé a pastva pro oči... Vřele doporučuju... http://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/

Tohle by mi Frantik evidentně neschválil, ale Wese miluju, mám to připravený ke zkouknutí, ale vždycky skončím u něčeho jinýho, zpravidla výrazně horšího jako včera http://www.csfd.cz/film/329615-pamatkari/ , což sice dle hodnocení šlo očekávat, nicméně jsem to chtěl zkusit. Bohužel hodnocení tentokrát sedí.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...