Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co sak hodinky ma nahodou pipl pekne.. keby si videl co daval za zveriny v uvode svojej kariery.. no to bol kral vypredajov tych najobskurnejsich chronobrlohov. dnes uz ma modre hodinky na ocelovom naramku a zosmoli jednoduchu vetu rozvitu. ja to povazujem za uspech tohto fora. zrazu to vsetko ponocovanie dava zmysel... 

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jo, to jsou ony. Ještě dorazila černá verze. Ale modré jsou favorit. Líbila by se mi ještě varianta s bílým číselníkem a černou lunetou, u dřívějších modelů takovou kombinaci dělali, tak snad se k tomu časem vrátí.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ty pomerance vypadaji dobre.

Odesláno

tenhle model me nejak absolutne miji, stejne jako puvodni samuraje, ale to je fuk. me napadlo ze vlastne nedelaj oranzovy zelvy? spousta ruznych posahanych variant a tadle dulezita chybi. se zlatejma ruckama samo.

Odesláno (upraveno)

Zas tak hrozne to neni... Driv byly Seika cerna, modra a oranzova... A dneska jsou holt cerna a Padi.. a tohle je vlastně navic druhy model s modrocernym přechodem.. :-)

Kvizova otazka.. kolik tedy mame Padi modelu??

.

.

.

.

.

.

.

.

Hezky to shrnul kolega na wus..

Seiko SRPA21 PADI Turtle

Seiko SRPA83 PADI Tuna

Seiko SNE435 PADI Solar

Seiko SRPB99K1 PADI Samurai

Seiko SBDJ015 PADI Solar

Seiko SBDN035 PADI Solar

Seiko SBBN039 PADI Marinemaster Tuna

Seiko SBDC049 PADI Sumo

Seiko SUN065 PADI Kinetic GMT

Seiko SBDC055 PADI

.. takze toto je desaty.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Zas tak hrozne to neni... Driv byly Seika cerna, modra a oranzova... A dneska jsou holt cerna a Padi.. a tohle je vlastně navic druhy model s modrocernym přechodem.. :-)

Jasné, to už sme si zvykli. Ale prekvapenie to asi nebolo :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...