Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tohle je absolutní uchylarna do takového až Von Triera, akorát tohle mě narozdíl od Triera bavilo. Není to prasácké, jen prostě absurdní. Ale vlastně velni zábavné a myšlenka je super, hrané ukázky toho být v páru taky. https://www.csfd.cz/film/364012-humr/prehled/

Jinak jsem včera nemohl spát a dla za sebou once upon time a Jokera.

Joker- jak batmana nemusím, tak tohle celkem fajn, takových 70%. Atmosféra mi trochu připomínala Watchmen a to je nejlepší komiksový film ever společně se sin city

Once upon a time - jak na to kámoši nadávali. Tak to se mi líbilo moc, ani to nebylo utahané. Brat je pořád švihák a konec klasický Tarantino, jen jsem se divil, že to nepřišlo dřív. 85%

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se zpožděním jsem dal Tenkrat v Hollywoodu a .........obrovský zklamání :-( Jednoznačně nejhorší Tarantino. Ukecany a o ničem. Jednou jsem se pousmal u scény s Brucem Lee. Nebýt geniálního závěru, dal bych odpad. Takto za film 20% a za závěr 90% .

Odkaz ke komentáři

Já sem před tim varoval všechny známé co se rozplyvali jak zboznuji PulpFiction a Django atd... O.A.T.in Hollywood je dost specifický film, ktery bez znalosti filmografie Burta Reynoldse, znalosti o sekte Ch.Mansona atd atd. temer nedava smysl, protoze tech inspiraci, pomrkavani, odkazu a konotaci je strasne moc. Ja sem tusil, ze pokud si mam ten film užít tak potřebuju nejake věci dopředu nastudovat a dobře sem udělal. Stejne sem později viděl na youtube detailní rozbor kde přesněji vysvětlují kde a na co Tarantino odkazuje a úplně mi spadla čelist co všechno sem ještě přehlédl a jaké detaily tam byly. Je to fakt film pro mnohem užší publikum s určitým backgroundem, ne pro průměrného Čecha...to je prostě fakt

Odkaz ke komentáři

Frantik...Nechtel sem te urazit...proste prumerny Amik zas nepochopi co je dobreho na Vsichni dobri rodaci nebo Peliskach nebo Obcansky průkaz, protoze nezna ty historicke souvislosti..podobne je to s O.A.T.in Hollywood...jen je to specificky zaměřené na hollywoodou kinematografii 70-let a přiznejme si, že tato zajímá maloktereho Čecha. V podstatě v tom neni rozdíl od jinych Tarantinovych filmu...každý vykrádá určité filmy minulosti, konkretni obrazy, kostýmy, zapletky i celé pasáže...jenže O.A.T.in Hollywood k tomu bohužel nepřidává tu nadstavbu v podobě koherentniho příběhu

Odkaz ke komentáři

Není, v první epizodě se zmiňuje, že se impérium rozpadlo, podle stránek se to odehrává cca 5 let po šestý epizodě. Jde to poznat i podle omlácený výbavy Storm Trooperů.

Jde to poznat i podle toho, že to tam pořád zmiňují :D

Nicméně za mě zatím nejlepší SW zážitek. U posledního dílu jsem jen chvíli nevěděl jestli to je SW nebo Warhammer :D 

Odkaz ke komentáři

Tak se zpožděním jsem dal Tenkrat v Hollywoodu a .........obrovský zklamání :-( Jednoznačně nejhorší Tarantino. Ukecany a o ničem. Jednou jsem se pousmal u scény s Brucem Lee. Nebýt geniálního závěru, dal bych odpad. Takto za film 20% a za závěr 90% .

Ty si fakt stezujes na to, ze Tarantinuv film byl ukecany? Prosim te, videls i nejaky z predchozich? :-)

Odkaz ke komentáři

Ty si fakt stezujes na to, ze Tarantinuv film byl ukecany? Prosim te, videls i nejaky z predchozich? :-)

Tak spis o ničem no :-) I ty kecy byly vo hovne. Proste film k ničemu. Nebejt geniálního závěru, kde si Mansonovci vyberou jinej barák, byla by to katastrofa.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...