Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

existuju aj titulky?

SZ

Přesně, ten film mě opravdu zahřál a emociálně zcela disbalancoval, po dlouhé době jsem měl úplně mystický zážitky :thumbsup_anim:

tak jsem se podíval na celý snímek. Těžko popisovat pocity...

Prostě paráda!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted, na Nova Cinema - Ve sparech Yakuzy - v originale Brother. Takeshi Kitano, ja ten film miluju...

Jeden z mych nejoblibenejsich. Nevim jak to davaji v televizi, ale doufam ze to nedabuji... Jinak od Kitana se mi jeste libil Samuraj (Zatoichi)

Odkaz ke komentáři

Určitě si nenechejte ujít film Crazy Heart s Jeffem Bridgesem - za tuto roli konečně získal svého prvního oscara.

A ještě mě dostal krásný film, sice starší, ale určitě stojí za to ho znovu vidět - Nejsem blázen.

Ano, toho Oscara dostal Jeff oprávněně.

Mě se taky ten film líbil.

Odkaz ke komentáři

Teď to po sobě čtu, do p....e, já napsal Oscar s malým, to jsem ale debil. Snad mi to odpustíš, maroshku :D

Ne, neodpustím. Příště Tě v kartáči za to vykleštím, aby sis pro příště zapamatoval(už jako eunuch), že Oscar, se, ku-a, píše s velkým, ikdyž ho má malého...

Odkaz ke komentáři

Asi jako jeden z posledních jsem dneska dal Avatar. Použil bych slova Frištěnského z Dobytí severního pólu: "No dobrý, ale že bych to musel vidět dvakrát...?" Je teda pravdou, že jsem to hnal jen ve 2D přes plazmu doma a ve 3D to musí být vizuální zážitek, ale film jako takový...? Oscara bych jako ocenění za nejlepší film nepochopil.

Odkaz ke komentáři

No právě!V 3D vizuálně paráda,ale příběhově nic moc,znova bych na tenhle film šel jenom kvůli pokochání 3D efekty,(ty fakt nemají chybu),ale dívat se na to v TV tak budu otrávenej že 2,5 hodiny(nebo kolik to vlastně bylo),koukám na film který mohl klidně trvat jen 1,5 a bylo by to stačilo.Celkem souhlasím s tím,že tenhle film může být přelomový díky využití 3D efektů, ale dějově podle mne nic převratného nepřinesl.Do budoucna se ale těším na další filmy v 3D formátu,podle ohlasů asi na ně nebudeme čekat příliš dlouho.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...