Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Jj když oni se právě tak lehce nedali. To by mohli vyprávět třeba Kanadani proti 12.SS.

To mi právě na tom tak vadi.

Je to prostě na mě moc Americký.

Jestli si dobre pamatuju, tak nejhur dopadli Americani, protoze se tvrdosijne drzeli planu a snazili se vylodit primo proti kulometum. Ale i tak, jejich celkove ztraty (nebojeschopni, tzn. vc. vyrazenych z boje kvuli tezsimu zraneni) ze dne D kolem 1900 lidi, takze akce jakoze dobra a zasadni, ale v tomhle smyslu celkem epizodni. Chci tim rict, ze hlavne americani to strasne zvelicuji. Asi je to pochopitelne, byl to jejich vstup na evropske bojiste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem videl ten film Bitva o Sevastopol.

Celkove me to zklamalo, dalo by se rict, ze to byla nuda. Par peknych valecnych scen tam je a na to navazujici smutne sceny, jinak slabota. Nedoporucuji.

To pomyjim 1/3 filmu, kde je paradni ukazka nemozneho ruskeho chovani. To jsem si i chvilema okusoval nehty :)

https://www.csfd.cz/film/397973-bitva-o-sevastopol/prehled/

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Kdyz uz jsme u valecnych filmu. Letos v lete jsem zabrousil do hlubin youtubu a nasel jsem:

A jitra jsou zde ticha...

Originalni zneni s anglickymi titulky. Nova verze, nikoli ta puvodni. Docela se mi to libilo. Filmovano v nadherne prirode.

Ze stejneho kanalu se mi celkem libily i sovetske spionazni z druhe svetove:

https://www.youtube.com/channel/UCuSx-lf2ft7hPceGVNHybOw/playlists?sort=dd&view=50&shelf_id=20

taktez originalni zneni s anglickymi titulky.

I Nocni carodejnice byly docela dobre:

Obecne je na tom kanalu neurekom ruske filmove tvorby.

Odkaz ke komentáři

Baldic: A jitra jsou zde ticha, pekny film

Odkaz ke komentáři

Zdá se mi to, nebo na ČSFD řádí artový teroristi?

Všechno hodnotí jako odpad, a film, který vychválili do nebes, jsem vypnul po 20 minutách. :eek:  :taz:

Csfd se riti do pekla uz pekne dlouho, jen posledni dobou je to vic videt. Me prijde ze se tam uz jen predhanej v tom kdo vzletnejc napise jak hlubokej ten film ma podtext, ze to vlastne oceni jen pravej fanousek a vecer narocneho divaka hadr... zlaty imdb, nebo shnily rajcata...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...