People Odesláno 28. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 To není o vkusu, mně se ohromně líbí, už jsem to psal, když se objevily screeny z katalogu. Jde mi jen o využitelnost, u SUS jsem poznal, že mi to je k ničemu. Leda, že by ta ručka byla nezávislá. na sus to teda je taky ten ofajč-gmt ako ma eta? ja som mal vzdy zato ze ked seiko da na cifernik "GMT" tak je to true GMT, to jest ze stelujes hodinovu rucku nezavisle od vsetkeho ...a podla mna, GMT je viac potreba nez vkus - pozdravujem z New Yorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 jj, není nezávislá. ne, že by mě to nějak trápilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Ty GMTcka vypadaji paradne, skoda ze to neni automat. Me ten kinetic nejak nevoni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Mne sa lubia aj tie punkerske prospexy s tym cirom na lunete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Ja by som nové Sawtoothy tiež bral. No ak by som mal na ruke staré i nové, stále by som siahol po starých (čiže - ak sa ich budete niekto chcieť zbaviť, tak SZ - díky :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Novým hi-beat GMT kalibrem 9S86 jsou osazené také limitované modely SBGJ007, SBGJ008 a SBGJ010 z bílého, žlutého a růžového zlata (link). Nošení těchto hodinek bych se nebránil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 kua tych GS je uz pomaly ako 5tiek, stracam sa.. ale tieto GMT limitky su vyrazne lepsie ako ocelova seriovka. k tomuto tvaru puzdra, sklicka a v tejto farebnej kombinacii to zlato proste nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 kurňa, letos se teda kvóta barvičkových hodinek pro asijský trh naplňuje řádně... Naživo milé svieže hodinky, na cenu okolo 100 EUR veľmi pekné spracovanie. Tie farby sú fajn, na fotke pôsobia mdlo, v skutočnsoti sú sýte. Verzia s chronom (SNN) IMHO lepšia než nechrono (SGGA). Sú pomerne veľké a u nechrono verzie je ciferník taký akýsi prázdny. U chrona mi vadí iba vyhryznutá dátumovka, neviem načo to je dobré, už by sa na to mohli výrobcovia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Par novych fotek GMT kinetic na timezone.com + jedna z WUS. To pouzdro je fakt pekny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Ručky, pouzdro a hlavně indexy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Naživo milé svieže hodinky, na cenu okolo 100 EUR veľmi pekné spracovanie. Tie farby sú fajn, na fotke pôsobia mdlo, v skutočnsoti sú sýte. Verzia s chronom (SNN) IMHO lepšia než nechrono (SGGA). Sú pomerne veľké a u nechrono verzie je ciferník taký akýsi prázdny. U chrona mi vadí iba vyhryznutá dátumovka, neviem načo to je dobré, už by sa na to mohli výrobcovia... Par novych fotek GMT kinetic na timezone.com + jedna z WUS. To pouzdro je fakt pekny... Počkať, to tieto kinetic budú stáť okolo tých 100 E? No to by bola PECKA. Z toho linku od kloubika:"This year, the Seiko PROSPEX will be distributed outside of the Japanese market." To je paráda, toto :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Počkať, to tieto kinetic budú stáť okolo tých 100 E? No to by bola PECKA. Z toho linku od kloubika:"This year, the Seiko PROSPEX will be distributed outside of the Japanese market." To je paráda, toto :-) F.Neblazni, pozri post na ktorý som reagoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Neblazni, pozri post na ktorý som reagoval A-ha Tak škoda. Tie farbičkové, teda nič moc. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Počkať, to tieto kinetic budú stáť okolo tých 100 E? No to by bola PECKA.F. 100E - som chcel napisat "kua ale to si z lacneho kraja" a to viem ze nie si.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Prospex nikdy nebol taky lacny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 100E - som chcel napisat "kua ale to si z lacneho kraja" a to viem ze nie si.. Prospex nikdy nebol taky lacny. Ilonka Staller vyssie ma zmiatla...ked pisala o 100 E. Som myslel ze sa mi sniva. Veru, moj sucastny kraj je kur_a drahy F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Nevidel som nikde odhadovanu cenu, ale ja to tipujem na nieco medzi Sumom a Shogunom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 (upraveno) http://forum.watch.ru/showthread.php?t=54901&highlight=sbll017&page=95 Pisu cca 600eur. Nazivo su super a velmi sa mi pacia aj tie solary SSC261P1 v podonom puzdre, tie maju byt za 610eur. Kiineticy maju 47,5mm, safir s AR, vsetky srubovacie hajzliky od korunky cez dynko a cudliky. Solary su mensie s 46,1mm, safir s AR Upraveno 31. března 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 (upraveno) http://www.watchesbysjx.com/2014/03/baselworld-2014-presenting-seiko.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WatchesBySjx+(Watches+by+SJX) Retail 660e, cca 900USD Upraveno 31. března 2014 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se