Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem byl na filmu Shutter Island a můžu ho všem, kteří mají rádi atmosférický filmy s překvapením, vřele doporučit. Martin Scorsese prostě umí a o talentu Leonarda DiCapria už dnes také nikdo nepochybuje. Už od role mentálně postiženého bratra Johnnyho Deppa ve filmu Co žere Gilberta Grapea na sebe neustále upozorňuje a jeho herectví je podle mého mínění čím dál vyzrálejší...

Odesláno (upraveno)

Včera jsem viděl jeden moc krásný film z prostředí automobilových závodů. Nevím, kolik je tady milovníků Formule 1, ale rozhodně nejen jim doporučuji film Grand prix z roku 1966. Opravdu nádhera, pravé závodění jaké se dnes již nevidí, úchvatný zvuk a fantastičtí herci! :)

Kdybych měl porovnávat s podobným filmem té doby, s Le Mans, tak Grand prix vítězí :)

Upraveno uživatelem Tomáš Svoboda
Odesláno
Včera jsem viděl jeden moc krásný film z prostředí automobilových závodů. Nevím, kolik je tady milovníků Formule 1, ale rozhodně nejen jim doporučuji film Grand prix z roku 1966. Opravdu nádhera, pravé závodění jaké se dnes již nevidí, úchvatný zvuk a fantastičtí herci! :)

Kdybych měl porovnávat s podobným filmem té doby, s Le Mans, tak Grand prix vítězí :)

Souhlasím... je to paráda. Tady je pár snímků z filmu.

Dnes jsem si po čase pustil hodně zajímavej film Glengarry Glen Ross (Konkurenti). Pokud máte rádi prostředí realitních makléřů, tak si tenhle film, nacpanej hereckejma esama, nenechte ujít. :)

Odesláno

mne naprosto dostává produkce Guy Ritchieho, teď jsem opět dodíval Rocknrollu a o to víc mne těší že se tam blýskl i roden, sic jako rusák, ale nekompromisní :D

Odesláno

Musel jsem si pořídit "Grand Prix"........už se těším,až na to juknu. LeMans se mi moc líbilo,GP jsem jen tak nakouknul.......kua,těším se,až to zkouknu celé!!!!!!

Odesláno
mne naprosto dostává produkce Guy Ritchieho, teď jsem opět dodíval Rocknrollu a o to víc mne těší že se tam blýskl i roden, sic jako rusák, ale nekompromisní :D

rocknrolla soundtrack je taky super, dle meho nazoru dosahuje kvalit soundtracku pulp fiction...

Odesláno

Měl jsem možnost vidět v předpremiéře film The Lovely Bones (Pevné pouto)... Byl to zvláštní zážitek. Nádherná vizuální podívaná, hodně extrémně dojemných scén. I těch smutných. Skvělá hudba. 18. března je premiéra, tak si tenhle film nenechte ujít.

Odesláno
Poslední tři týdny ujíždím na filmu Tenacious D in The Pick Of Destiny (Králové ro?ku). Vynikající hudba, hroznej (v dobrým slova smyslu) humor - zkrátka taková jednoduchá komedie pro fajn večer :D . Pokud jste trochu na muziku, tak by vás to mohlo bavit :D .

Můžu potvrdit každý slovo a nabízím malou ochutnávku:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...