sureshot Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 uz ci to vyhodnotis ako pokus pava zlakat samicku vystrkovanim chvosta na verejnosti v mojom pripade poukazanim na vlastny edukacny level v oblasti propagandy necham na teba. ak ta to uraza samozrejme tuto temu opustam, a pridavam tip na skveleho Mensika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Ako oddychovku odporúčam The mechanic už len pre Audemars Piguet a Panerai sa to oplatí pozrieť. Upraveno 23. února 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Dnes jsem si po čase pustil Hot Fuzz a zase jsem se u toho dobře pobavil. Stejně tak doporučuju i režisérovu předchozí zombiovku Shaun of the Dead. A vlastně i Scott Pilgrim vs. the World. Skvělá nálož britskýho humoru a možnost vidět lidi z Black Books i jinde než v tomhle skvělým sitcomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Zkouknul jsem film Weekend at Bernie's a kdo by chtěl nějakou odpočinkovou komedii, tak doporučuju. Nejlepší hláška z filmu: - "Where did you get that Rolex?" - "Well I thought he wouldn't need it anymore" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Nova Cinema 24.2.2011 22:00 Loganova válka - Čest zavazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Já mám teď asi nějaký období filmů "Jak to tenkrát bylo..." , takže teď jsem potěšen dokoukal film 24 Hour Party People, což je vlastně taková autobiografie Tonyho Wilsona, někdejšího majitele známýho manchesterskýho klubu Hacienda a náhrávacího studia Factory Records. Také to byl oblíbený televizní hlasatel. Ale především stál na začátku kariéry takovejch kapel jako Joy Division následně New Order nebo třeba Happy Mondays... A především je to fakt zábavná podívaná. Doporučuju. Upraveno 24. února 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 sureshote, nějak to tu zanedbáváš, nemám na co koukati (zjistil jsem, že máme podobný vkus, doporuč něco prosím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Pustil jsem si Nordwand (v německým originále, anglicky North Face a česky asi Severní stěna) o tom, jak v roce 1936 dělali Němci prvovýstup na Eiger. Odnesl jsem si z toho filmu dvě věci: 1) vůbec mi nevadila němčina, ačkoli ji jinak moc nemusím, ale sem sedí, a hlavně 2) jsem si při sledování jejich vybavení, plánování a lezení uvědomil, že dnešní horolezci jsou bábovky, měkkoty a sračky! NO, tak som to pozrel 1. musim povedat ze to bol pre mna mimoriadne silny film (kedze som si nejaku tu burku, zimu atd. v alpach odsluzil a eiger som v celej jeho majestatnosti videl zblizka a tiez som bol na vyhliadke ) 2. vyborne herecke vykony, nemcina skutocne nevadi 3. to co vtedajsi stari pani predvadzali pri vystupoch a s vybavenim ktore mali je naozaj ...vlastne ani neviem ako to pomenovat. boli to borci 4. co ale neznamena ze dnesni horolezci su babovky doporucujem a diky fararskej za SKVELY tip! NORDWAND PS: diky vanderB za povzbudenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Já jsem si tuhle dal dvoják http://www.youtube.com/watch?v=G0AaVUs3-Pw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Ako oddychovku odporúčam The mechanic už len pre Audemars Piguet a Panerai sa to oplatí pozrieť. pěkný hoďky jsem na začátku zaregistroval...jen sem je tipoval na Hublot, ještě se mám co učit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 diky vanderB za povzbudenie není zač..tu Severní stěnu taky zvažuju, tak když teda doporučuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fargo Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Vřele doporučuji tak, jako každý jiný Nolanův film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Právě jsem dokoukal na CT2 Průvodce. Úžasná záležitost. A vlastně až v popisu jsem si přečetl dobu trvání 130 minut. Ten film běžel lehce, přirozeně, skoro mimo čas. Přitom je nabitý emocemi, ale i laskavým humorem a zase jsem se dozvěděl něco nového o japonské společnosti a jejich zvycích a rituálech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Začínám šestou sérii seriálu Tráva (Weeds) a začínám přemýšlet o volbě povolání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 tak jsem zkouknul pár Oscarovejch nominantů a řadím od nejlepšího k nejhoršímu:Opravdová kuráž (True Grit), Králova řeč (The King's Speech), Facebook (The Social Network), Fighter, 127 hodin, Černá labuť (Black Swan) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Začínám šestou sérii seriálu Tráva (Weeds) a začínám přemýšlet o volbě povolání By me zajimalo z kolika lidi ten serial udelal pestitele a dealery. Ja jsem k tomu teda nemel daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Udílení Oskarů naplnilo všeobecný očekávání, za mě bohužel. Protrpěl jsem Černou labuť, za mě hrůzná umělecká nuda o šílený baletce (a její mámě ). Dobrej úlet od Vincenta Cassela, blbější roli už asi nikdy nedostane. Koktavej král - nuda se sentimentálními prvky, historicky záměrně nepřesný, zejména v oblasti, která se bolestně dotýká našich dějin (Mnichov, vztah s Churchillem). Aspoň, že královi nechali cigára, když už umřel na rakovinu plic. Geoffrey Rush mi lezl celej film na nervy, skoro jako bílá/černá N. Portman. Zlatý Piráti z Karibiku. Social Network téměř a True Grit zcela bez cen. Oba lepší filmy než sběratelé letošních ocenění. Ta mladá holka z True Grit byla skvělá. Očekávaný výsledky, ale přesto zklamání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Fakt divný. Pro mě byl The Social Network jednoznačně nejlepší a zrovna střih si, myslím, nebyl úplně nejsilnější doménou filmu. Scénář beru, ale hlavně jsem rád, že za muziku to dostal Trent Reznor and Atticus Ross. Jeho přispění k celkový atmosféře filmu bylo značný. A Colina Firtha mám sice rád, ale měl to dostat nejlíp Jeff Bridges nebo alespoň ten mladej Eisenberg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 (upraveno) The Social network je super film. Viděli jsme teď komplet Milenium - Muži kteří nenávidí ženy, Dívka která si hrála s ohněm, Dívka která kopla do vosího hnízda (první před týdnem, druhý a třetí hned za sebou včera v MATu:-)), to se nedá popsat, to se musí vidět! Vůbec si nějak nevzpomínám na nějaký špatný severský film, tak třeba Ukrutně šťastni je typicky výborný. A i taková variace na téma B. Jones vyjde u nich výborně - komedie 37 a půl. Jak oni to dělají...? (o kvalitě tamních kapel nemluvě) Upraveno 1. března 2011 uživatelem sy242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 True Grit je skutečně vynikající film, nechápu jak je možné, že ho neocenily Ale to je jedno, určitě je to budoucí klasika. Víceméně všechny herecké výkony tam byly skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se