Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

krajsich hodiniek niet. Toto sa fakt povedlo. Tah nech je aky chce, tajne dufam, ze chlapci zo strapcode nieco vymyslia, lebo cela tato seria bude mat velky uspech. 

18588800_10154784708491559_2405314355458

18672854_10154784708461559_3311360963524

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

depresivne nudne moony prosim ignorovat :D

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Tak jsem se dneska díval na netu, a SPB051 v české distribuci za 29.900,- Kč... Příjde mi to, jako jedinému, hodně za potápky (sice se safírem) s 6r15? Počítám, že cena v zahraničí nebude o moc nižší.

Skoro za tu samou cenu tady občas chodily i jeté MM300..

Odesláno

Díky, už jsem myslel, že jsem v tom sám. Se zbláznili, ale tak nějak jsem to tušil, když jsem viděl, za kolik jdou s 6r15 SBDC047 (trans oceany).

Přitom nové samuraje jsou i v ČR za příjemnou cenu.

Jsem zvědavý, kdo jim to bude kupovat, když za 30 kKč jde vybírat v CH provenienci.

Odesláno

Seiko chce z odkazu 62MAS vytřískat maximum. Sice to i chápu, ale jejich cenová politika některých modelů z Baselworldu je taky mimo moje chápání

PS- když se na ty SPB051 a 053 dívám, tak se mi snad i začínaj trochu líbit. No nic, už mi asi hrabe :D 

Odesláno

Zdravím pánové, 30.000Kč je teda prda. Na malou chvilku sem se rozčílil. Měl sem v plánu si je koupit, ale teď mám rozporuplné pocity...

Odesláno

Poslední dobou se mně zalíbily Seiko SARW19 v přijatelnější cenové kategorii. Nemáte někdo osobní zkušenost?S-SARW019_b_1024x1024.jpg?v=1476765206

Odesláno (upraveno)

Skopnu sem z wus tuhle novinku.. srpa99.. ty sunburst ciferniky jsou poslední dobou hodne povedene... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Poslední dobou se mně zalíbily Seiko SARW19 v přijatelnější cenové kategorii. Nemáte někdo osobní zkušenost?

já teda nemám, ale už dlouho koukám po sarw015 na tahu.

až budu starší kluk (cca 50+ :D ), tak všechno prodám a koupim si je jako definitivní, ale ještě jsem do nich asi nedorost.

Odesláno

Skopnu sem z wus tuhle novinku.. srpa99.. ty sunburst ciferniky jsou poslední dobou hodne povedene... :-)attachicon.giftapatalk_1496347495834.jpegattachicon.giftapatalk_1496347505253.jpeg

Ja som z nich celkom jeleň. Na Tebou uvedenej fotke to vyzerá, že zelený ciferník hodili na modré SRP653, čo považujem buď za totálne invenčné a úžasné, alebo za výsledok ťažkej duševnej choroby dizajnéra. Ešte sa rozhodnem. Tu som ale našiel akési foto, kde to vyzerá byť na čiernych, ale to sa zas spokojný majiteľ mohol hrať so šrúdmi, lunetami, imbusákom a pár fľašami Bintangu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...