Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Fade:

Dokážu si představit, že by tyhle fialové dala na ruku většina ženských, protože nemají na hodinky vkus! :D

No dle propagacnich materialu spis cilej na drsny motorkare :whistling:

BTW ty McStingerovi thajsky zelvy jsou paradni a epesne vyfoceny, jako vzdy :smile_anim:

Upraveno uživatelem OndraPod
  • Odpovědi 243
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To nie sú moje. To si nejaký Thajčan vytunil, oni sa radi venujú podobnej činnosti. Tieto turtle sa podarili, ale občas človek vidí rôzne výtvory, až katastrofy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

edit: aha, asi si myslel predchádzajúce fotky na tej istej strane. Dík.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Ale barva ciferniku je dobra.

Odesláno

Dokážu si představit, že by tyhle fialové dala na ruku většina ženských, protože nemají na hodinky vkus! :D

Tak mám doma chlapa ;-) Jen o sobě začínám pochybovat :-))))

Odesláno (upraveno)

SRPB75K, 1700 ks, cca 350 EUR

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Souhlas. Škodolibě bych ještě poznamenal, že limitka to musí být, aby jich aspoň 1700 prodali. Vážně, tahle se moc nepovedla.

Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk

• po měsíci...
Odesláno

Chlapi, kamarád mi teď odjel pracovně do Thajska a napadla mě super myšlenka. Mohl by mi pořídit nějaké Seiko :D Nevíte někdo kde koupit buď zajímavou limitku, nebo aspoň klasické Seiko? Je přímo v Bangkoku.

Odesláno

V Bangkoku je viacero obchodov v nákupnom centre MBK. Rozhádzané sú myslím na 1.-3. poschodí, okolo "diery s eskalátormi". Mávajú aj limitky. Druhá možnosť, obchodný dom Siam Paragon. Kdesi za parfumami, tuším na prvom poschodí, je oddelenie s hodinkami. Obidve miesta sú dobre dostupné BTS. V MBK sa obyčajne dajú dojednať nejaké zľavy, v Paragone o tom moc počuť nechcú, ale ako kedy.

Odesláno

Siam Paragon s kamarádem řešíme. Dají se tam pořídit ty hodinky nějak levněji, nebo to je cenově stejné jako kdybych je koupil online? 

Odesláno (upraveno)

Siam Paragon má väčšinou oficiálne ceny, z ktorých nerád dáva dolu, ako som písal. Leda že je nejaká akcia. Porovnať to s "kúpiť online" neviem, lebo to je široký a ničnehovoriaci pojem. V Siam Paragone sa nakupuje, ak a) máš v paži nejaké peniaze b.) chceš niečo, čo majú iba tam. MBK je podstatne lepšie, ale aj tam už niektorí predajcovia pozerajú pri slove zľava na človeka jak na posledného chudáka.

Odesláno

Jasně. Já myslel pod slovem online ověřené eshopy, kde nakupuje polovina fóra. Právě jsem si říkal, že by mi mohl koupit nějakou limitku, která by se mi zalíbila a pokud by nebyla k dispozici, mohl by mi aspoň přivézt třeba PADI želvy nebo tak :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...