Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 V 16. 11. 2014 v 19:10, JendaM napsal: Uz to tu padlo, jsem odkoukal Nejhledanejsi muz.. velmi silnej film. Pro nekoho muze byt dej nudny, ale na duhou stranu rekl bych velmi realny. Phillip se rozloucil velmi slusnou, ne-li excelentni zanrovkou.a je ho skoda?.
Ondoni Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Postupně doháním resty, takže jsem na dvd koupil Počátek. Dneska na programu večera Gravity. Je mi jasné, že obojí jsem měl vidět v kině, ale s harantama to prostě uplně nešlo...ale tak zase si k tomu dám Merlota...
Klotzman Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Jsem dal o víkendu Fury a...hm...no já nevím. Jako natočený je to pěkně, ale to finále je tak neuvěřitelně debilní a chování jak Američanů, tak ještě mnohem víc Němců je tak nelogický až absurdní, že to ten film prostě sráží do kaluže. A tom, že jedním takřka pevným palubním kulometem dokážou střílet v jeden okamžik do okruhu 360° už ani nestojí za to mluvit. Takovou hovadinu nepamatuju snad ani ze Čtyř z tanku a pes.
MJ. Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 V 18. 11. 2014 v 10:43, Klotzman napsal: Jsem dal o víkendu Fury a...hm...no já nevím. Aha. Tak to se na to do kina nepohrnu.
Klotzman Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 V 18. 11. 2014 v 11:30, the MJ napsal: Aha. Tak to se na to do kina nepohrnu.Hele vidět se to dá, to zase jo, jenom holt na konci je logika na dovolené no.
MJ. Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 no počkam si až se to dostane ke mě do obejváku :-)
Frantik Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Dal jsem si tohle http://www.csfd.cz/film/345916-stretch/ a je to super jízda. Fakt jsem se bavil :-)
MJ. Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Dokoukal sem Knick.Dobrý, ale beru to jako uzavřený a další sérky rozkoukávat nebudu.
Klotzman Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 6:56, the MJ napsal: Dokoukal sem Knick.Dobrý, ale beru to jako uzavřený a další sérky rozkoukávat nebudu.Taky tak...asi. Leda by se to rozhoupalo do nějaké rozumné zápletky = jinej scénárista.Jinak jsem se včera už asi potřetí zkoušel zakousnout do True Detective a nejde mi to. Mě to McConaugheyho depresivní filozofování leze na nervy ještě víc než Harrelsonovi. Nevydržel jsem ani půlku prvního dílu, jen mi pořád vrtá hlavou, za co to má těch 92% na CSFD. Rozjede se to nějak, když přetrpím ten začátek?
Frantik Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 12:11, Klotzman napsal: Taky tak...asi. Leda by se to rozhoupalo do nějaké rozumné zápletky = jinej scénárista.Jinak jsem se včera už asi potřetí zkoušel zakousnout do True Detective a nejde mi to. Mě to McConaugheyho depresivní filozofování leze na nervy ještě víc než Harrelsonovi. Nevydržel jsem ani půlku prvního dílu, jen mi pořád vrtá hlavou, za co to má těch 92% na CSFD. Rozjede se to nějak, když přetrpím ten začátek?jo
MJ. Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 12:11, Klotzman napsal: Jinak jsem se včera už asi potřetí zkoušel zakousnout do True Detective a nejde mi to.Jestli si tě nezískal první díl tou atmosférou a těma postavama, tak ti neni pomoci.
Tomas_2002 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 12:11, Klotzman napsal: Taky tak...asi. Leda by se to rozhoupalo do nějaké rozumné zápletky = jinej scénárista.Jinak jsem se včera už asi potřetí zkoušel zakousnout do True Detective a nejde mi to. Mě to McConaugheyho depresivní filozofování leze na nervy ještě víc než Harrelsonovi. Nevydržel jsem ani půlku prvního dílu, jen mi pořád vrtá hlavou, za co to má těch 92% na CSFD. Rozjede se to nějak, když přetrpím ten začátek? Rozjede se to v polovině třetího dílu. První dva je třeba fakt přetrpět.
MJ. Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 13:28, Tomas_2002 napsal: Rozjede se to v polovině třetího dílu. První dva je třeba fakt přetrpět. U tohodle se nedá trpět NSFW
organic Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 13:43, the MJ napsal: U tohodle se nedá trpět NSFWJo, téhle pani to tam moc sluší, ale je tam jen chvilku bez toho trika.
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Zkouknul jsem čtyřdílný film Grozovye Vorota a jako docela jo. Sice trochu více patosu po rusku, ale možná jsem zdegenerovaný z patosu po americku, který je zase o něčem jiném...
vadim6 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Bunraku,dnes 21.15 tv barandovhttp://www.csfd.cz/film/238347-bunraku/
Cyril Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 17:55, vadim6 napsal: Bunraku,dnes 21.15 tv barandovhttp://www.csfd.cz/film/238347-bunraku/ verbal nezklamal.. Před vlastní produkcí bych se s kýmkoliv vsadil, že až tohle skončí, půjdu nasraně spát a druhý den ráno sem napíšu ponižující výblitek, plný nechutných vulgarismů, homofobie, pohrdání a břitkého sarkasmu. A k mému překvapení bych asi nevyhrál. A ani vlastně pořádně nevím proč! Jen když slyším homiks, většinou mě začne nadýmat a neštítím se dát dlouze, táhle a hlasitě najevo své emoce. Tento se k tomu všemu odehrává výhradně ve studiových kulisách, které freneticky načmáral vyteplený výtvarník na papundeklové krabice, aby se zbavil frustrace z rozchodu s Eltonem Johnem. Hlavního, nejdrsnějšího drsoně navíc svěřili romantickému milovníkovi, panu Harnettovi, jenž v roli vypadá, jako by si dvanáctiletý hoch nalepil sekunďákam fešáckého kníra z maminčina depilátu, aby jej pustili do kina na Zkrocenou horu. Ale dost superlativů! Má to skvělou atmosféru s nádechem noár existenciality, hnusáci jsou patřičně hnusní a bezskrupulózní a Woody je dokonale využitá vložka. Komediální. Takže sumo sumců, má latentní homosexualita přinutila to macho ve mně kleknout na čtyři, chytit se pelesti a užít si sto osmnáct minut docela kulantní zábavy.
vadim6 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 18:14, Cyril napsal: verbal nezklamal.. Před vlastní produkcí bych se s kýmkoliv vsadil, že až tohle skončí, půjdu nasraně spát a druhý den ráno sem napíšu ponižující výblitek, plný nechutných vulgarismů, homofobie, pohrdání a břitkého sarkasmu. A k mému překvapení bych asi nevyhrál. A ani vlastně pořádně nevím proč! Jen když slyším homiks, většinou mě začne nadýmat a neštítím se dát dlouze, táhle a hlasitě najevo své emoce. Tento se k tomu všemu odehrává výhradně ve studiových kulisách, které freneticky načmáral vyteplený výtvarník na papundeklové krabice, aby se zbavil frustrace z rozchodu s Eltonem Johnem. Hlavního, nejdrsnějšího drsoně navíc svěřili romantickému milovníkovi, panu Harnettovi, jenž v roli vypadá, jako by si dvanáctiletý hoch nalepil sekunďákam fešáckého kníra z maminčina depilátu, aby jej pustili do kina na Zkrocenou horu. Ale dost superlativů! Má to skvělou atmosféru s nádechem noár existenciality, hnusáci jsou patřičně hnusní a bezskrupulózní a Woody je dokonale využitá vložka. Komediální. Takže sumo sumců, má latentní homosexualita přinutila to macho ve mně kleknout na čtyři, chytit se pelesti a užít si sto osmnáct minut docela kulantní zábavy.hehe)já sem to zkouknul čistě náhodou dneska odpoledne)kvůlivá páně verbalovi))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Boze - verbal je moj jediny priatel na Csfd, s ktorym tam komunikujem!!!hahah?. je to fakt extremny kaliber, sice nie vzdy sme v rovine, ale ma svoj svet a to ja mam rad?. PS - Fury klasika, nech mladez vidi, aka je zla ta vojna a velke mena pritiahnu divakov? scenky ich chytia za srdce a patos samozrejme taktiez!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se