montemar Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 tohle po prvnim dilu vypada zajimavehttps://www.csfd.cz/film/642180-roswell-nove-mexiko/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 zajímavej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Výbornej horůreček The rirual z Netflixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Na dvojce začli dávat Babylon Berlin - pro mě počin loňského roku. Škoda nemožnosti přepnout na původní znění, ale i tak to pude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Teraz Film plus - posledny mohykan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Ted Formule! na coolu. Ja mam Slye proste rad, i kdyz je to konina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 (upraveno) Formule je sice béčková kktina, ale s áčkovym Slyem Navíc palec Slyovi (skript) za jména. Tanto. Moreno. Brandenburg. Bly. Mam ten film rád. Upraveno 19. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Tak nevim - za posledni dny jsem koukal na bird box, ve filmu nesmej koukat, nebo se zabijes, dobryPak sem koukal na Tiche misto - tady se zase nesmi mluvit, nebo te sezerou.. tak dobryty filmy jsou oba jako fajn, tiche misto teda za me lepsi, ale fakt nechapu jak muzou v jeden relativne kratkej cas natocit dva tak podobny filmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Teď sem (na dvojce) dokoukal Hon / Jagten. Natočený je to určitě víc než solidně, atmoška taky gut, Mads hraje skvěle (ostatně to on dycky), ale krom toho jsem buď něco minul (pravda, jednim vokem sem sjížděl ch24), nebo fakt nvm proč to má tak vysoký hodnocení. Normální drama. Asi si to zejtra budu muset dát znova, s titulkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 11.22.63 (2016), 83%http://www.csfd.cz/film/55031Konec na me trochu preslazenej ale jinak docela dobry. Predloha S.King. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Tak nevim - za posledni dny jsem koukal na bird box, ve filmu nesmej koukat, nebo se zabijes, dobryPak sem koukal na Tiche misto - tady se zase nesmi mluvit, nebo te sezerou.. tak dobryty filmy jsou oba jako fajn, tiche misto teda za me lepsi, ale fakt nechapu jak muzou v jeden relativne kratkej cas natocit dva tak podobny filmy...Pristupoval jsem k tomu podobne a mel obavu. Nakonec mi ale ty dva filmy prisly pomerne dost odlisne, vcetne ruznych koncu, takze v tom nevidim zasadni problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Zapoměl jsem poděkovat dobrákovi, co tu doporučoval The Night Of. Pár dní zpět mě to stálo probdělou noc - za což si můžu sám, když si pouštim první díl v deset večer. Každopádně hodně dobrý!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Pristupoval jsem k tomu podobne a mel obavu. Nakonec mi ale ty dva filmy prisly pomerne dost odlisne, vcetne ruznych koncu, takze v tom nevidim zasadni problem.Filmy sou oba dobry, spis me zarazi, ze se toci dva hodne tematicky podobny filmy. Vcers sem jeste koukal na zde zminovany Caliber a ten me bavil moc, prostredi, napeti, vyusteni. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Toto se mi líbilo ... obzvlášť Viggo https://www.csfd.cz/film/600912-zelena-kniha/prehled/ Fajné, bavilo mě to. Neviděli jste to někde v normální kvalitě ? Vše co je na FastShare nebo Uložto je max 720x368 a to je tak leda koukat na to v mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 konečně jsem se dostal k Bosch 4.série,přes pomalejší rozjezd opět párádní podívaná https://www.csfd.cz/film/365505-bosch/484500-serie-4/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Tak nevim - za posledni dny jsem koukal na bird box, ve filmu nesmej koukat, nebo se zabijes, dobryPak sem koukal na Tiche misto - tady se zase nesmi mluvit, nebo te sezerou.. tak dobryty filmy jsou oba jako fajn, tiche misto teda za me lepsi, ale fakt nechapu jak muzou v jeden relativne kratkej cas natocit dva tak podobny filmy...Proč by nemohli? Birdbox produkoval Netflix, premiéra listopad 2018Quiet place jiná společnost, preméra duben 2018Nemuseli o sobě vědět a i kdyby věděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Asi joo;-)Ted Nova cinema Apollo 13 s Hanksem, pohoda na nedeli vecer;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Most! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Jede bomby, cetecko bavi, dabing street super a tohle je top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Zato Rapl je teda peklo na zemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se