pebe Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 ten LIFE nebyl vůbec špatný, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ze třetí seríe Narcos mám za sebou 5 dílů a líbí velice, i krapet více než první dvě série. Viděl jsem i sérii El Chapo, ale ta mě přišla taková zmateně natočená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Prosím o pomoc: viděl jsem kdysi film, v němž nacisti (myslím na ústupu) vyvraždili rodinu bydlící na hradě/zámku/chateau (myslím ve Francii) a přeživší otec je pak postupně likvidoval z chodeb pro služebnictvo, až úpně všichni uchřadli - a za boha to nemůžu najít. Nenapadne někoho titul? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Prosím o pomoc: viděl jsem kdysi film, v němž nacisti (myslím na ústupu) vyvraždili rodinu bydlící na hradě/zámku/chateau (myslím ve Francii) a přeživší otec je pak postupně likvidoval z chodeb pro služebnictvo, až úpně všichni uchřadli - a za boha to nemůžu najít. Nenapadne někoho titul? Díky!To by mohla být Stará puška s Noiretem. https://www.csfd.cz/film/32053-stara-puska/prehled/ Upraveno 29. září 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) https://www.csfd.cz/film/32053-stara-puska/prehled/ double, Maxel byl rychlejší.. ;-) Upraveno 29. září 2017 uživatelem Marty35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Paráda, díky, znalci!Já věděl, že jsem na správnym místě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 A zrovna si to pustim až pude máma spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 já to viděl jako děcko, ale dodnes si vzpomenu na tu scénu se zrcadlem a plamenometem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 já to viděl jako děcko, ale dodnes si vzpomenu na tu scénu se zrcadlem a plamenometem ..Mam to stejne, skvelej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Přesně tuhle scénu jsem hledal, abych zkontroloval,jestli mě posíláte správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Úplně se mi vybavilo, jak sem na něj koukal, jako školák, se svým tátou..."a před mámou ani muk, Toníku"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Včera jsem na dvojce náhodou chytnul tohle. Docela slušný drama. https://www.csfd.cz/film/244446-nevinna/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Včera jsem na dvojce náhodou chytnul tohle. Docela slušný drama. https://www.csfd.cz/film/244446-nevinna/prehled/Jdu na to, jsem zvedav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Lepší byla ta verze s Crowem, to byla fakt pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Souhlas, https://www.csfd.cz/film/266833-tri-dny-ke-svobode/prehled/ je dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Jojo, to je vono. Parádní napínák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Už sosám, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Vcera jsem byl na Wind river a libilo se mi to...kdo ma rad ponurou atmosferu na zasnezenejch planich, tak si prijde na svy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Jojo, to je vono. Parádní napínák :-)Dikes, srovnam to pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Vcera jsem byl na Wind river a libilo se mi to...kdo ma rad ponurou atmosferu na zasnezenejch planich, tak si prijde na svyPerfektní film. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se