JPS Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 existuju aj titulky? SZ Přesně, ten film mě opravdu zahřál a emociálně zcela disbalancoval, po dlouhé době jsem měl úplně mystický zážitky tak jsem se podíval na celý snímek. Těžko popisovat pocity... Prostě paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 tak jsem se podíval na celý snímek. Těžko popisovat pocity...Prostě paráda!!!Kde jsi ho, prosím, sehnal? Mám také zájem a kolega, který jezdí se psy, ho neviděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 ted, na Nova Cinema - Ve sparech Yakuzy - v originale Brother. Takeshi Kitano, ja ten film miluju... Jeden z mych nejoblibenejsich. Nevim jak to davaji v televizi, ale doufam ze to nedabuji... Jinak od Kitana se mi jeste libil Samuraj (Zatoichi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Film, z kterýho běhá mráz po zádech... The Killing Fields... Mistrně natočenej film až byste si kolikrát přáli aby to tak sugestivní nebylo... Bohužel i takový je svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 neznámý rangún Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicka Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Pánové mrkněte na film Taxidermia. Je to takové naturalistické dílko, ale docela dobré. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akatsuki Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 akčňáky u mna jednoznačne vytazia ale hludne si pozrem aj takuto kvalitku Shawshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Z toho co jsem poslední dobou viděl můžu doporučit Hanebný pancharty a Smrt číhá všude. Oba jsou to, dalo by se říct, válečný filmy a přesto je každej jinej. Ale za zkouknutí dle mého stojí oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Docela zajímavý film na téma nelegální přistěhovalci v USA... Crossing Over... Sice souhlasím s názorem, že to není tak dobrý jako Crash, ale přesto to rozhodně stojí za podívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 ted sem dosel z kina, I love you Philip Morris je bomba odreagovavacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Dam tip na film, ktery jsem jeste sam nevidel :-) Bezva chlap od Hans Pettera Molanda ... davaji ho pristi tyden v utery Bio Oko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Určitě si nenechejte ujít film Crazy Heart s Jeffem Bridgesem - za tuto roli konečně získal svého prvního oscara. A ještě mě dostal krásný film, sice starší, ale určitě stojí za to ho znovu vidět - Nejsem blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Určitě si nenechejte ujít film Crazy Heart s Jeffem Bridgesem - za tuto roli konečně získal svého prvního oscara. A ještě mě dostal krásný film, sice starší, ale určitě stojí za to ho znovu vidět - Nejsem blázen. Ano, toho Oscara dostal Jeff oprávněně. Mě se taky ten film líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 (upraveno) Teď to po sobě čtu, do p....e, já napsal Oscar s malým, to jsem ale debil. Snad mi to odpustíš, maroshku Upraveno 22. dubna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Teď to po sobě čtu, do p....e, já napsal Oscar s malým, to jsem ale debil. Snad mi to odpustíš, maroshku Ne, neodpustím. Příště Tě v kartáči za to vykleštím, aby sis pro příště zapamatoval(už jako eunuch), že Oscar, se, ku-a, píše s velkým, ikdyž ho má malého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Není to přímo film, ale skvělý britský seriál... Neuvěřitelná úleťárna. Psychoville... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Sic starší, ale moc povedená sci-fi - CONTACT Kdo tento žánr má rád, vřele doporučuji. Navíc, není to jen na jedno shlédnutí, snese několikerou podívanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Asi jako jeden z posledních jsem dneska dal Avatar. Použil bych slova Frištěnského z Dobytí severního pólu: "No dobrý, ale že bych to musel vidět dvakrát...?" Je teda pravdou, že jsem to hnal jen ve 2D přes plazmu doma a ve 3D to musí být vizuální zážitek, ale film jako takový...? Oscara bych jako ocenění za nejlepší film nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 No právě!V 3D vizuálně paráda,ale příběhově nic moc,znova bych na tenhle film šel jenom kvůli pokochání 3D efekty,(ty fakt nemají chybu),ale dívat se na to v TV tak budu otrávenej že 2,5 hodiny(nebo kolik to vlastně bylo),koukám na film který mohl klidně trvat jen 1,5 a bylo by to stačilo.Celkem souhlasím s tím,že tenhle film může být přelomový díky využití 3D efektů, ale dějově podle mne nic převratného nepřinesl.Do budoucna se ale těším na další filmy v 3D formátu,podle ohlasů asi na ně nebudeme čekat příliš dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Přesně tak, Avatar je pohádka pro dospělé se spoustou násilí a čitelného příběhu od začátku až do konce ... Zoufalost a ještě ta ocenění k tomu?!? To je zoufalost na druhou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se