Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Ja si hlavne stahovani filmu a muziky platim a to hodne a poctive. Za kazdou flash, externi disk, papir, cd a dvd, radio v praci, v hospode, v hotelu. atd. platim pausal, tak proc ho nevyuzit :-)

Souhlasím.

Navíc mě napadá:

Když si nahraji seriál z TV, tak to je taky krádež? 

Když se nepodívám na reklamy inzerentů, kteří vysílání pořadů platí, tak je to taky krádež?

Myslím, že ani jedno není nic, co by jen zdálky krádež (nebo něco neetického) připomínalo. A jaký je rozdíl, když si film stáhnu z uložto nebo si ho nahraji z TV?

Něco jiného by bylo, kdybych si ten film nahrál z uložto nebo třeba i z televize a pak ho prodával. To tady ale myslím nikdo nedělá.

BTW: Kdybyste přeci jenom někdo věděl, kde se dá Deadwood stáhnout v originále, tak budu rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě nejvíc dráždí ta neskutečná doba, než film z kina dorazí na BR-D. Kino už jsem zavrhnul, protože do slušnějšího kina to mám 55 km a stejně nemám takovou pohodu jako doma. Tak jsem koupil velkou televizi a zjistil jsem, že pro ní nemám filmy. Třeba Strážci Galaxie, které jsem chtěl vidět, budou k dispozici až někdy v prosinci ! 

Proč nemůže existovat nějaká normální služba, kde bych zaplatil třeba 200,- Kč a mohl si film pustit doma ? Bez nutnosti někam cestovat a poslouchat uřvaný fakany a jejich zasloužilé matky...

Odkaz ke komentáři

chvilku sem si říkal, co O2tv, ale netušim jak to tam je s novinkama. Případně jestli si člověk může vybrat že to bude nedabovaný. Ta služba od nováků bude asi podobná

Pro zahraniční služby sme moc malej trh.....

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

Proč nemůže existovat nějaká normální služba, kde bych zaplatil třeba 200,- Kč a mohl si film pustit doma ? Bez nutnosti někam cestovat a poslouchat uřvaný fakany a jejich zasloužilé matky...

Dobrej napad!

Ale myslim si, ze by to kazdej hned pretocil na disk a po premiere by toho byl plnej net.. :-D

Odkaz ke komentáři

Na doporučení někoho odsud jsme si včera dali http://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/ a je to sakra povedený film. letos nejlepší co jsem viděl, hodně propracovaný a mrazivý thriller. Rozhodně doporučuju!

Jinak v úterý v kině http://www.csfd.cz/film/215200-sin-city-zenska-pro-kterou-bych-vrazdil/ a s procentama souhlasím, dobrá oddychovka:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

vecer sme si pozerali 2 Guns - celkom zabavne, sice jasne predvidatelne, ale v tomto zanri mi to vobec nevadilo...

celkom ma zaujal este film:   http://www.csfd.cz/film/297577-za-borovicovym-hajem/

•  
  •  
Za borovicovým hájem
  • flag_USA.gif  Place Beyond the Pines, The
Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

To teda, super ženská.

<Spoiler>

Akorát jsem četl nějaké zvěsti, že snad ve třetí sérii by už neměl být Martin, páč nebyl spokojený, jak se jeho postava vyvíjí a proto ho tak uklidili. Každopádně mi přijde hodně divné, že by Martin byl tak nesvědomitý a nechal po sobě tolik stop, když Sagu zná a ví, že by to nenechala jen tak být. Na druhou stranu tam o vině nepadlo ani slovo, jen ho předběžně zatkli, tak nevím nevím... A taky jsem zachytil, že sám autor neví, kdo je vrah Gertrudy. Tak těžko říct, jestli se to už nikdy nedozvíme, nebo se ten příběh bude dál rozvíjet ve třetí sérii. Mě napadly hned tři postavy - Jakob, Marcus Stenberg anebo Rasmus...

</Spoiler>

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...