Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já právě nevím, vyjeli s nima pokud vím ani ne před dvěma lety, Seiko USA je ještě na minulý rok na podzim mělo, snad by se ještě u AD někde sehnat daly. Já jsem se těšil, že třeba udělaji date verzi, a vono tohle :crying_anim:

Odesláno

Jo to souhlasim. V tomhle mě Seiko zklamalo. Za tu cenu bych čekal více hodinařiny než jen strojek.

Počkejme na skutečnost ... myslím, že se dočkáme velmi brzy :)

Odesláno

Rád bych je viděl na živo, takhle nemůžu reálně posoudit. Dle fotek a porovnání s jinými značkami mi to nepřijde jako model v hodnotě kolem 100k. Chápů, že limitka udělá svoje, ale seiko aspoň mohlo lépe zpracovat cifr. Seiko se mi líbí, neříkám že ne, ale za tuhle cenu bych sáhl spíše po Tudorech BB.

Odesláno

Hodinky to budou pěkný. Chtěl jsem je, ale tak nějak jsem si to rozmyslel vzhledem k ceně, kalibru, počtu kusů a i pár detailům. Zkrátka kilo je díky všem těm aspektům zkrátka moc.

Odesláno

Myslím že je za kilo na výběr hodně jiných které nebudou na každé ruce.

Se i dívím že při té nové cenové SeikoPolitice nechtěli třeba za černé želvy na gumě 25 tisíc.

SLA Jsou to hodinky pro fandy ale tou cenou je tak trochu kopou do zadku.

Odesláno (upraveno)

Pěkný jsou, ale za kilo bych vzal radši SBEX, byt ne novy. Myslím, ze likvidita tyhle reedice nebude úplně nejšťastnější. Minimálně ne pro prvního majitele...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Na druhou stranu berme SLA za vzkříšení 62mas. Tady se seiko snažilo o totožný design a to i u želv tak jim nelze vyčítat strohost, vyčítat jim můžeme akorát cenu. Začíná mi to připomínat politiku Mikovu. Šťastlivce si nakonec najdou všechny kusy a o to jde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...