Datel Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 to jsou mantáci ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Bacha na to, manta podle nich ?létá oceánem?, tak to brzo bude i na pilotkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 vcelku pekny modell, len tych variant uz robia dost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Jako notujete si tu pěkně, ale zrovna edice Save the Ocean je tradiční. Každý rok se ciferník mění a část výnosu jde na dobročinné projekty spojené s ochranou oceánů. A manta se mi moc líbí, stejně jako byla loni vtipná ploutvička. Občas si říkám, že kdyby Seiko začalo dělat dokonalý hodinky a dávat je za dolar, tak budete nadávat, že buď kazí trh, nebo že nemáte na co nadávat. Tolik negativní energie... Upraveno 23. března 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Pochvalná část fóra je na vedlejší větvi ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Já vím, že tobě žádný hodinky nejsou dost dobrý, lezeš mi tím svým hudráním na nervy přes půlku vláken. Už se to nedalo vydžet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Manty jsou pěkný, líbí se mi ten nápad. Ale i tak mi whitesharky přijdou jak nejpovedenější limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Já vím, že tobě žádný hodinky nejsou dost dobrý, lezeš mi tím svým hudráním na nervy přes půlku vláken. Už se to nedalo vydžet.Viděl jsi někdy datla v přírodě ? Taky furt jede to samý... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ploutvička byla super, právě proto je škoda, že tyhle povedený modely zapadnou, když za půl roku vyjde nová verze. Chápal bych, kdyby to byla třeba 500ks limitka, to by mi naopak přišla super myšlenka, ale bohužel... V tom aspoň trochu ?dává smysl? Zimbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Zrovna série Save The Ocean mi dává smysl a je to to poslední, za co bych Seiko kritizoval. Myslím, že až Manty vylezou, budou velice konkurovat loňský ploutvičce, cifr se zase povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 hej, su pekne ale mohla byt z toho limitka, myslim ze 1. verzia bola SRPE39K1 a SRPE33K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Já si myslím, že je dobře, že to není limitka. Kdyby byla, tak by to stejně zas byla nějaká 10tis kusová LE a to by stejně nedávalo smysl. A jestli se nepletu, tak žádná z verzí nebyla limitka, ale jen specialní edice podobně jako PADI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 tyjo, to jsou pěkný cifry, ta struktura je parádní, takhle na fotkách hezčí než sunburts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Loňské jsou celkově hezčí, přece jen ty vlny jsou hodně plastické + detail ploutve v nich je super + krásné hravé barvy, oproti tomu jsou stínované manty trošku nuda, ale ten cifr samotný bude super o tom žádná, hlavně v reálu, kdy vynikne struktura. Nebudu nic nalhávat, já jsem za to i rád, protože být letošní lepší, tak bych měl problém, když mám loňské doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) mam I. ediciu a ta sa mi zda krajsia ako II. alebo PVD verzia, mozno proste IBA preto, lebo ?idea noveho projektu? ... Upraveno 24. března 2020 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Souhlasím, že loňská ploutvička, ale i letošní manty jsou opravdu parádní. Podle mě moc hezký počin. Co to ale opravdu chce, tak si nechat vyměnit sklíčko za antireflex. Prokoukne to.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Co menit? Neni duvod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Jinak nevím, jestli sem už někdo nedával kompletní katalog limitek 2020, ale tady kdyžtak je https://www.seikowatches.com/global-en/catalog/special/2020/#target/page_no=61 Jako musím říct, že otevřít ho bez zkušenosti s oživováním SLA limitek, ze kterýho by mě praskla cévka, kdybych je ještě dneska měl, tak by to vlastně bylo celkem dobrý. A mít kam je nosit, tak Presage se mi líbí celkem dost, od cocktailů překvapivě i přes ty vepřový limitky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 mají to i v PDF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 A oni tam maj v základu sklo s antireflexem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se