McStinger Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Pepsi luneta tam mala byť, takto sú to iba modré Sumá s trochou červenej. A som rád, že som Padi nekúpil, počkám si na PADI Prospex verziu SNZG11. Myslím, že určite bude.
Fade Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Pepsi luneta tam mala byť, takto sú to iba modré Sumá s trochou červenej. A som rád, že som Padi nekúpil, počkám si na PADI Prospex verziu SNZG11. Myslím, že určite bude.Podle mě nebude. Nejsou to potápky a PADI je jen o potápkách, pokud se nepletu. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Jörg8X Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 No, já myslím, že tě zmátlo to, že tam McS nedal smajlíka
McStinger Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 (upraveno) Občas zabudnem edit: ale tentorkrát som to urobil schválne, či sa niekto chytí Upraveno 6. října 2016 uživatelem McStinger
olin001 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Jo je to jenom barerevna mutace (edice Padi ) nikoliv limitka ...
Chumpus Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Vzhledem k tomu, jak jdou obě současné PADI edice na dračku, se tomuhle nedivím. Ale souhlas, Sumo by chtělo pepsi lunetu. Na druhou stranu, aftermarket luneta už tu je, takže řešení je jednoduché Vzhled nebudu z katalogových fotek soudit, ale i tak si myslím, že některé tyhle kousky by mohly být dobrým nákupem. Na příští rok se těším
Sergej Vasilijev Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 ..Na příští rok se těším Jo jo, To už všechno bude PADI, a do toho sem tam nějaké Seiko .
Daemonultimate Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Sumo Padi nic moc, přijde mi to jako posun směrem dolu. Ale mně se nelíběj ani Turtle Padi, tak to neberte moc vážně Už bych šel jen do jediný verze 777. Takže i Suma jen černý, po pár rumech s ebay na dosah i modrejch. Upraveno 7. října 2016 uživatelem Daemonultimate
JaRooN Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Ještě stříbrňáky bych vzal na milost Démone, jsou fakt boží Upraveno 7. října 2016 uživatelem JaRooN
tano Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 A zlute a zelene Sumo panove, ty jsou bozi ne?
Daemonultimate Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Ještě stříbrňáky bych vzal na milost Démone, jsou falt boží na ty jsem zapomněl, díky ... ale v limitkách i barevnejch bych si vybrat uměl, ne že ne, jenom ty Padi mi prostě neseděj, ale kdyby se líbily všem bylo by to divný.
Daemonultimate Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) A zlute a zelene Sumo panove, ty jsou bozi ne? jsem Tě nestihl do multi citace...už jsem to svoje prohlášení z nerozumu napravil, boží jsou i ty MM v mořský barvě. Teď máš napsat něco ve smyslu: No proto!!! Upraveno 7. října 2016 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 jsem Tě nestihl do multi citace...už jsem to svoje prohlášení z nerozumu napravil, boží jsou i ty MM v mořský barvě. Teď máš napsat něco ve smyslu: No proto!!! No proto!!!
Iggi Kali Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 PADI (Professional Association of Diving Instructors)
Chumpus Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Jo jo, To už všechno bude PADI, a do toho sem tam nějaké Seiko . Tak jo
People Odesláno 7. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Aspon, ze uz sa nenadava na Prospex.
petik16 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 nebudem kôli tomu robiť vlákno, tak len takto... ak to už niekto niekde dal tak sorry, taký zmätok je s tými Seikami vo vláknach že už ani neviem čo kde je... SSE105 limitka 3500 kusov, Solar GPS, Djokovic, http://www.seiko-astron.com/ndlimited2016/ Driving System GPS Solar Caliber No. 8X22 Case Ceramic and titanium Case Coating Titanium with super-hard black coating Glass Material Sapphire crystal Glass Coating Super-clear coating Band Crocodile Size 44.8mm Waterproof Water resistance 10 Bar Antimagnetic Magnetic resistance 4,800 A/m Features Colored mother-of-pearl dial GPS controlled time and time zone adjustment Perpetual calendar correct to the year 2100, Signal reception result indication World time function (40 time zones), Daylight Saving Time function, Power save function Accuracy: +/-15 seconds per month (without receiving a time signal and at temperatures between 5°C and 35?) Three-fold clasp with push button release A crocodile strap is included
Toom Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 (upraveno) No twl hitech šasí s batikovaným cifrem? Ty japonci jedou prostě v úplně jinejch drogách Upraveno 10. října 2016 uživatelem Toom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se