Jörg8X Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Nejen ručky, ale i indexy a i čísla na lunetě jsou žlutý. Jasná inspiračka modelem 6159-7001.Limitka pro fanoušky značky, normální člověk asi nebude chtít připlácet 700USD "jen" za žlutý doplňky.I ta datumovka tady vypadá lépe, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 I ta datumovka tady vypadá lépe, pěkné lépe než kde? Ten obrázek jsou původní 6159-7001. Co je s datumovkou? Mě přijde všude stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Tak by to mělo být 1000 ks (2 zdroje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 dufam, ze su to nove modely. Neviem ci som to spravne pochopil. Viac info nemam. Fotky som nasiel tu http://www.philippinewatchclub.org/forum/viewtopic.php?f=21&t=14043&start=530 Schválně to cituju i s obrázkem. Nevíte někdo, kde se to dá koupit? Asi bych potřeboval ty zelený a nějak nejsem schopen se k nim doklikat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Ty zeleny jsou dost dobry, takove retro.Za mne davam 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Micey: Zkusil jsi napsat sem? - http://c-watch.co.jp/ww/products.html "Feel free to ask inventory and price of Japan Domestic watch you are looking for except the followinf products." - http://c-watch.co.jp/ww/requestform.html Na jaře jsem sháněl tah a odpověď byla rychlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Nezkoušel, díkes.. etě kouknu a zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Schválně to cituju i s obrázkem. Nevíte někdo, kde se to dá koupit? Asi bych potřeboval ty zelený a nějak nejsem schopen se k nim doklikat..První várka strašně rychle zmizela... V Asii a i USA, kde byly taky zalevno, se po nich jen zaprášilo. Taky jsem to prováhal... ale něco vymyslíme, píšu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Něco takovýho jsem chtěl slyšet (až na to, že jsou vyprodaný ), dík. Upraveno 8. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 První várka strašně rychle zmizela... V Asii a i USA, kde byly taky zalevno, se po nich jen zaprášilo. Taky jsem to prováhal... ale něco vymyslíme, píšu SZ Jestli je budete někde objednávat, tak já bych se asi přidal Ještě se ale musím rozmyslet které Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 lépe než kde? Ten obrázek jsou původní 6159-7001. Co je s datumovkou? Mě přijde všude stejnáTak to sorry, já myslel, že jsou to ty samé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 http://yeomanseiko.com/2014/09/08/new-models-by-seiko-and-orient/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ten cerveny puntik na sekundovke z nich robi must-have zalezitost. /omluvam sa za iztapovstinu, ale vynimocne je vystizna :)/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Co je s datumovkou? Mě přijde všude stejnáTo asi vzniklo z te me otazky.. ja jsem dost zatizenej na tu stribrnou datumovku z 01, prijde mi dokonala.. cerny pismo na stribrnym podklade, ne na bilym... a ted jsem byl zvedavej, jak je to reseny u tech zlatejch.. zdali to zustalo stribrny, kdyz je to jinak cely ladeny do zlata nebo je podklad bily, jak to vypadalo na nekterych fotkach.. holt uchylka, no :-) Upraveno 8. září 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ten cerveny puntik na sekundovke z nich robi must-have zalezitost. /omluvam sa za iztapovstinu, ale vynimocne je vystizna :)/Ja si toho vubec nevsiml. Docela dulezity detail Pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Datumka je podla mna vsade rovnaka. Cerveny puntik je paradny odkaz na Seiko Divers az kamsi do vietnamskej dzungle.. (6105) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Achjo, tohle bude těžký rozhodování... Jsem si vzpomněl, jak jsem si tu před pár lety stěžoval, že Seiko neumí těžit ze své historie. Už umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 jak pred par lety, to bolo pred par mesiacmi. pocitam predvianocna depresia. alebo take nieco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Bral bych jako nový model SNZF17 se šroubovací korunkou a 200m WR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 jak pred par lety, to bolo pred par mesiacmi. pocitam predvianocna depresia. alebo take nieco To bude nejspíš takovej cyklus. Počítám, že příští rok budu při Baselworldu remcat znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se