wawrik Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 toto naozaj nema limit. az daju na trh Pressage Sumo so smaltom a buziručičkami, tak vydrazim vsetky svoje Seika a dam to na charitu. A mam divnu obavu, ze nebudem musiet tak dlho cakat... OK, hlásim sa o tie SD chroná. Do budúceho týždňa to nejako vydržím...
instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 vyvolavacia cena bude 8tis eur. piš, barde, střádej..
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Jestli budou mechanický chrona, láce to nebude, teď jsem koukal na tyhle za 3.700 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaB Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Tahle vykrádačka vlastní limitky tu už pár stran zpět proběhla... Jinak ale teda jak tady byly zmíněný ty Ananta Chrona, tak jsem si vzpomněl na SAEH***, který vždycky, co si pamatuju chodily za nějakých 40 nebo 50k na zahraničních fórech byli lidi u posledních prodejů rádi, když nakonec (moooožná) šly za nějakých 900 doláčů. Že by to bylo i tím současným směřování Seika? Nebo to jen není oblíbenej model? (jakože já bych ho bral hned a všema deseti)
Ohm-Aztec Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2019 38 mm, 43 mm l2l Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Co říkáte na tohle? Jako hodinky se mi fakt líbí, ale ta cena? WTF? Fancy strojek OK, limitka OK, ale přes kilo? To mi přijde už docela úlet. https://www.chronoshop.cz/seiko-sla033j1 disclaimer: není cílem příspěvku hanit chronoshop, tak snad kdyžtak kluci prominou :-)
xbraj19 Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Vidím, ze jsi do místního koutku dlouho nezavítal. Taková je realita dnešních dnů
Melly Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Jo, jsem teď dost neaktivní zde resp. spíš prodávám nafukovací panny a tak Prošel jsem v tomto vlákně 2 měsíce zpět a nenašel jsem zmínku, tak jsem si říkal, že to sem nadhodím. Škoda, za dvacku bych do nich snad i šel :-)
instant Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 chvilu pockaj budu aj za dvacku..
EpsteinBarr Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 chvilu pockaj budu aj za dvacku.. ked bude panna za stovku :-)este jedna vec, aby sme sa bavili v rovnakej mene
instant Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 no sak v tom bola ta pointa. dnes su za 5ku, ale tej dvacky sa v zdravi dozijem asi aj ja.. a to sa teda vobec nešanujem
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Z takovýho historickýho odkazu se halt musí neco vytřískat.
dr.sphinx Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Aby se Seikari mohli ... ne, tu přesmyčku nenapíšu
McStinger Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Snáď to tu ešte nebolo SRPE11 SSA401 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SRQ031 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Ani nie sú drahé, nejakých 3400. Eur teda. Ale predloha, resp. originál sa mi páči viac a to nie som zrovna vlniaci sa na vintage vlne.
azeppelin Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 Ta termoska k tomu je super, příští rok bude snad i Kaufland limitovaná verze, jako Botas.
instant Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2019 Ja by som radsej piknikovu supravu s dekou
McStinger Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2019 Piknikové súpravy sú až ku GS, s dekou ku GS chrono.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se