Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pepsi luneta tam mala byť, takto sú to iba modré Sumá s trochou červenej. A som rád, že som Padi nekúpil, počkám si na PADI Prospex verziu SNZG11. Myslím, že určite bude.

Podle mě nebude. Nejsou to potápky a PADI je jen o potápkách, pokud se nepletu.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno

Vzhledem k tomu, jak jdou obě současné PADI edice na dračku, se tomuhle nedivím. Ale souhlas, Sumo by chtělo pepsi lunetu. Na druhou stranu, aftermarket luneta už tu je, takže řešení je jednoduché :)

Vzhled nebudu z katalogových fotek soudit, ale i tak si myslím, že některé tyhle kousky by mohly být dobrým nákupem. 

Na příští rok se těším ;) 

Odesláno (upraveno)

Sumo Padi nic moc, přijde mi to jako posun směrem dolu. Ale mně se nelíběj ani Turtle Padi, tak to neberte moc vážně :) Už bych šel jen do jediný verze 777. Takže i Suma jen černý, po pár rumech s ebay na dosah i modrejch.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

A zlute a zelene Sumo panove, ty jsou bozi ne? :boxing:

Odesláno (upraveno)

A zlute a zelene Sumo panove, ty jsou bozi ne? :boxing:

jsem Tě nestihl do multi citace...už jsem to svoje prohlášení z nerozumu napravil, boží jsou i ty MM v mořský barvě.

Teď máš napsat něco ve smyslu: No proto!!!  :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

jsem Tě nestihl do multi citace...už jsem to svoje prohlášení z nerozumu napravil, boží jsou i ty MM v mořský barvě.

Teď máš napsat něco ve smyslu: No proto!!! :)

No proto!!! :cheers:

Odesláno

nebudem kôli tomu robiť vlákno, tak len takto... ak to už niekto niekde dal tak sorry, taký zmätok je s tými Seikami vo vláknach že už ani neviem čo kde je... SSE105 limitka 3500 kusov, Solar GPS, Djokovic,  http://www.seiko-astron.com/ndlimited2016/

Driving System GPS Solar Caliber No. 8X22 Case Ceramic and titanium Case Coating Titanium with super-hard black coating Glass Material Sapphire crystal Glass Coating Super-clear coating Band Crocodile Size 44.8mm Waterproof Water resistance 10 Bar Antimagnetic Magnetic resistance 4,800 A/m Features Colored mother-of-pearl dial
GPS controlled time and time zone adjustment
Perpetual calendar correct to the year 2100, Signal reception result indication
World time function (40 time zones), Daylight Saving Time function, Power save function
Accuracy: +/-15 seconds per month (without receiving a time signal and at temperatures between 5°C and 35?)
Three-fold clasp with push button release
A crocodile strap is included
Odesláno (upraveno)

No twl hitech šasí s batikovaným cifrem? Ty japonci jedou prostě v úplně  jinejch drogách :eek: :D :punk:

Upraveno uživatelem Toom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...