McStinger Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Rob samozrejme ako chceš. Ide mi o to, že ak niekto chce niečo prihodiť ako novinku, nemá šancu dohľadať, či to tu už nebolo. Alebo niekto hľadá na fóre konkrétny model a samozrejme ho nenájde. Ak je to v linku, alebo scane, tak dtto. Nie tak dávno si ostro kritizoval Snowa za niečo podobné, to len pre osvieženie pamäte 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 jj. nazvy budu, v noci som mal na vyber, bud doplnim vsetky nazvy modelov, alebo pomozem holke objednat novu kabelku... samozrejme, ze som hned zacal googlit zive fotky tej kabelky, aby si priatelka urobila predstavu aka je hnusna a nekupila si ju. Pssst dnes uz viem ze meno, ktoreho nevyslovujeme, nekritizujeme , aby sa nevyplasil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 hm, tak z těch pětek mě skutečně zaujaly snad jen ty 563, jak jsem psal. ale budou to krávy velký vzhledem k datumovce zhruba v polovině poloměru ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Mě ty nový seika nezaujali vůbec. Něco se tam vytrácí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 People - tak ty radsej riesis kabelky. No to je na ban. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 hm, tak z těch pětek mě skutečně zaujaly snad jen ty 563, jak jsem psal. ale budou to krávy velký vzhledem k datumovce zhruba v polovině poloměru ciferníku. Tak to jsou moje slova. Nejspíš proto, že v nich vidím moje vysněný Damaska. Nebýt tam ta vnitřní "luneta" byly by vypadaly určitě ještě o chlup lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 (upraveno) tak nove pepsiny za 269eur sa uz dostavaju do Europy. http://www.seiko.at/home/kollektionen/seiko-5-automatik/herren/sport.htmlaj model SRP555K1 za 249eurSingapur kram. Upraveno 15. července 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) Není to nový model. ale novinka to je docela velká. V New Yorku před pár dny otevřeli Seiko butik http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&th=2063275&start=0&rid=127238 Mají tam víceméně všechny řady, takže lze porovnat třeba nové SD tuňáky s Emperor Upraveno 20. července 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) ..Meanwhile in New York.. Upraveno 20. července 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Uprostřed, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) Kdyz je vidim takhle vedle sebe, tak bych sahnul po Emperor, coz me samotneho prekvapuje, pac na fotkach se mi SD Tuna hrozne libi. Na zivo to muze byt jinak.Kurna, ja se divim Instante, ze si je dal pryc, jsou vyborne.A kde maji SBDX001 ? Ty by tam nemely chybet... Upraveno 20. července 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 ja sa tiez divim a pri najblizsej ceste mimo kontinent tomu diveniu sa urobim razny koniec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Kua, fakt vyzerajú tie Emperory dobre. A insto práve trafil číslo 7000 :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Kua, fakt vyzerajú tie Emperory dobre. A insto práve trafil číslo 7000 :-) F. Tipujem, že ďalšie trafí 7001 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Tipujem, že ďalšie trafí 7001 Je to možné F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) Dik Ferko za upozornenie, idem to zapit Edit: trafil som? Upraveno 20. července 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Dik Ferko za upozornenie, idem to zapit Edit: trafil som? Netrafil, ja vidím 7002... Aha, tak vlastne je som netrafil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 ..a Bača hovorí: Bohamu, zvonku to tak naozaj vyzerá! (7002 bol v Damasko vlakne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 (upraveno) Za 300USD nádherné hodinky - pak popíšu dojmy, jestli se odhodlám ke koupi. http://forums.watchuseek.com/f21/sary057-just-landed-pics-initial-review-1054121.html Upraveno 21. července 2014 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se