MJ. Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Kouknul sem na Passengers, ta první část byla super, ta druhá část byla..... to byl nějakej jinej film ne? :-)Bavilo mě to, na plátně to mohlo bejt fajn. Pustil sem se po zdejších kladných reakcích do Six.... čekal sem kvalitní seriál, dostal sem Růžovku (předvídatelný případně úplně nesmyslný chování, kulisy snad z papundeklu)..... ale asi to dokoukam protože mam absťák co se týče vojenskejch filmů/seriálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Agents of Shield - teď jedu čtvrtou sérii. A konkrétně S04E15 překonává většinu i filmové sci-fi produkce. Postavy, který nejsou trapný, příběh má děj, akce je dost, napětí je tam taky - podle mě tenhle seriál stojí vysoce nad filmovou tvorbou Marvelu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Agents of SHIELD jsou super. Už tam měli "datovej přenos velkýho objemu"? Jinak si od včerejška opakuju Hannibala s Mikkelsenem a nepřekonatelný komediální zlato (teda ropu) - Black Books Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Agents of Shield - teď jedu čtvrtou sérii. A konkrétně S04E15 překonává většinu i filmové sci-fi produkce. Postavy, který nejsou trapný, příběh má děj, akce je dost, napětí je tam taky - podle mě tenhle seriál stojí vysoce nad filmovou tvorbou Marvelu....Naprostý souhlas, taky to jedu a super... Jen teď na s04e16, přes měsíc čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Pustil sem se po zdejších kladných reakcích do Six.... čekal sem kvalitní seriál, dostal sem RůžovkuNo já to tu chválil ale jde to teda dolů vodou, poslední dva díly jsou fakt jak mejdlová opereta, furt jen řeší nějaký family problems, kecy typu "tatínku, je strýček Rip vrah?" a podobně...škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 o vikendu Gold - za me lepsi prumer, nic co by clovek videt vylozene musel (to ostatne zadnej film), ale neurazi a misty pekna podivana + necekany rozuzleni - doporucuju a ted uz jen cekam na Ghost In The Shell - trailer pred Goldem byl masivni, takze jo, to chci na poradnym platne !Souhlasím, od Zlata jsem moc nečekal, ale nakonec se mi to docela líbilo. Film stojí a padá na heroickém výkonu McConaugehyho, to je prostě pan herec.A kvůli Scarlett v upnutém oblečku s našikmenýma očkama už nemůžu dospat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Občas to prostě chce jít ke kořenům. Tím jít myslím prosekat se jima a brodit se potokama krve.Dal jsem si dvojitou dávku - John Wick 2 (potěšil, i když o malinkej stupínek míň než jednička) a pak to, na co jsem čekal už od prvních X-Men. Logan. Jackman do toho dal všecko.Stewart do toho dal všecko.Mangold věděl naprosto přesně, co dělá. Žádný s*aní. Žádný hračičky. Zapomenete na ten "Origins" paskvil i tragicky nudný X3. Wolverine je tu naposled a je to nářez adamantiovejma kudličkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Včera jsem dal film Lucy se Scarlett Johansonovou a mohu doporučit. Lehké dobře udélané sci fi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Vcera jsem dokoukal 1. serii Městečko Fortitude a musim konstatovat, ze do druhe uz nepujdu.Zacatek dobry, pak nuda a konec jako jo, ale moc akcni. http://www.csfd.cz/film/376763-mestecko-fortitude/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Vcera jsem dokoukal 1. serii Městečko Fortitude a musim konstatovat, ze do druhe uz nepujdu.Zacatek dobry, pak nuda a konec jako jo, ale moc akcni. http://www.csfd.cz/film/376763-mestecko-fortitude/prehled/bohužel na začátku ten potenciál to mělo,od určitě chvíle to šlo hodně dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Tak to se trochu nepovedlo, prosím moderátora o smazání. Odkaz: http://www.csfd.cz/film/286756-ve-vlci-kuzi-po-stopach-dzingischana/komentare/http://www.csfd.cz/film/286756-ve-vlci-kuzi-po-stopach-dzingischana/komentare/ Dobrodruh Tim Cope se vydává na náročnou 3,5 roku dlouhou a 10 000 km dlouhou cestu z bývalého mongolského impéria, Karakorum, k řece Dunaj v Maďarsku. Bráno trochu letem světem, ovlivněno jistě i tím, že si vše chlapec točil sám, ale doporučuji všem milovníkům cestopisů, dobrodružství a přírody. Upraveno 2. března 2017 uživatelem luciasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Tohle je fakt parádní. Teorie tygra (2016), 76%http://www.csfd.cz/film/411706 Takové ženské asi neví, jak jsou nešťastné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Vcera jsem dal snimek Olga Hepnarova:Tezke tema mel reziser, ostudu si rozhodne neudelal. Film v podstate smutny-depresivny, chvilema jsem mel pocit houpacky (nuda-dramaticke okamziky). Na druhou stranu co take natocit o zivote takove trosky, ze?Celkove vzato, jsem rad, ze jsem ho videl. Podobnych filmu je jako safranu. Zadna politicka objednavka, zadna protezovana politicka osobnost z jedne, ci druhe strany barikady. Kdo chce ponury film, at to testne. http://www.csfd.cz/film/316579-ja-olga-hepnarova/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Doteď jsem nepochopil důvod, proč ten film existuje. Umíte si představit, že by natočili pseudobiografickej film o tom debilovi z Brodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Nevidel jste nekdo toto? Dik http://www.csfd.cz/film/221060-utek-z-vezeni/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Doteď jsem nepochopil důvod, proč ten film existuje. Umíte si představit, že by natočili pseudobiografickej film o tom debilovi z Brodu? Pravděpodobně proto, že může být zajímavé sledovat pohnutky podobného psychopata. A ještě více snad pokud se podaří rozkrýt, co vedlo k jeho chování, ať již to bylo vrozeno, nebo způsobeno výchovou aneb klasické filozofické/sociologické téma příroda versus výchova (nature vs nurture). Ostatně, stejně by ses mohl ptát v případě x filmů o Hitlerovi. Když to přeženu, tak jediný rozdíl mezi nimi spočívá v tom, že ona díky své duševní nemoci nepohnula dějinami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Nevidel jste nekdo toto? Dik http://www.csfd.cz/film/221060-utek-z-vezeni/prehled/Myslíš jeden z nej seriálu historie? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Pravděpodobně proto, že může být zajímavé sledovat pohnutky podobného psychopata. A ještě více snad pokud se podaří rozkrýt, co vedlo k jeho chování, ať již to bylo vrozeno, nebo způsobeno výchovou aneb klasické filozofické/sociologické téma příroda versus výchova (nature vs nurture). Ostatně, stejně by ses mohl ptát v případě x filmů o Hitlerovi. Když to přeženu, tak jediný rozdíl mezi nimi spočívá v tom, že ona díky své duševní nemoci nepohnula dějinami...Tak pohnula dejinama české kriminologie a je dodnes fenomén. Uz jen proto, ze byla poslední popravenou ženou, taky proto ze masové vražedkyně jsou ojedinele a taky proto, ze to byla mladá holka, u které byly ty psychopaticke rysy vidět a někdo s tím mohl neco udělat. Třeba to muže bejt varování do budoucna. Atd. Atd. Taky proto, ze moje teta ji měla chvíli na starosti v Oparanech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Myslíš jeden z nej seriálu historie? :-)Ja o tom nemam paru takze dobry ?Sorac za mou neznalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 První dvě série dechberouci, dával jsem je naráz po nocích. Super. Ty další uz furt na jedno brdo, ale slušný. A T-bag je nejlepší padouch :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se