karel hb Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Je to moc co? Jeden lumi na 12 a ručičky by bohatě stačily .Máš pravdu, u těchto typických oblekovek je lumi vlastně úplně na škodu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 si robite prdel, no mne by v noci stacila aj 12-ka a hodinova rucicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Hoši ale vážně, už více jak měsíc si vybírám nové hodinky. Nakonec jsem se přiklonil k seiku, ale zaboha nevím, jaký model vybrat. Chtěl bych něco sportovně elegantního, bílý nebo stříbrný ciferník, líbila by se mi tenká luneta, WR min. 100m, safír by potěšil, strojek nejlépe 6R15, případně 4R35-7, Nechci chrona, nevadila by rezerva nátahu (ale to bych musel asi k Orientu), Chci kovový tah a cena by měla být se všemi případnými poplatky, dopravou a clem do 10 tis Kč.Pokud by to byl některý z nových modelů, tím líp, ale nemůžu se rozhodnout. Monstra prosím ne (ty už tady má každý ). Jo zapomněl jsem na velikost - cca 42-44mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 SNZH61? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Souhlas SNZH61 je povedene, zvlaste ve svetle variante. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 (upraveno) snzh61 je světlá varianta Upraveno 24. září 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Na ty jsem taky koukal, ale mají kalibr 7S36 a já bych chtěl ten novější. Ne hoši, s tímhle mi nikdo nepomůže, jen bych vás zbytečně obíral o čas. Mám pár favoritů a pečlivě sleduji tohle vlákno. Třeba ty nové SRP517 jsou dost zajímavé, za dobrou cenu, ale těžko se shánějí. Našel jsem je na amazonu, ale nemají mezinárodní záruku, jen u obchodníka. Už bych ale nějaké nutně potřeboval, jinak mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Jo a navíc tohle patří do vlákna s výběrem hodinek, ne do nových modelů, tak ať to tady neplevelím. Nebo aspoň do samostatného tématu v sekci Seiko.Takže dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 snzh61 je světlá varianta Aha ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dalši Giugiaro, podle mě zajímavější než prvotní reedice - vyjma černočervených, samozřejmě http://www.seiko-watch.co.jp/spirit/giugiaro/ 28-32 tis. yenů, pokud by se daly sehnat za tuhle částku, tak bych je asi vyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dalši Giugiaro, podle mě zajímavější než prvotní reedice - vyjma černočervených, samozřejmě http://www.seiko-watch.co.jp/spirit/giugiaro/ 28-32 tis. yenů, pokud by se daly sehnat za tuhle částku, tak bych je asi vyzkoušel.Super! Moc jsem chtěl už minulou re-edici ale nestihnul jsem to. Zatím se dají zřejmě predobednat, mel by někdo tip kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 hmmmm Seiko ma tusim lepsie obdobie ako pred rokom dost podarene povedal by som.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tak tak. Příští rok to můžou opět vylepšit, a to verzí s těmito pushery )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 I mne sa tie Giugiaro-sky páčia. Takže cena s daňou pod 300E, a dostupnosť i mimo JDM? :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Poprosil jsem kámoše aby mi ty Giugiaro SCED023 objednal na Japonskou adresu, tak uvidíme jestli to klapne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Já si je předobjednal přímo. Jen to čekání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Budou nova Suma SBDC023, 25 a 27... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Budou nova Suma SBDC023, 25 a 27...Predpokladam,ze fotky,resp.nejaky koncept,zverejnen jeste nebyl..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Budou nova Suma SBDC023, 25 a 27...Wao!! To jsem uplne napnuty, jako traky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Fotky zatim ne.. budou mi safir a trochu jiny vzhled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se