Kalifx Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Dnes jsem byl na filmu Shutter Island a můžu ho všem, kteří mají rádi atmosférický filmy s překvapením, vřele doporučit. Martin Scorsese prostě umí a o talentu Leonarda DiCapria už dnes také nikdo nepochybuje. Už od role mentálně postiženého bratra Johnnyho Deppa ve filmu Co žere Gilberta Grapea na sebe neustále upozorňuje a jeho herectví je podle mého mínění čím dál vyzrálejší...
Peta-Biker Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Kalifx: Souhlas, tohle je naprosto bombovní film a životní role Lea, k tomu výborný Depp z toho filmu dělají opravdový zážitek.
Tomáš Svoboda Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 (upraveno) Včera jsem viděl jeden moc krásný film z prostředí automobilových závodů. Nevím, kolik je tady milovníků Formule 1, ale rozhodně nejen jim doporučuji film Grand prix z roku 1966. Opravdu nádhera, pravé závodění jaké se dnes již nevidí, úchvatný zvuk a fantastičtí herci! Kdybych měl porovnávat s podobným filmem té doby, s Le Mans, tak Grand prix vítězí Upraveno 27. února 2010 uživatelem Tomáš Svoboda
Kalifx Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Včera jsem viděl jeden moc krásný film z prostředí automobilových závodů. Nevím, kolik je tady milovníků Formule 1, ale rozhodně nejen jim doporučuji film Grand prix z roku 1966. Opravdu nádhera, pravé závodění jaké se dnes již nevidí, úchvatný zvuk a fantastičtí herci! Kdybych měl porovnávat s podobným filmem té doby, s Le Mans, tak Grand prix vítězí Souhlasím... je to paráda. Tady je pár snímků z filmu. Dnes jsem si po čase pustil hodně zajímavej film Glengarry Glen Ross (Konkurenti). Pokud máte rádi prostředí realitních makléřů, tak si tenhle film, nacpanej hereckejma esama, nenechte ujít.
Jo.hny Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 mne naprosto dostává produkce Guy Ritchieho, teď jsem opět dodíval Rocknrollu a o to víc mne těší že se tam blýskl i roden, sic jako rusák, ale nekompromisní
utrejch Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 http://www.csfd.cz/film/32427-cesta-zhycka...dun-enfant-gte/ ;-)
skalis Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Nevim, jestli to tu uz nebylo, ale velmi doporucuju film The Constant Gardener (Nepohodlny). Skvela kamera, atmosfera, gradujici napeti a nevesely konec, ktery je vlastne happyendem...
Gilius Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Musel jsem si pořídit "Grand Prix"........už se těším,až na to juknu. LeMans se mi moc líbilo,GP jsem jen tak nakouknul.......kua,těším se,až to zkouknu celé!!!!!!
gorlo Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Nevim, jestli to tu uz nebylo, ale velmi doporucuju film The Constant Gardener (Nepohodlny). Skvela kamera, atmosfera, gradujici napeti a nevesely konec, ktery je vlastne happyendem... Jsem na tohle teda zvědavej,kouknu na to večer s přítelkyní!
nicka Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Včera jsem viděl film Solomon Kane je to výborně natočené fantasy a hraje tam Vašut.
organic Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 mne naprosto dostává produkce Guy Ritchieho, teď jsem opět dodíval Rocknrollu a o to víc mne těší že se tam blýskl i roden, sic jako rusák, ale nekompromisní rocknrolla soundtrack je taky super, dle meho nazoru dosahuje kvalit soundtracku pulp fiction...
Peta-Biker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 (upraveno) Pevné pouto - dle mého, podprůměrně hodnocený film. A přidám ještě jeden povedený film se s. Bullock The Blind Side Upraveno 2. března 2010 uživatelem Peta-Biker
docent_tecka Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 opet nevim, jestli uz to tady bylo - pujcil jsem si dvd o opet shledl "potomci lidi" - oproti kinu to melo mensi "grady", ale porad je to super film
jovani Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 kruty, no podla skutocnosti natoceny film The Stoning of Soraya M.
Kalifx Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Měl jsem možnost vidět v předpremiéře film The Lovely Bones (Pevné pouto)... Byl to zvláštní zážitek. Nádherná vizuální podívaná, hodně extrémně dojemných scén. I těch smutných. Skvělá hudba. 18. března je premiéra, tak si tenhle film nenechte ujít.
KFL Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Poslední tři týdny ujíždím na filmu Tenacious D in The Pick Of Destiny (Králové ro©ku). Vynikající hudba, hroznej (v dobrým slova smyslu) humor - zkrátka taková jednoduchá komedie pro fajn večer . Pokud jste trochu na muziku, tak by vás to mohlo bavit . Upraveno 6. března 2010 uživatelem KFL
kubson Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 za chvíli na ČT2 Invaze barbarů, viděl jsem nedávno a hodně se mi líbil
Aldo Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Poslední tři týdny ujíždím na filmu Tenacious D in The Pick Of Destiny (Králové ro?ku). Vynikající hudba, hroznej (v dobrým slova smyslu) humor - zkrátka taková jednoduchá komedie pro fajn večer . Pokud jste trochu na muziku, tak by vás to mohlo bavit . Můžu potvrdit každý slovo a nabízím malou ochutnávku:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se