MJ. Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Někdo tu o tom už psal.Strážci galaxieskoro bych dal 10/10neskutečně sem se bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ja si hlavne stahovani filmu a muziky platim a to hodne a poctive. Za kazdou flash, externi disk, papir, cd a dvd, radio v praci, v hospode, v hotelu. atd. platim pausal, tak proc ho nevyuzit :-) Souhlasím. Navíc mě napadá:Když si nahraji seriál z TV, tak to je taky krádež? Když se nepodívám na reklamy inzerentů, kteří vysílání pořadů platí, tak je to taky krádež? Myslím, že ani jedno není nic, co by jen zdálky krádež (nebo něco neetického) připomínalo. A jaký je rozdíl, když si film stáhnu z uložto nebo si ho nahraji z TV? Něco jiného by bylo, kdybych si ten film nahrál z uložto nebo třeba i z televize a pak ho prodával. To tady ale myslím nikdo nedělá. BTW: Kdybyste přeci jenom někdo věděl, kde se dá Deadwood stáhnout v originále, tak budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Mě nejvíc dráždí ta neskutečná doba, než film z kina dorazí na BR-D. Kino už jsem zavrhnul, protože do slušnějšího kina to mám 55 km a stejně nemám takovou pohodu jako doma. Tak jsem koupil velkou televizi a zjistil jsem, že pro ní nemám filmy. Třeba Strážci Galaxie, které jsem chtěl vidět, budou k dispozici až někdy v prosinci ! Proč nemůže existovat nějaká normální služba, kde bych zaplatil třeba 200,- Kč a mohl si film pustit doma ? Bez nutnosti někam cestovat a poslouchat uřvaný fakany a jejich zasloužilé matky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 (upraveno) chvilku sem si říkal, co O2tv, ale netušim jak to tam je s novinkama. Případně jestli si člověk může vybrat že to bude nedabovaný. Ta služba od nováků bude asi podobnáPro zahraniční služby sme moc malej trh..... Upraveno 11. září 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Proč nemůže existovat nějaká normální služba, kde bych zaplatil třeba 200,- Kč a mohl si film pustit doma ? Bez nutnosti někam cestovat a poslouchat uřvaný fakany a jejich zasloužilé matky...Dobrej napad!Ale myslim si, ze by to kazdej hned pretocil na disk a po premiere by toho byl plnej net.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Na doporučení někoho odsud jsme si včera dali http://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/ a je to sakra povedený film. letos nejlepší co jsem viděl, hodně propracovaný a mrazivý thriller. Rozhodně doporučuju! Jinak v úterý v kině http://www.csfd.cz/film/215200-sin-city-zenska-pro-kterou-bych-vrazdil/ a s procentama souhlasím, dobrá oddychovka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Souhlas, Lovci Hlav je jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední roky viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ona i románová předloha je dost dobrá. Podle mě je dokonce lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 tak na tohle jsem dost zvědavej.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 to asi nebude jako Méďa s Wahlbergem co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Asi to nebude takovej drsoň, co má krapet problém s koksem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 tak na tohle jsem dost zvědavej.... Wie alt bist du? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 to asi nebude jako Méďa s Wahlbergem co?stejnej drsoň to určo nebude,ale aspoň se na to může podívat moje dcera narozdíl od prvně jmenovaného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 stejnej drsoň to určo nebude,ale aspoň se na to může podívat moje dcera narozdíl od prvně jmenovaného no právě že mě překvapilo jak se na to mondeo těší/je zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 (upraveno) no právě že mě překvapilo jak se na to mondeo těší/je zvědavej.no jo no, někdy to chce i něco pro děti................. Upraveno 12. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 teď tačíná vcelku dobrej a oddechovej akčňák,kdo neviděl myslím že se nudit nebudete ....na Novahttp://www.csfd.cz/film/268543-faster/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) vecer sme si pozerali 2 Guns - celkom zabavne, sice jasne predvidatelne, ale v tomto zanri mi to vobec nevadilo... celkom ma zaujal este film: http://www.csfd.cz/film/297577-za-borovicovym-hajem/ Za borovicovým hájem Place Beyond the Pines, The Upraveno 14. září 2014 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Po seriálu Fargo, který mě moc nevzal, jsme včera dokoukali obě série Bron/Broen/Most a jako jo, mě ta Skandinávie prostě baví, za tenhle tip děkuju, to byla paráda. BTW už je venku pátý díl Knick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Po seriálu Fargo, který mě moc nevzal, jsme včera dokoukali obě série Bron/Broen/Most a jako jo, mě ta Skandinávie prostě baví, za tenhle tip děkuju, to byla paráda. BTW už je venku pátý díl Knick.souhlas. Sagu si clovek zamiluje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 To teda, super ženská. <Spoiler>Akorát jsem četl nějaké zvěsti, že snad ve třetí sérii by už neměl být Martin, páč nebyl spokojený, jak se jeho postava vyvíjí a proto ho tak uklidili. Každopádně mi přijde hodně divné, že by Martin byl tak nesvědomitý a nechal po sobě tolik stop, když Sagu zná a ví, že by to nenechala jen tak být. Na druhou stranu tam o vině nepadlo ani slovo, jen ho předběžně zatkli, tak nevím nevím... A taky jsem zachytil, že sám autor neví, kdo je vrah Gertrudy. Tak těžko říct, jestli se to už nikdy nedozvíme, nebo se ten příběh bude dál rozvíjet ve třetí sérii. Mě napadly hned tři postavy - Jakob, Marcus Stenberg anebo Rasmus...</Spoiler> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se