Helex Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Nějak jsem si vzpomněl na "The fastest Indian on the world" nebo podobně s Hopkinsem. Je to podle skutečný události o člověku co na Indianovi překonal rychlostní rekord (v době kdy už to byl dávno veterán). Já na motorky nejsem ale tohle je super film o velkym frajerovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Nějak jsem si vzpomněl na "The fastest Indian on the world" nebo podobně s Hopkinsem. Je to podle skutečný události o člověku co na Indianovi překonal rychlostní rekord (v době kdy už to byl dávno veterán). Já na motorky nejsem ale tohle je super film o velkym frajerovi! V zajetí rychlosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Vcera som videl film Shutterisland, vyborny film, urcite treba vidiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Sleepy Hollow na té TV, kde musíme platit koncesionářské poplatky, právě teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Za měsíc a půl v kinech: http://film.moviezone.cz/iron-man-2/trailery/ a zde další film na který má cenu jít do 3D kina http://film.moviezone.cz/tron-legacy/trailery/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 (upraveno) Sleepy Hollow na té TV, kde musíme platit koncesionářské poplatky, právě teď... Koukal jsem... zas po dlouhe dobe slusna ptakovina. Nelituju, ze jsem na tom pred lety v tom kine nebyl. Kdyz jsme u te TV, kterou si musime platit, tak dobre (casto televizni) filmy bezi na jednicce kazdou nedeli v osum. Upraveno 9. března 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Neviem ci to tu uz bolo ak ano tak sa omluvam celkom fajn bol TRAFFIC , r.2000 ,rez: Steven Soderbergh, M. Douglas, Benicio Del Toro Dobra kamera,rezia,vtiahne a uputa...Pozrite si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Welcome. http://www.csfd.cz/film/254694-welcome/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Právě jsem shlédnul Up in the air - pohodový filmeček - doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Právě jsem shlédnul Up in the air - pohodový filmeček - doporučuji. ty vole, to je zaměstnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Up in The Air, mě se pozdávala ta letištní kolegyně, hezké nohy a tak. Jinak taky Vera něco původem z Ukrajiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Potřeboval bych znát název jednoho filmu, který mi utekl: nějaký starý pán v anglii si tam podá nějaké místní mladé gangstery. Jsem si to chtěl opatřit, ale než jsem to udělal, tak jsem zapomněl jak se to jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Potřeboval bych znát název jednoho filmu, který mi utekl: nějaký starý pán v anglii si tam podá nějaké místní mladé gangstery. Jsem si to chtěl opatřit, ale než jsem to udělal, tak jsem zapomněl jak se to jmenuje. Harry Brown Starý pán=Michael Caine. Podle mě žádná sláva, ale koukatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 pro pobavení a vypláchnutí hlavy Kung Fu Hustle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 naposled co jsem videl a zamlouvalo se mi to bylo Smrt čeka všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 naposled co jsem videl a zamlouvalo se mi to bylo Smrt čeka všude Souhlasím, sic je to nějaký pátek, co jsem to viděl, ale dost dobrý!! Jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Není to žhavá novinka, ale celkem mě to odpoutalo od každodenních strastí a o to jde tady především - ARMORED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 ty vole, to je zaměstnání No nestěžuju si, ale ne každý všední den jsem v procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 naposled co jsem videl a zamlouvalo se mi to bylo Smrt čeka všude pro ty co neviděli, tedy i pro mě... 10.4. na TV Barrandov http://www.csfd.cz/film/234493-smrt-ceka-v...urt-locker-the/ Traveller: samozřejmě to byla p...l, nic mi po tom není, a film se mi taky líbil a ještě víc hourvisiony na Džoržově ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se