Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Nějak jsem si vzpomněl na "The fastest Indian on the world" nebo podobně s Hopkinsem. Je to podle skutečný události o člověku co na Indianovi překonal rychlostní rekord (v době kdy už to byl dávno veterán). Já na motorky nejsem ale tohle je super film o velkym frajerovi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak jsem si vzpomněl na "The fastest Indian on the world" nebo podobně s Hopkinsem. Je to podle skutečný události o člověku co na Indianovi překonal rychlostní rekord (v době kdy už to byl dávno veterán). Já na motorky nejsem ale tohle je super film o velkym frajerovi!

V zajetí rychlosti...

Odkaz ke komentáři

Sleepy Hollow na té TV, kde musíme platit koncesionářské poplatky, právě teď...

Koukal jsem... zas po dlouhe dobe slusna ptakovina. Nelituju, ze jsem na tom pred lety v tom kine nebyl. Kdyz jsme u te TV, kterou si musime platit, tak dobre (casto televizni) filmy bezi na jednicce kazdou nedeli v osum.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Tada

Potřeboval bych znát název jednoho filmu, který mi utekl: nějaký starý pán v anglii si tam podá nějaké místní mladé gangstery.

Jsem si to chtěl opatřit, ale než jsem to udělal, tak jsem zapomněl jak se to jmenuje.

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych znát název jednoho filmu, který mi utekl: nějaký starý pán v anglii si tam podá nějaké místní mladé gangstery.

Jsem si to chtěl opatřit, ale než jsem to udělal, tak jsem zapomněl jak se to jmenuje.

Harry Brown

Starý pán=Michael Caine.

Podle mě žádná sláva, ale koukatelné.

Odkaz ke komentáři

naposled co jsem videl a zamlouvalo se mi to bylo Smrt čeka všude

hurt_locker_ver3.jpg

pro ty co neviděli, tedy i pro mě... 10.4. na TV Barrandov

http://www.csfd.cz/film/234493-smrt-ceka-v...urt-locker-the/

Traveller: samozřejmě to byla p...l, nic mi po tom není, a film se mi taky líbil a ještě víc hourvisiony na Džoržově ruce :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...