Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Hoši ale vážně, už více jak měsíc si vybírám nové hodinky. Nakonec jsem se přiklonil k seiku, ale zaboha nevím, jaký model vybrat. Chtěl bych něco sportovně elegantního, bílý nebo stříbrný ciferník, líbila by se mi tenká luneta, WR min. 100m, safír by potěšil, strojek nejlépe 6R15, případně 4R35-7, Nechci chrona, nevadila by rezerva nátahu (ale to bych musel asi k Orientu), Chci kovový tah a cena by měla být se všemi případnými poplatky, dopravou a clem do 10 tis Kč.

Pokud by to byl některý z nových modelů, tím líp, ale nemůžu se rozhodnout. Monstra prosím ne (ty už tady má každý :)). Jo zapomněl jsem na velikost - cca 42-44mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas SNZH61 je povedene, zvlaste ve svetle variante.

Odkaz ke komentáři

Na ty jsem taky koukal, ale mají kalibr 7S36 a já bych chtěl ten novější.

Ne hoši, s tímhle mi nikdo nepomůže, jen bych vás zbytečně obíral o čas. Mám pár favoritů a pečlivě sleduji tohle vlákno. Třeba ty nové SRP517 jsou dost zajímavé, za dobrou cenu, ale těžko se shánějí. Našel jsem je na amazonu, ale nemají mezinárodní záruku, jen u obchodníka. Už bych ale nějaké nutně potřeboval, jinak mě... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

snzh61 je světlá varianta :lol2:

Aha :))

Odkaz ke komentáři

Dalši Giugiaro, podle mě zajímavější než prvotní reedice - vyjma černočervených, samozřejmě :)

http://www.seiko-watch.co.jp/spirit/giugiaro/

28-32 tis. yenů, pokud by se daly sehnat za tuhle částku, tak bych je asi vyzkoušel.

Super! Moc jsem chtěl už minulou re-edici ale nestihnul jsem to. Zatím se dají zřejmě predobednat, mel by někdo tip kde?

Odkaz ke komentáři

Budou nova Suma SBDC023, 25 a 27...

Wao!! To jsem uplne napnuty, jako traky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...