Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Jako notujete si tu pěkně, ale zrovna edice Save the Ocean je tradiční. Každý rok se ciferník mění a část výnosu jde na dobročinné projekty spojené s ochranou oceánů. A manta se mi moc líbí, stejně jako byla loni vtipná ploutvička. Občas si říkám, že kdyby Seiko začalo dělat dokonalý hodinky a dávat je za dolar, tak budete nadávat, že buď kazí trh, nebo že nemáte na co nadávat. Tolik negativní energie...

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Loňské jsou celkově hezčí, přece jen ty vlny jsou hodně plastické + detail ploutve v nich je super + krásné hravé barvy, oproti tomu jsou stínované manty trošku nuda, ale ten cifr samotný bude super o tom žádná, hlavně v reálu, kdy vynikne struktura. Nebudu nic nalhávat, já jsem za to i rád, protože být letošní lepší, tak bych měl problém, když mám loňské doma :) 

Odkaz ke komentáři

Jinak nevím, jestli sem už někdo nedával kompletní katalog limitek 2020, ale tady kdyžtak je https://www.seikowatches.com/global-en/catalog/special/2020/#target/page_no=61

Jako musím říct, že otevřít ho bez zkušenosti s oživováním SLA limitek, ze kterýho by mě praskla cévka, kdybych je ještě dneska měl, tak by to vlastně bylo celkem dobrý. A mít kam je nosit, tak Presage se mi líbí celkem dost, od cocktailů překvapivě i přes ty vepřový limitky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...