Tondaa73 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Dneskon toto https://www.csfd.cz/film/434818-oklamany/komentare/ a docela slušná podívaná, za mě tak 75%...Vypadá to zajímavě, ale k sosnutí jsem to nikde nenašel.A vypadá to na remake, ve starším vydání hrál Eastwood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Chystáte se někdo na Dunkirk? Dnes večer jdu na předpremiéru, tak doufám, že Nolan nezklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Jak vznikl globální finanční kolaps který přišel na dvacet bilionů dolarů... https://www.csfd.cz/film/283075-financni-krize/prehled/ https://www.uloz.to/!DH7aiyoxC/financni-krize-2010-720p-brrip-x264-5-1ch-cz-en-mkv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Jak vznikl globální finanční kolaps který přišel na dvacet bilionů dolarů... https://www.csfd.cz/film/283075-financni-krize/prehled/ https://www.uloz.to/!DH7aiyoxC/financni-krize-2010-720p-brrip-x264-5-1ch-cz-en-mkvtak to si dam hned, diky za tip ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Chystáte se někdo na Dunkirk? Dnes večer jdu na předpremiéru, tak doufám, že Nolan nezklame.Prý to má být dobrý, tak dej pak vědět. Jo ale USA Today kritizuje, že je mezi britskýma vojákama málo černochů a ženskejch, tak abys nebyl zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 To je to poslední, co mě zajímá. Naopak už mě pomalu vytáčí, jak v rámci genderově/rasové rovnosti nacpou ženský do tanku a barevný do jednotek ss. Takže po téhle kritice se těším ještě více. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Vypadá to zajímavě, ale k sosnutí jsem to nikde nenašel.A vypadá to na remake, ve starším vydání hrál Eastwood. Tak je to nové, tak ještě to asi není.Jo, někdo to tam psal, že něco Clint natočil, leč to jsem neviděl a ani jsem o tom nevěděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Dunkirk nezklamal. Vzhledem k tomu, že člověk tak nějak věděl, kam se bude dějová linka ubírat, jsem prostě jen seděl a vychutnával si audiovizuální orgie. Fanoušci Nolana určitě nebudou zklamáni. Za mě určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Na tohle se hodne tesim. https://www.csfd.cz/film/306966-snehulak/prehled/ Nesbo a severske zpracovani, to nemuze zklamat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Hm...zklamat může všecko, ale uvidíme. Mě na detektivkách s Holem baví ta posloupnost a provázanost s ostatníma postavama, to tady nebude, když začali odprostředka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Sice to točí britové, ale Fassbender mi na Harryho docela sedí, no uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Taky se divim, ze neudelaj Harryho od zacatku. Jako miniserie by to bylo idealni. Kazdy dil jednotlivy pripad a navic kontinualni linka. Jako napr. detektivky od Adler-Olsena nebo Wallandera. Takhle je to placnuti do vody. Navic jsou lepsi kousky, nez Snehulak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Já jsem od Nesba přečetl tu první knihu s HH a nudnější kniha už pro mě byla snad jen "Volání Kukačky" od Potterový... Takže se moc nedivím, že to nechtějí natáčet od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Mě se Červenka líbila. Ani mi nepřišel mezi jednotlivýma knihama nějaký kvalitativní rozdíl. Teď jsem dočetl Žížeň a dobrý, akorát to má ještě otevřenější konec než bývalo zvykem. A doufám, že nechá přežít Trulse Berntsena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak reziser je švéďák a natacene v norsku, takze za me je to severan :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Já jsem od Nesba přečetl tu první knihu s HH a nudnější kniha už pro mě byla snad jen "Volání Kukačky" od Potterový... Takže se moc nedivím, že to nechtějí natáčet od začátku.Tak souhlas, ze ta první je nuda :-) Pak je to mnohem lepší. A Kukacku jsem také nedočetl, jako jednu z malá jsem to v půlce zabalil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Dunkirk nezklamal. Vzhledem k tomu, že člověk tak nějak věděl, kam se bude dějová linka ubírat, jsem prostě jen seděl a vychutnával si audiovizuální orgie. Fanoušci Nolana určitě nebudou zklamáni. Za mě určitě doporučuji. Dunkirk nezklamal. Vzhledem k tomu, že člověk tak nějak věděl, kam se bude dějová linka ubírat, jsem prostě jen seděl a vychutnával si audiovizuální orgie. Fanoušci Nolana určitě nebudou zklamáni. Za mě určitě doporučuji. Tak já jsem tedy na 92% čekal trochu víc..... film co má hodnocení 92% by měl mít trochu větší grády. Né že by se na to nedalo koukat, ale čekal jsem po dlouhé době víc.... Hardy mi připadal jako sovětský hrdina v sovětském filmu, hodinu kroužil nad oceánem bez paliva a při tom ještě stihnul sestřelit německou 109ku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 " hodinu krouzil nad oceanem bez paliva a pri tom stihnul sestrelit nemeckou 109ku.." Kamo zabil si ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Taky se divim, ze neudelaj Harryho od zacatku. Jako miniserie by to bylo idealni. Kazdy dil jednotlivy pripad a navic kontinualni linka. Jako napr. detektivky od Adler-Olsena nebo Wallandera. Takhle je to placnuti do vody. Navic jsou lepsi kousky, nez Snehulak.bylo by to super ale zrovna u Olsena ve filmu ta hlavní kontunialní linka vůbec není. ale i tak hezký filmy to jsou. Víc by mě ale potěšilo zfilmování knih od Larse Keplera což je podle mě to nejlepši severský krimi ještě před Olsenem. Upraveno 20. července 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Já jsem s Nesbem začal na úvod filmem Lovci Hlav, který je doteď pro mě jeden z TOP filmů, tak jsem si říkal, to musím přečíst. Začal jsem číst a po 20 stranách jsem to zabalil, nečtivé, nezajímavé a hned v úvodu jsem se v tom ztrácel. Další už jsem nezkoušel. Pokud bude mít Sněhulák alespoň podobné filmové kvality, jako Lovci Hlav, budu nadšen. Navíc MF se mi zatím líbil všude, nejvíc v Hanebných Panchartech, scéna v hospodě. Konzultant mu taky sedl. Upraveno 20. července 2017 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se