Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no samozrejme.. ale tak my jemne naznacime, tebe potichu docvakne a secko v poradku :)

k peoplovi len tolko, ze asi nevidel smaltovany cifernik - fotky to nepovedia, to treba vidiet vlastnymi ocami. Osobne si myslim, ze tato kategoria smaltu na hodinkach je nieco ako quilted umela koza v mercedese triedy A - pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste je to pre mna nepodareny gyc. JLC Quantieme, Lange ani Laurent Ferrier z toho nikdy nebude a s logom Seiko to vzbudi usmev.

Odesláno (upraveno)

Dá se nějak odhadnout, kdy by mohly jít do prodeje? Q1 2018 je asi brzo co? (Baby želvy)

Upraveno uživatelem Mikefux
Odesláno
  V 7. 12. 2017 v 14:54, McStinger napsal:

Ja vidím na fotkách cenovky. Ale možno iba skúšajú, ako budú vyzerať s cenovkami :)

Ještě před několika dny se nedaly ani pořádně vyhledat, tak mě nenapadlo, že by už šly koupit. :) Jinak cenovky jsem viděl no, ale nemusím je mít přece první v ČR. Počkám si až budou šedivky za rozumnou cenu. Nekupuju Seika za ceníkovku :D

Odesláno

Ta lupa je fakt hnus a korunku na trojce si mohli taky odpustit. Mám ji rád na čtverce, ale třeba to nakonec nebude vadit na rozdíl od té lupy.

Odesláno (upraveno)

Cokoliv ma zlatou barvu a neni to zlato je uchylne. Se divim ze to treba instantik jeste neprodal... Urcite ma na Fabii nalepeny znak Porsche :D

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  V 8. 12. 2017 v 13:19, Dantechno napsal:

Cokoliv ma zlatou barvu a neni to zlato je uchylne. Se divim ze to treba instantik jeste neprodal... Urcite ma na Fabii nalepeny znak Porsche :D

co ja mam zlate a nie je zlato? okrem zily teda.. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...