pciza Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Jo třeba vylodění na Omaze určitě. Pak už je to horší A s petactyricitkou na Tigra? Ale máš pravdu . Pro milovníka 2sv. Je tam dost dobrých záběrů. Jen moc mrtvejch Němců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Tak on střílel polomrtvej a byla to spis symbolika ?boje až do konce?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Jinak mrtvej Němec, dobrej Němec :-) ....... ve filmu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Jj když oni se právě tak lehce nedali. To by mohli vyprávět třeba Kanadani proti 12.SS.To mi právě na tom tak vadi. Je to prostě na mě moc Americký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Se sebezaprenim dokoukavam Stranger Things S02. Kdybych se podival jen na posledni dil, tak bych asi udelal nejlip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jj když oni se právě tak lehce nedali. To by mohli vyprávět třeba Kanadani proti 12.SS.To mi právě na tom tak vadi. Je to prostě na mě moc Americký. Jestli si dobre pamatuju, tak nejhur dopadli Americani, protoze se tvrdosijne drzeli planu a snazili se vylodit primo proti kulometum. Ale i tak, jejich celkove ztraty (nebojeschopni, tzn. vc. vyrazenych z boje kvuli tezsimu zraneni) ze dne D kolem 1900 lidi, takze akce jakoze dobra a zasadni, ale v tomhle smyslu celkem epizodni. Chci tim rict, ze hlavne americani to strasne zvelicuji. Asi je to pochopitelne, byl to jejich vstup na evropske bojiste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Na pláži určitě.Myslel jsem později v oblasti Caen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Ještě jeden tip Unsere Mutter unsere Vater.Myslím velice pěkná trilogie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Tak jsem videl ten film Bitva o Sevastopol.Celkove me to zklamalo, dalo by se rict, ze to byla nuda. Par peknych valecnych scen tam je a na to navazujici smutne sceny, jinak slabota. Nedoporucuji.To pomyjim 1/3 filmu, kde je paradni ukazka nemozneho ruskeho chovani. To jsem si i chvilema okusoval nehty https://www.csfd.cz/film/397973-bitva-o-sevastopol/prehled/ Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Dnes večer na HBO,podle ukázek to nevypadalo nejhůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Pro mne jedním z nejsilnějších válečných filmů zůstává Jdi a dívej se Elema Klimova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Kdyz uz jsme u valecnych filmu. Letos v lete jsem zabrousil do hlubin youtubu a nasel jsem: A jitra jsou zde ticha... Originalni zneni s anglickymi titulky. Nova verze, nikoli ta puvodni. Docela se mi to libilo. Filmovano v nadherne prirode. Ze stejneho kanalu se mi celkem libily i sovetske spionazni z druhe svetove:https://www.youtube.com/channel/UCuSx-lf2ft7hPceGVNHybOw/playlists?sort=dd&view=50&shelf_id=20taktez originalni zneni s anglickymi titulky. I Nocni carodejnice byly docela dobre: Obecne je na tom kanalu neurekom ruske filmove tvorby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Když jsem včera v TV viděl po čase Star Wars, tak mě zarazilo jak jsou hnusný po trikové stránce a jak rychle zestárly a to nemluvím o prvním díle, který byl minulý týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Baldic: A jitra jsou zde ticha, pekny film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Zdá se mi to, nebo na ČSFD řádí artový teroristi?Všechno hodnotí jako odpad, a film, který vychválili do nebes, jsem vypnul po 20 minutách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Zdá se mi to, nebo na ČSFD řádí artový teroristi?Všechno hodnotí jako odpad, a film, který vychválili do nebes, jsem vypnul po 20 minutách. Csfd se riti do pekla uz pekne dlouho, jen posledni dobou je to vic videt. Me prijde ze se tam uz jen predhanej v tom kdo vzletnejc napise jak hlubokej ten film ma podtext, ze to vlastne oceni jen pravej fanousek a vecer narocneho divaka hadr... zlaty imdb, nebo shnily rajcata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Jsou to všechno hrozně velcí znalci :-( a je pravdou ze mnohdy film pod 50 je lepší než snímek kterému dají nad 80 % Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Jsou to všechno hrozně velcí znalci :-( a je pravdou ze mnohdy film pod 50 je lepší než snímek kterému dají nad 80 % Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto by mě upřímně zajímal nějaký příklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 to by mě upřímně zajímal nějaký příklad Vim ze to nebylo na me, ale za me z posledni doby treba tohle https://www.csfd.cz/film/379848-prichozi naprosto nechapu za co to ma 80%. A pritom od stejnyho rezisera se me novej Blade Runner libil velmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Za mne třeba tohle...to už bylo moc.. https://www.csfd.cz/film/157914-the-meyerowitz-stories-new-and-selected/prehled/A to jsem se těšil, jako na novýho Allena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se