Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

To není o vkusu, mně se ohromně líbí, už jsem to psal, když se objevily screeny z katalogu. Jde mi jen o využitelnost, u SUS jsem poznal, že mi to je k ničemu. Leda, že by ta ručka byla nezávislá.

na sus to teda je taky ten ofajč-gmt ako ma eta? ja som mal vzdy zato ze ked seiko da na cifernik "GMT" tak je to true GMT, to jest ze stelujes hodinovu rucku nezavisle od vsetkeho

...a podla mna, GMT je viac potreba nez vkus - pozdravujem z New Yorku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kurňa, letos se teda kvóta barvičkových hodinek pro asijský trh naplňuje řádně...

Naživo milé svieže hodinky, na cenu okolo 100 EUR veľmi pekné spracovanie. Tie farby sú fajn, na fotke pôsobia mdlo, v skutočnsoti sú sýte. Verzia s chronom (SNN) IMHO lepšia než nechrono (SGGA). Sú pomerne veľké a u nechrono verzie je ciferník taký akýsi prázdny. U chrona mi vadí iba vyhryznutá dátumovka, neviem načo to je dobré, už by sa na to mohli výrobcovia...

Odkaz ke komentáři

Naživo milé svieže hodinky, na cenu okolo 100 EUR veľmi pekné spracovanie. Tie farby sú fajn, na fotke pôsobia mdlo, v skutočnsoti sú sýte. Verzia s chronom (SNN) IMHO lepšia než nechrono (SGGA). Sú pomerne veľké a u nechrono verzie je ciferník taký akýsi prázdny. U chrona mi vadí iba vyhryznutá dátumovka, neviem načo to je dobré, už by sa na to mohli výrobcovia...

Par novych fotek GMT kinetic na timezone.com + jedna z WUS.  To pouzdro je fakt pekny...

Počkať, to tieto kinetic budú stáť okolo tých 100 E? No to by bola PECKA.

Z toho linku od kloubika:"This year, the Seiko PROSPEX will be distributed outside of the Japanese market."

To je paráda, toto :-)

F.

Odkaz ke komentáři

100E - som chcel napisat "kua ale to si z lacneho kraja" a to viem ze nie si..

Prospex nikdy nebol taky lacny.

Ilonka Staller vyssie ma zmiatla...ked pisala o 100 E. Som myslel ze sa mi sniva.

Veru, moj sucastny kraj je kur_a drahy :D

F.

Odkaz ke komentáři

http://forum.watch.ru/showthread.php?t=54901&highlight=sbll017&page=95

Pisu cca 600eur. Nazivo su super a velmi sa mi pacia aj tie solary SSC261P1 v podonom puzdre, tie maju byt za 610eur.

Kiineticy maju 47,5mm, safir s AR, vsetky srubovacie hajzliky od korunky cez dynko a cudliky.

Solary su mensie s 46,1mm, safir s AR

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...