Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si po čase pustil Hot Fuzz a zase jsem se u toho dobře pobavil. Stejně tak doporučuju i režisérovu předchozí zombiovku Shaun of the Dead. A vlastně i Scott Pilgrim vs. the World. :) Skvělá nálož britskýho humoru a možnost vidět lidi z Black Books i jinde než v tomhle skvělým sitcomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám teď asi nějaký období filmů "Jak to tenkrát bylo..." :) , takže teď jsem potěšen dokoukal film 24 Hour Party People, což je vlastně taková autobiografie Tonyho Wilsona, někdejšího majitele známýho manchesterskýho klubu Hacienda a náhrávacího studia Factory Records. Také to byl oblíbený televizní hlasatel. Ale především stál na začátku kariéry takovejch kapel jako Joy Division následně New Order nebo třeba Happy Mondays... A především je to fakt zábavná podívaná. Doporučuju.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Pustil jsem si Nordwand (v německým originále, anglicky North Face a česky asi Severní stěna) o tom, jak v roce 1936 dělali Němci prvovýstup na Eiger. Odnesl jsem si z toho filmu dvě věci: 1) vůbec mi nevadila němčina, ačkoli ji jinak moc nemusím, ale sem sedí, a hlavně 2) jsem si při sledování jejich vybavení, plánování a lezení uvědomil, že dnešní horolezci jsou bábovky, měkkoty a sračky!

NO, tak som to pozrel

1. musim povedat ze to bol pre mna mimoriadne silny film (kedze som si nejaku tu burku, zimu atd. v alpach odsluzil a eiger som v celej jeho majestatnosti videl zblizka a tiez som bol na vyhliadke :))

2. vyborne herecke vykony, nemcina skutocne nevadi :)

3. to co vtedajsi stari pani predvadzali pri vystupoch a s vybavenim ktore mali je naozaj ...vlastne ani neviem ako to pomenovat. boli to borci

4. co ale neznamena ze dnesni horolezci su babovky ;)

doporucujem a diky fararskej za SKVELY tip!

NORDWAND

Posted Image

PS: diky vanderB za povzbudenie :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Právě jsem dokoukal na CT2 Průvodce. Úžasná záležitost. A vlastně až v popisu jsem si přečetl dobu trvání 130 minut. Ten film běžel lehce, přirozeně, skoro mimo čas. Přitom je nabitý emocemi, ale i laskavým humorem a zase jsem se dozvěděl něco nového o japonské společnosti a jejich zvycích a rituálech.

post-147-075566600 1298766365.jpg

Odkaz ke komentáři

Udílení Oskarů naplnilo všeobecný očekávání, za mě bohužel.

Protrpěl jsem Černou labuť, za mě hrůzná umělecká nuda o šílený baletce (a její mámě :( ). Dobrej úlet od Vincenta Cassela, blbější roli už asi nikdy nedostane.

Koktavej král - nuda se sentimentálními prvky, historicky záměrně nepřesný, zejména v oblasti, která se bolestně dotýká našich dějin (Mnichov, vztah s Churchillem). Aspoň, že královi nechali cigára, když už umřel na rakovinu plic. Geoffrey Rush mi lezl celej film na nervy, skoro jako bílá/černá N. Portman. Zlatý Piráti z Karibiku.

Social Network téměř a True Grit zcela bez cen. Oba lepší filmy než sběratelé letošních ocenění. Ta mladá holka z True Grit byla skvělá.

Očekávaný výsledky, ale přesto zklamání :thumbsdown_anim: .

Odkaz ke komentáři

Fakt divný. Pro mě byl The Social Network jednoznačně nejlepší a zrovna střih si, myslím, nebyl úplně nejsilnější doménou filmu. Scénář beru, ale hlavně jsem rád, že za muziku to dostal Trent Reznor and Atticus Ross. Jeho přispění k celkový atmosféře filmu bylo značný. A Colina Firtha mám sice rád, ale měl to dostat nejlíp Jeff Bridges nebo alespoň ten mladej Eisenberg...

Odkaz ke komentáři

The Social network je super film.

Viděli jsme teď komplet Milenium - Muži kteří nenávidí ženy, Dívka která si hrála s ohněm, Dívka která kopla do vosího hnízda (první před týdnem, druhý a třetí hned za sebou včera v MATu:-)), to se nedá popsat, to se musí vidět! :smile_anim:

Vůbec si nějak nevzpomínám na nějaký špatný severský film, tak třeba Ukrutně šťastni je typicky výborný. A i taková variace na téma B. Jones vyjde u nich výborně - komedie 37 a půl. Jak oni to dělají...? (o kvalitě tamních kapel nemluvě)

Upraveno uživatelem sy242
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

True Grit je skutečně vynikající film, nechápu jak je možné, že ho neocenily :( Ale to je jedno, určitě je to budoucí klasika. Víceméně všechny herecké výkony tam byly skvělé.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...