Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:-)

Já si myslím, že bez toho, aniž bys znal souvislosti ze starých Twin peaks nové vůbec nepochopíš. Tím nechci říct, že je zcela chápu. Ale je tam hromada odkazů na to, co se stalo před 25 lety.

Třeba v sedmém díle, co jsem včera zkoukl, vystupovala Diane, která v první sérii byla jen ve formě jména, kterému Cooper diktoval věci do diktafonu. Bez starých to dle mého názoru nefunguje. A i tak je v nových těžké se orientovat. Ale strašně mě to baví.

Díky.. už jedu S01 :)

Odesláno (upraveno)

Díky za tip, vypadá to koukatelně. Vidim to na sobotní večer u tévé s lahvinkou.

Nejdřív Sergio Leone na Prima MAX: https://www.csfd.cz/film/5910-hodny-zly-a-osklivy/prehled/

A pak přepnu na ČT dvojku.

Ten western mi připoměl, že jsem před pár dny viděl remake Sedm Statečných. Ačkoliv originál nemůže být (a rozhodně nebyl) překonán, bez újmy na zdraví/duši jsem to dokoukal.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Dnes večer na ČT2 Speciální jednotka / Forces spéciales (2011) | ČSFD.cz

Pro mě super film, Pamatuji že jsem ho měl v hlavě měsíce.

Dokoukal jsem to, ale znova bych si to už nepustil. V rámci "žánru" specforces, který mam dost rád, to bylo imo dost slabý - mimo jiné nerealisticky a někdy docela nelogicky zpracovaný. Dost často jednotka stojí nekrytá a pálí několik scén proti nepřátelům na volném prostranství. Trochu jako rambo-movie. Nemožnost zavolat na základnu a riskovat prozrazení vs. náběh na nepřítele v přímé palbě, to mi taky moc smysl nedávalo. Vizuálně to ale špatně natočený neni. Ikdyž např. Zero Dark Thirty kolem dopadení Bin Ládina mi přišlo o dost lepší: https://www.csfd.cz/film/310919-30-minut-po-pulnoci/prehled/

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak to se omlouvá,  Mě se ten film zamlouval, ale to neznamená že se musí líbit každému. Moc u filmů neřeším reálnost konkrétní situace.  Podívám se na ten co jsi doporučil  :)

Odesláno

Bosch SE3

dal jsem zatím 7 dílů a naprosto v pohodě,styl jako u předchozích dvou sérií,takže spokojenost a dnes to večer snad dojedu celé.

CZ title jen do 6 dílu,zbytek SK title

Odesláno

Vím, že jsem s tím už trapnej, ale osmý díl nových Twin Peaks mě zatím dostal nejvíc. Nevydržel jsem to do titulí a dal si to v originále. Ten chlap (Lynch) není normální. 110%

Odesláno (upraveno)

Vím, že jsem s tím už trapnej, ale osmý díl nových Twin Peaks mě zatím dostal nejvíc. Nevydržel jsem to do titulí a dal si to v originále. Ten chlap (Lynch) není normální. 110%

Safra co hulíš? :cigar: :D Já byl vždycky velkej fanda TP (mám je možná ještě někde nahrané z TV na VHS) a proto jsem se na TP2017 moc těšil. Zatím jsem to nějak dával, chápu že moje ne příliš bystrá inteligence bohužel na vše nestačí, ale dnešní díl byl teda vážně výplach. No jedeme dál, uvidíme...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Hulím mentolovou bázi ;) Ja myslím, že to ani pochopit nejde. Ale v nových Twin Peaks je toho Lynche plnýma lopatama. Já mám upřímně radši jeho filmy než původní seriál. A ve včerejším díle, ale i  v těch předchozích nových je silná estetika Mazací hlavy (třetí díl), silniční záběry Lost Highway, Naomi Watts z Mullholand Drive. Je to takový Lynch remix, kde občas David přihodí něco nového a vyrazí dech. Jako třeba průlet prvním výbuchem atomové bomby v červenci 1945, ze kterého se zrodí Bob. Nebo Nine Inch Nails v Roadhouse, co hrají She's gone away. Prostě tak, no...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Ale jo, jen ze vcerejsi dil byl na me uz nejak moc... Kazdopadne mas pravdu s muzikou - v kazdym dile je super, uz se tesim na soundtrack.

Odesláno

Vcera jsem dal toto a muzu rict, super komorni drama.

https://www.csfd.cz/film/60064-inspektor-se-vraci/prehled/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...