OndraPod Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Fade:Dokážu si představit, že by tyhle fialové dala na ruku většina ženských, protože nemají na hodinky vkus! No dle propagacnich materialu spis cilej na drsny motorkare BTW ty McStingerovi thajsky zelvy jsou paradni a epesne vyfoceny, jako vzdy Upraveno 29. září 2017 uživatelem OndraPod
McStinger Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 (upraveno) To nie sú moje. To si nejaký Thajčan vytunil, oni sa radi venujú podobnej činnosti. Tieto turtle sa podarili, ale občas človek vidí rôzne výtvory, až katastrofy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: aha, asi si myslel predchádzajúce fotky na tej istej strane. Dík. Upraveno 29. září 2017 uživatelem McStinger
People Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 okrem hnusnych limitiek sa v thajsku bojuje aj proti modovaniu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 V Thajsku bojuju proti neautorizovanemu kopirovaniu a protipravnemu pouzivaniu znacky SEIKO. Nie proti modovaniu.
DavidLC Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Dokážu si představit, že by tyhle fialové dala na ruku většina ženských, protože nemají na hodinky vkus! Tak mám doma chlapa ;-) Jen o sobě začínám pochybovat :-))))
McStinger Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 (upraveno) SRPB75K, 1700 ks, cca 350 EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2017 uživatelem McStinger
Čajíček Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Souhlas. Škodolibě bych ještě poznamenal, že limitka to musí být, aby jich aspoň 1700 prodali. Vážně, tahle se moc nepovedla. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk
Fade Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Chlapi, kamarád mi teď odjel pracovně do Thajska a napadla mě super myšlenka. Mohl by mi pořídit nějaké Seiko Nevíte někdo kde koupit buď zajímavou limitku, nebo aspoň klasické Seiko? Je přímo v Bangkoku.
McStinger Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 V Bangkoku je viacero obchodov v nákupnom centre MBK. Rozhádzané sú myslím na 1.-3. poschodí, okolo "diery s eskalátormi". Mávajú aj limitky. Druhá možnosť, obchodný dom Siam Paragon. Kdesi za parfumami, tuším na prvom poschodí, je oddelenie s hodinkami. Obidve miesta sú dobre dostupné BTS. V MBK sa obyčajne dajú dojednať nejaké zľavy, v Paragone o tom moc počuť nechcú, ale ako kedy.
Fade Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Siam Paragon s kamarádem řešíme. Dají se tam pořídit ty hodinky nějak levněji, nebo to je cenově stejné jako kdybych je koupil online?
McStinger Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 (upraveno) Siam Paragon má väčšinou oficiálne ceny, z ktorých nerád dáva dolu, ako som písal. Leda že je nejaká akcia. Porovnať to s "kúpiť online" neviem, lebo to je široký a ničnehovoriaci pojem. V Siam Paragone sa nakupuje, ak a) máš v paži nejaké peniaze b.) chceš niečo, čo majú iba tam. MBK je podstatne lepšie, ale aj tam už niektorí predajcovia pozerajú pri slove zľava na človeka jak na posledného chudáka. Upraveno 26. listopadu 2017 uživatelem McStinger
Fade Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Jasně. Já myslel pod slovem online ověřené eshopy, kde nakupuje polovina fóra. Právě jsem si říkal, že by mi mohl koupit nějakou limitku, která by se mi zalíbila a pokud by nebyla k dispozici, mohl by mi aspoň přivézt třeba PADI želvy nebo tak
McStinger Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Bežné modely sa v Thajsku nijak zvlášť neoplatí kupovať.
McStinger Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Nevedia v tom Thajsku, čo s lunetami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 pockame par rokov a chumpus to bude mat na zahrade.
Fade Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Nevedia v tom Thajsku, čo s lunetami mbkp.jpgSe divím, že není pootočená
nickolas Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Chumpus to má schované ve sklepě, krzeva se bojí že by to chtěl Instant na zahradu...na agility pro Fedora
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se