Z. Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 K tomuhle filmu mám jednu velkou výhradu: NUDA. Bohužel. Zvláště po Buscemiho skvělých filmech jako Lonesome Jim nebo Trees Lounge. A korunu tomu dodal překlad, kterej používá sousloví "Pětistopej Jamb" jao ekvivalent Jambického pentametru. To je fakt špatný. Nesmíš prostě číst titulky. A originál od Gogha je samozřejmě mnohem lepší, o tom není sporu. Je to zajímavé hlavně pro to porovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 (upraveno) Nesmíš prostě číst titulky. A originál od Gogha je samozřejmě mnohem lepší, o tom není sporu. Je to zajímavé hlavně pro to porovnání. Hele OK, tak mně prostě řekni co je poselství tohohle filmu? Kdo je vítěz a kdo poražený? Mně se totiž zdál nudnej i originál. A to Theo van Gogha respektuju. Já chápu jeho smrt jako podobenství, kdy fundamentální islamista udělal to jediný, čeho je schopnej... Vraždy. Ale co to vypovídá o filmu jako takovým? Můj názor je, že jde o půldruhý hodiny trvající nudu, která se zaštiťuje rádobypodobenstvím výpovědi o životě současných celebrit. To je celý. Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Hele OK, tak mně prostě řekni co je poselství tohohle filmu? Kdo je vítěz a kdo poražený? Mně se totiž zdál nudnej i originál. A to Theo van Gogha respektuju. Já chápu jeho smrt jako podobenství, kdy fundamentální islamista udělal to jediný, čeho je schopnej... Vraždy. Ale co to vypovídá o filmu jako takovým? Můj názor je, že jde o půldruhý hodiny trvající nudu, která se zaštiťuje rádobypodobenstvím výpovědi o životě současných celebrit. To je celý. No, na tomhle filmu je zajímavý právě to, že tady není vítěz nikdo, pokud se tedy dá na to vůbec koukat z téhle perspektivy. A podle mě to není ani výpověď o životě současných celebrit. Spíš je to podobenství o vyprázdněnosti komunikace mezi lidm?, o nemožnosti se s tím druhým opravdu potkat, o divadýlku, které mnozí hrajou před světem i před sebou samými. A to, že Theo van Gogha zabili, samozřejmě v tomhle případě o filmu nic nevypovídá. Ten film funguje zcela autonomně. Ale v kontextu jeho zavraždění se dá zcela jistě pohlížet na jeho film Submission, který vypovídá o násilí na ženách v islámském světě a jehož vyznění je zavražděním jeho tvůrce islámským fanatikem rozhodně značně umocněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Na tom filmu je hlavně pěkná Sienna Miller, míň už Buscemi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak jsem byla na novém Potterovi, relikvie smrti I. a je to dobrý. Rozhodně už to ale neni pro děti. Je to fakt temnej horor, těšim se na dvojku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak jsem byla na novém Potterovi, relikvie smrti I. a je to dobrý. Rozhodně už to ale neni pro děti. Je to fakt temnej horor, těšim se na dvojku! To tvrdila imanželka hned po návratu z kina. Dcera chtěla jít taky, ale manželka šla na film zkusit sama s kámoškou a vrátila se se slovy: "Tak na tohle tedy určitě jít nemůže!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Mrknul jsem na Předčasný pohřeb, dle Edgara Alana Poea...film z roku, kdy jsem spatři světlo světa :-)..Paráda.. http://www.csfd.cz/film/1686-predcasny-pohreb/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Shrek 3D - brecel jsem jak zelva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopki Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 To tvrdila imanželka hned po návratu z kina. Dcera chtěla jít taky, ale manželka šla na film zkusit sama s kámoškou a vrátila se se slovy: "Tak na tohle tedy určitě jít nemůže!" Mě se tento Potter moc nelíbil. A pro děti opravdu není. Ale beru to tak, že do kina ha Harryho chodí ti, co byli v dětském věku v době, kdy se natáčel první díl a teď tam chodí jen z nostalgie. Tito lidé vyrostli společně s herci a trošku drsnější podání jim nevadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 pozrel som styroch levov. o ktorych sa tu uz hovorilo no je to riadne mrazivy britsky humor. clovek ani nevie co presne si ma o tom mysliet. nebyt tej vrany mozno sa ani nesmejem. ale vzhladom na rezisera som sa predsa len pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 igelitkovy beh a ovce boli tiez dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Právě zkončil Rocky Balboa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 full metal jacket od stanleyho kubricka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 The Town - po delší době fakt film, který mě vcucnul! V poslední přestřelce na ulici jsem si vzpomněl na další jedinečnou pouliční přestřelku v Heat a řekl jsem si - to je fakt dobrý! Ty kecy kolem, že je Affleck jako režisér povedený jsem už potvrzoval po filmu Gone Baby Gone a tohle mě v tom jen utvrdilo! The Town - Líbilo se mi moc, doporučuji! ... a mimochodem ostatni dva uvedené jsou taky parádní!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Metropolis, ale ne ten puvodni, u kteryho jsem malem posel nudou, ale novy, animovany ... http://www.csfd.cz/film/83131-metropolis/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník REO Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Co by westernový divák doporučím film Tom Horn. Vybral jsem ho záměrně, hlavní roli obsadil Steve McQueen, který vám musí být blízký . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Prave teraz na Nova Cinema 36 Quai des Orfevres, pre milovnikov novych francuzskych filmov točenych kasickym štylom absolutna nutnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Trocha toho filmoveho popiku na odlehceni.Battle: Los AngelesZatim jenom moc slusne povedeny trailer. Pokud na to mate pripojeni, doporucuju kliknutim vpravo dole prejit na YouTube a pustit si to ve vysokem rozliseni fullscreen. http://www.youtube.com/watch?v=O-CRTqkDDf4 Soundtrack je pisnicka The Sun's Gone Dim And The Sky's Turned Black od islanskeho hudebnika Johanna Johannssona. Pro informaci, filmu Skyline, taky podle vzorecku mimozemstani + LA = strilecka, se zdaleka vyhnete! Skyline si muze uzit tak pubertak kolem 15 let, fanda do sci-fi. Vykoukanejsi divak, ktery od filmu ceka i neco vic nez pekne svetylka a par vybuchu bude zklamany. Efekty pekne, ale tim to opravdu konci. Pribeh a postavy nestoji za zlamanou gresli. Pokud chcete jit do kina na nejakou slusnou mimozemstanovinu, pockejte si na Battle: LA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 (upraveno) Sice to neni film, ale i tak je to fine: http://www.youtube.com/watch?v=BPpeHIH7HSU Upraveno 5. prosince 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 The Town - po delší době fakt film, který mě vcucnul! V poslední přestřelce na ulici jsem si vzpomněl na další jedinečnou pouliční přestřelku v Heat a řekl jsem si - to je fakt dobrý! Ty kecy kolem, že je Affleck jako režisér povedený jsem už potvrzoval po filmu Gone Baby Gone a tohle mě v tom jen utvrdilo! The Town - Líbilo se mi moc, doporučuji! ... a mimochodem ostatni dva uvedené jsou taky parádní!! The Town jsem na tve doporuceni vcera zkouknul-docela slusnej snímek-sice nedosahuje kvalit HEATu ale libil se mi,dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se