Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Hele, zdá se mi to, nebo na těch zelených vnitřní luneta klasicky nelícuje s indexy?

Pokud ano, tak smekám, takové zachování odkazu na předchůdce jsem opravdu nečekal. :D

Edit: Tak moment, ono jim to lítá na všech barevných provedeních. Pěkný no.

Ta vnutorna luneta je pohybliva

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) demokratizácia zlata

Je to mod, nejaký divoch si ich takto dodžubal :)

Aj by som sa Seiku ospravedlnil, ale obavam sa ze do troch mesiacov bude nova thajska limitka.. tal je to jedno asi :)

Ano, demokratizacia, to je new vocabulary bratm.. Ked robis lacny junk co sa hra na drahy junk, tak dnes uz to nie je lacny junk, uz nieco demokratizujes. Z plagiatora mesiasom, lekcia 1.

Odkaz ke komentáři

Což jí ale stejně nikdy nepřekáželo, aby byla ve vynulovanem stavu nepřesně k indexum.

Ano, demokratizacia, to je new vocabulary bratm.. Ked robis lacny junk co sa hra na drahy junk, tak dnes uz to nie je lacny junk, uz nieco demokratizujes. Z plagiatora mesiasom, lekcia 1.

To mi připomnělo "demokratizaci smaltu". V čem přesně to u něj Seiko ochcava? V něčem asi jo, víte někdo?
Odkaz ke komentáři

Jak píše doktor. Tohle neni nějakou pohyblivostí.

Prostě jsou křivé. Na seiko srazu jsme to porovnávali u tří kusů. Luneta neseděla ani u jedněch. Vždy ale jinak. :)

Nečekal jsem ale, že jim to zůstane i u nové verze.

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

nevíte prosím někdo, zda budou mít ty nový Alpinisty safír?

ta černá je cajk, uvidíme, zda budou jen o fous větší než SARB017, pouzdro bude asi stejné jako limitovaná modrá verze pro USA 39,5mm, takže lug to lug 46,4mm, to bych ještě zkousnul:)

Odkaz ke komentáři

Což jí ale stejně nikdy nepřekáželo, aby byla ve vynulovanem stavu nepřesně k indexum.

To mi připomnělo "demokratizaci smaltu". V čem přesně to u něj Seiko ochcava? V něčem asi jo, víte někdo?

Smalt je snad ok, ja som namietal jeho pouzitie na hodinkach low end kategorie.. smalt samotny ochcat nevyhnutne nemuseli a ani to tak nebolo myslene. Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Prostě jsou křivé. Na seiko srazu jsme to porovnávali u tří kusů. Luneta neseděla ani u jedněch. Vždy ale jinak. :)

Tak ked su krive vsetky tak to tak ma byt.. :) co by ste chceli za tie peniaze. Krive su aj na GS a kupite to, tak co :)

Odkaz ke komentáři

Tak to má být,je to jednoduchá ochrana proti levným asijským napodobeninám. Je to nakřivo, máš originál, naopak fejky se vyznačují až podezřelou dokonalostí. Kluci od Seiko se ponaučili z chyb švýcarských bratří.

Už tomu Jiří rozumíš? ;-)

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...