Sborez Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Rudderless +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 The Stanford Prison Experiment http://www.csfd.cz/film/43481-the-stanford-prison-experiment/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Já dotáhnul zbytek včera a už se nemůžu dočkat - za pár dní budu na pár dní home-alone, takže bude seriálový den.K tomu sfouknu 6 dílů 5.série Homeland, kde se taky držim a nekoukam po dílech. Jo, to bude fajn den!Bron S03 dokoukáno. Skvělé to bylo, ale pro mně zůstává S02 nepřekonána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Sháním film "Modlitba bruslařů - Prayer of the Rollerboys" - byl mi doporučen, nemáte ho někdo náhodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Sháním film "Modlitba bruslařů - Prayer of the Rollerboys" - byl mi doporučen, nemáte ho někdo náhodou?To je nějakej klučičí p0rno spin-off Boogie nights? Tam byla roller girl proti gustu...... Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 nekoukali jste na Mamon na HBO? Docela dobrý seriál http://www.csfd.cz/film/407733-mamon/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 nekoukali jste na Mamon na HBO? Docela dobrý seriál http://www.csfd.cz/film/407733-mamon/prehled/Já se na ty český seriály už vůbec nedokážu koukat. Ty nepravděpodobný dialogy, přehrávání jako na divadle, hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) To co se děje v novém Fargu dle mého názoru výrazně převyšuje první sérii. Právě jsem dokoukal 9. díl a zůstávám s hubou otevřenou.Masakr v Sioux Falls. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Dostal jsem na flashce Narcos, tak sem zvědavej jak vopice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Dostal jsem na flashce Narcos, tak sem zvědavej jak vopice... Takovej dokument.... mě se to líbilo, ale fakt dokumentární záležitost... pěkně natočené, historické reálie... ale spousta lidí z okolí to nedala (nebavilo je to).. za mě fakt OK, dokoukal jsem včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Zpetne taky musim rict, ze Narcos dobrý, ale lidi z toho delaji zbatecnou hysterii, viz. tady http://www.csfd.cz/film/56207-narcos/prehled/Taková megabomba to zase neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 To co se děje v novém Fargu dle mého názoru výrazně převyšuje první sérii. Právě jsem dokoukal 9. díl a zůstávám s hubou otevřenou.Masakr v Sioux Falls. 6V4LSjAaQD2MelrkzCwX_tumblr_nyouj5W6wk1upk0j3o1_1280.jpgJj, to nový Fargo je úplně nejlepší, to je seriálek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) neni tam moc krve? .. fargo film je dost nechutnej.. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Potoky krve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Tak i se teda u Farga vyrazne vic libila jednicka. Dvojka fajn, co me nastvalo byl konec posledniho dilu. Na zacatku se zdycky dusuji, ze to vypravi presne z ucty k obetem a pak tam prasknou takovou kravinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Nespoilerovat! A jak víš, že se to nestalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Nespoilerovat! A jak víš, že se to nestalo? Jsem delal co muzu, abych nic nenaznacil tak nevim, ze jo. Jinak nejlepsi na serii je ron swanson/nick offerman/karl a jeho role Offermana mam rad u nikoho jsem se tak nenasmal jako u jeho role v parks & recreation. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Tak je tam spousta zajímavých charakterů postav, ale klíčový je Hanzee. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 tak právě shlídnuto http://www.csfd.cz/film/286954-kryci-jmeno-u-n-c-l-e/prehled/ a musím říct že po dlouhé době film kterej mile překvapil ,doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Zejtra jdem na tohle a má to být dobré, tak jsem zvědav. http://www.csfd.cz/film/402166-room/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se