Maxmillian Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Homecoming Ted jsem dokoukal prvni serii a jsem zvedav co z toho jeste bude. Bavilo me to.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Tak jsem to včera na Maxelovo doporučení zkoukl a musím uznat, že to bylo fakt dobrý a bavilo mně to! Slušný budování atmosféry, hrozně se mi líbila hudba. Fakt spoko. Takže dík Tak se de na to ale to vám povidám - nepřejte si mě.
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Tak se de na to ale to vám povidám - nepřejte si mě. Hele platí to co psal, je to pořád béčko a je k tomu potřeba tak přistupovat...a hodnocení na csfd asi odpovídá, i když já bych tomu klidně o fous víc dal a poslal to těsně do červenejch... je to taková hororová detektivka, ale říkám mě i mladou to bavilo. Tak schválně pak dej vědět
tikzot Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 kluci, chci jít na toho Fredieho, davaj to i v tom 4DX nebo jak se to menuje, nikdy sem na tomto formatu nebyl, tak se chci zeptat, ma to smysl? je to tak jiný a lepší než vobyč 2d?děkuju za případný zkušenosti a infa.
marosh Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Na co člověk potřebuje 4D u filmu o muzice ze sedmdesátých a osmdesátých let?!
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Bude ta to do rytmu natriasat.
marosh Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Bude ta to do rytmu natriasat. Ivan, však to není o J-Lo.Pokud pro Tebe není Fredy kořen...
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Keby ta to natriasalo pri We Wll Rock You do rytmu tak by to mozno umocnilo zazitok.
tikzot Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Proto se ptam, samozrejme hned schytam koment jak pro debila, fakt nechapu, ale vzhledem k tomu, ze to kino nabizi, tak k tomu mozna bude nakej duvod, ne???
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Hele platí to co psal, je to pořád béčko a je k tomu potřeba tak přistupovat...a hodnocení na csfd asi odpovídá, i když já bych tomu klidně o fous víc dal a poslal to těsně do červenejch... je to taková hororová detektivka, ale říkám mě i mladou to bavilo. Tak schválně pak dej vědět Á, tak až na ten konec dobrý, za mě z těch 65% asi o něco níž - málo děsivý a mysteriózní... Pro mě asi nejlepší film vo ďábloj holt zůstane Angel Heart. A tak aspoň vím, že se nemá vodjíždět od dopravní nehody.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Teďka patřím vod stejnýho režiséra na Převrat. Jak tam házeli těma dětma bylo teda docela působivý.
Moty Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Kuci, kde skouknu Norsmen? Nikde to nemůžu najít
tano Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Baladu som dokukal, radsej som mal pozerat toho dobrodruha.Teraz na stv1 Ciarahttps://www.csfd.cz/film/516331-cara/prehled/Alebo ct2 Hranicahttps://www.csfd.cz/film/13914-hranice/prehled/Ta Ciara se mi moc libila, diky.
Klotzman Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Poznáte někdo co je todle za film?https://www.youtube.com/watch?v=mm4r1zWh4Vg
busmil Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Poznáte někdo co je todle za film?https://www.youtube.com/watch?v=mm4r1zWh4Vg Myslím, že je to: Unbroken, už jsem to viděl a docela v pohodě..
tikzot Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Bohemia Rhapsody je fakt pecka, nakonec jsme to dali s atmos surround zvukem a opravdu super, film je to fakt perfektne natocenej, fredieho hlas kterej se line celym filmem je neskutecnej a ta zaverecna serie z LiveAid cloveka fakt vcucne! Tech 94% podepisuju vsema deseti!!!
Povidláček Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Hrozně bych to chtěl vidět a jsem na to zvědavej, protože na to slyším jen samou chválu, ale nejsem úplně fanoušek Mercuryho a Queen jako kapely, tak nevím no. Ale asi zajdu
tikzot Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 určitě zajdi, ja také nejsem uplnej fanda Queen, nicmene ty jejich pecky znas urcite a v tom filmu hrajou hlavne tyhle, takže to cloveka fakt bavi, film ma 2 hodiny a 1/4 hodiny a ani chvili sem se nenudil, to se mi dlouho nestalo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se