Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak nevim - za posledni dny jsem koukal na bird box, ve filmu nesmej koukat, nebo se zabijes, dobry

Pak sem koukal na Tiche misto - tady se zase nesmi mluvit, nebo te sezerou.. tak dobry

ty filmy jsou oba jako fajn, tiche misto teda za me lepsi, ale fakt nechapu jak muzou v jeden relativne kratkej cas natocit dva tak podobny filmy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď sem (na dvojce) dokoukal Hon / Jagten. Natočený je to určitě víc než solidně, atmoška taky gut, Mads hraje skvěle (ostatně to on dycky), ale krom toho jsem buď něco minul (pravda, jednim vokem sem sjížděl ch24), nebo fakt nvm proč to má tak vysoký hodnocení. Normální drama. Asi si to zejtra budu muset dát znova, s titulkama.

Odkaz ke komentáři

Tak nevim - za posledni dny jsem koukal na bird box, ve filmu nesmej koukat, nebo se zabijes, dobry

Pak sem koukal na Tiche misto - tady se zase nesmi mluvit, nebo te sezerou.. tak dobry

ty filmy jsou oba jako fajn, tiche misto teda za me lepsi, ale fakt nechapu jak muzou v jeden relativne kratkej cas natocit dva tak podobny filmy...

Pristupoval jsem k tomu podobne a mel obavu. Nakonec mi ale ty dva filmy prisly pomerne dost odlisne, vcetne ruznych koncu, takze v tom nevidim zasadni problem.
Odkaz ke komentáři

Pristupoval jsem k tomu podobne a mel obavu. Nakonec mi ale ty dva filmy prisly pomerne dost odlisne, vcetne ruznych koncu, takze v tom nevidim zasadni problem.

Filmy sou oba dobry, spis me zarazi, ze se toci dva hodne tematicky podobny filmy.

Vcers sem jeste koukal na zde zminovany Caliber a ten me bavil moc, prostredi, napeti, vyusteni. Super!

Odkaz ke komentáři

Proč by nemohli?

Birdbox produkoval Netflix, premiéra listopad 2018

Quiet place jiná společnost, preméra duben 2018

Nemuseli o sobě vědět a i kdyby věděli...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...