SCIFI Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Koukám i na chlapsky seriály. Sex ve městě jsem viděl skoro celej
leebauer Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Já se zase poslední dobou chechtám nad Angie Tribecou.
Americkej Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Ulozto je celá série v jednom balíkuJsem asi dneska lehce přibržděnej, ale našel jsem tam prd?
stosi Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 :-) Já si myslím, že bez toho, aniž bys znal souvislosti ze starých Twin peaks nové vůbec nepochopíš. Tím nechci říct, že je zcela chápu. Ale je tam hromada odkazů na to, co se stalo před 25 lety.Třeba v sedmém díle, co jsem včera zkoukl, vystupovala Diane, která v první sérii byla jen ve formě jména, kterému Cooper diktoval věci do diktafonu. Bez starých to dle mého názoru nefunguje. A i tak je v nových těžké se orientovat. Ale strašně mě to baví. Díky.. už jedu S01
Marty35 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Včera jsem dokoukl druhou sérii Life on Mars https://www.csfd.cz/film/232000-life-on-mars/prehled/ . Fajné to bylo a skvělý závěr.
Klotzman Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Ještě to má volné pokračování Ashes to ashes, ale to se mi teda nelíbilo, vzdal jsem to po dvou dílech.
Marty35 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Dík, to jsem netušil. Určitě na to mrknu a zkusím, už jen kvůli Glenisterovým hláškám..
lukas.78 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Dnes večer na ČT2 Speciální jednotka / Forces spéciales (2011) | ČSFD.czPro mě super film, Pamatuji že jsem ho měl v hlavě měsíce.
Maxel Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Díky za tip, vypadá to koukatelně. Vidim to na sobotní večer u tévé s lahvinkou. Nejdřív Sergio Leone na Prima MAX: https://www.csfd.cz/film/5910-hodny-zly-a-osklivy/prehled/A pak přepnu na ČT dvojku. Ten western mi připoměl, že jsem před pár dny viděl remake Sedm Statečných. Ačkoliv originál nemůže být (a rozhodně nebyl) překonán, bez újmy na zdraví/duši jsem to dokoukal. Upraveno 23. června 2017 uživatelem Maxel
lukas.78 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Jj mám to dnes nastavené stejně Upraveno 23. června 2017 uživatelem lukas.78
Maxel Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Odesláno 24. června 2017 (upraveno) Dnes večer na ČT2 Speciální jednotka / Forces spéciales (2011) | ČSFD.czPro mě super film, Pamatuji že jsem ho měl v hlavě měsíce.Dokoukal jsem to, ale znova bych si to už nepustil. V rámci "žánru" specforces, který mam dost rád, to bylo imo dost slabý - mimo jiné nerealisticky a někdy docela nelogicky zpracovaný. Dost často jednotka stojí nekrytá a pálí několik scén proti nepřátelům na volném prostranství. Trochu jako rambo-movie. Nemožnost zavolat na základnu a riskovat prozrazení vs. náběh na nepřítele v přímé palbě, to mi taky moc smysl nedávalo. Vizuálně to ale špatně natočený neni. Ikdyž např. Zero Dark Thirty kolem dopadení Bin Ládina mi přišlo o dost lepší: https://www.csfd.cz/film/310919-30-minut-po-pulnoci/prehled/ Upraveno 24. června 2017 uživatelem Maxel
lukas.78 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Tak to se omlouvá, Mě se ten film zamlouval, ale to neznamená že se musí líbit každému. Moc u filmů neřeším reálnost konkrétní situace. Podívám se na ten co jsi doporučil
Maxel Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Netřeba se omlouvat, kazdej má trochu jinej vkus a je to tak správně Pak napíš jak se líbil ZDT.
spineshank Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Bosch SE3dal jsem zatím 7 dílů a naprosto v pohodě,styl jako u předchozích dvou sérií,takže spokojenost a dnes to večer snad dojedu celé.CZ title jen do 6 dílu,zbytek SK title
organic Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Vím, že jsem s tím už trapnej, ale osmý díl nových Twin Peaks mě zatím dostal nejvíc. Nevydržel jsem to do titulí a dal si to v originále. Ten chlap (Lynch) není normální. 110%
ricous Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Vím, že jsem s tím už trapnej, ale osmý díl nových Twin Peaks mě zatím dostal nejvíc. Nevydržel jsem to do titulí a dal si to v originále. Ten chlap (Lynch) není normální. 110%Safra co hulíš? Já byl vždycky velkej fanda TP (mám je možná ještě někde nahrané z TV na VHS) a proto jsem se na TP2017 moc těšil. Zatím jsem to nějak dával, chápu že moje ne příliš bystrá inteligence bohužel na vše nestačí, ale dnešní díl byl teda vážně výplach. No jedeme dál, uvidíme... Upraveno 26. června 2017 uživatelem ricous
organic Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 (upraveno) Hulím mentolovou bázi Ja myslím, že to ani pochopit nejde. Ale v nových Twin Peaks je toho Lynche plnýma lopatama. Já mám upřímně radši jeho filmy než původní seriál. A ve včerejším díle, ale i v těch předchozích nových je silná estetika Mazací hlavy (třetí díl), silniční záběry Lost Highway, Naomi Watts z Mullholand Drive. Je to takový Lynch remix, kde občas David přihodí něco nového a vyrazí dech. Jako třeba průlet prvním výbuchem atomové bomby v červenci 1945, ze kterého se zrodí Bob. Nebo Nine Inch Nails v Roadhouse, co hrají She's gone away. Prostě tak, no... Upraveno 27. června 2017 uživatelem organic
ricous Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Ale jo, jen ze vcerejsi dil byl na me uz nejak moc... Kazdopadne mas pravdu s muzikou - v kazdym dile je super, uz se tesim na soundtrack.
tano Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Vcera jsem dal toto a muzu rict, super komorni drama. https://www.csfd.cz/film/60064-inspektor-se-vraci/prehled/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se