Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

tak to si dam hned, diky za tip !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se divim, ze neudelaj Harryho od zacatku. Jako miniserie by to bylo idealni. Kazdy dil jednotlivy pripad a navic kontinualni linka. Jako napr. detektivky od Adler-Olsena nebo Wallandera. Takhle je to placnuti do vody. Navic jsou lepsi kousky, nez Snehulak.

Odkaz ke komentáři

Já jsem od Nesba přečetl tu první knihu s HH a nudnější kniha už pro mě byla snad jen "Volání Kukačky" od Potterový...

Takže se moc nedivím, že to nechtějí natáčet od začátku.

Tak souhlas, ze ta první je nuda :-) Pak je to mnohem lepší. A Kukacku jsem také nedočetl, jako jednu z malá jsem to v půlce zabalil :-)
Odkaz ke komentáři

Dunkirk nezklamal. Vzhledem k tomu, že člověk tak nějak věděl, kam se bude dějová linka ubírat, jsem prostě jen seděl a vychutnával si audiovizuální orgie. Fanoušci Nolana určitě nebudou zklamáni. Za mě určitě doporučuji. 

Dunkirk nezklamal. Vzhledem k tomu, že člověk tak nějak věděl, kam se bude dějová linka ubírat, jsem prostě jen seděl a vychutnával si audiovizuální orgie. Fanoušci Nolana určitě nebudou zklamáni. Za mě určitě doporučuji. 

Tak já jsem tedy na 92% čekal trochu víc..... film co má hodnocení 92% by měl mít trochu větší grády. Né že by se na to nedalo koukat, ale čekal jsem po dlouhé době víc.... Hardy mi připadal jako sovětský hrdina v sovětském filmu, hodinu kroužil nad oceánem bez paliva a při tom ještě stihnul sestřelit německou 109ku....

Odkaz ke komentáři

Taky se divim, ze neudelaj Harryho od zacatku. Jako miniserie by to bylo idealni. Kazdy dil jednotlivy pripad a navic kontinualni linka. Jako napr. detektivky od Adler-Olsena nebo Wallandera. Takhle je to placnuti do vody. Navic jsou lepsi kousky, nez Snehulak.

bylo by to super ale zrovna u Olsena ve filmu ta hlavní kontunialní linka vůbec není. ale i tak hezký filmy to jsou. Víc by mě ale potěšilo zfilmování knih od Larse Keplera což je podle mě to nejlepši severský krimi ještě před Olsenem.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Já jsem s Nesbem začal na úvod filmem Lovci Hlav, který je doteď pro mě jeden z TOP filmů, tak jsem si říkal, to musím přečíst. Začal jsem číst a po 20 stranách jsem to zabalil, nečtivé, nezajímavé a hned v úvodu jsem se v tom ztrácel. Další už jsem nezkoušel. 

Pokud bude mít Sněhulák alespoň podobné filmové kvality, jako Lovci Hlav, budu nadšen. Navíc MF se mi zatím líbil všude, nejvíc v Hanebných Panchartech, scéna v hospodě. Konzultant mu taky sedl.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...