instant Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2021 (upraveno) V 24. 8. 2021 v 20:18, McStinger napsal: Na tom niečo bude :). Ale aj tak sa nepatrí takto uťať debatu, hoci by aj bola neplodná zlate Damasko a dulkova koroze, co ti na to mam povedat Upraveno 27. srpna 2021 uživatelem instant
petr_cha Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 SNE597 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 A zatim nejmensi GPS.. 39 x 11 ! Fotky z wus.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 https://www.seikowatches.com/global-en/products/astron/ssj005j1
martin151 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Mne se asi spise libi v te klasicke cerne.. JDM oznaceni je SBXD005.. mezinarodni SSJ005.. vodeodolne do 100 m.. proste univerzalky.. :-)
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Modré, černé... Mě by spíš šmejklo z tý hodinový ručky. Hodinky jako celek pěkný, indexy krásný, minutovka podařená, ciferník čistý, dokonce i orámečkovanej datum, ale ta hodinovka je tam fakt hnus, vypadá to jak kdyby se sekly najednou 12ti hodinová a 24čtyř hodinová najednou. Na vcelku moc hezký a elegantní hodinky jebnou takovouhle hroudu. Co tím chtěli říct, to nevím, a koukám že lumi na protizávaží vteřinovky bude už asi navždy poznávací znak Seika, ještě čekám, kdy to začnou mrskat i do GS... Jasný, mám to na svejch pětkách taky, už druhej tejden na to sice vejrám, ale dodneška sem to furt nějak nepochopil...
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Už sice starší model, ale pořád hodně dobrý Doktore!
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Nene, to je nová limitka, uctívající kvapem se blížící březnové páté výročí rebrandingu (byla to dílčí reakce na vášnivý gargamelův příspěvěk )
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Jo, vytanuly mi ty moje taky na mysli, po přečtení jeho příspěvku, akorát sem si to nedal do souvislosti Sorry
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Na druhou stranu mám na svých pětkách vlastně stejnou rychlou ručičku, jak na GS za 200 tis. Je to vlastně docela dobrej pocit, jak se na to ale kouká druhá strana směrem z vrchu dolů, to už nevím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2021 uživatelem gargamel
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Eště doporučuju pogooglit namátkou SBDB015, SBBN031, případně z mnoha hledisek nejlepší potápky co kdy S. udělalo, SBDB001. Taky my nedávno jeden velkej hodinkovej insider povídal, že prej existovala nějaká legendární řada SKX nebo něco takovýho. Upraveno 2. září 2021 uživatelem dr.sphinx
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 No, vždyť to píšu, že mám vlastně z toho nakonec celkem pěknej pocit. A ta legendární řada SKX mi zrovna moc žíly netrhá, co bylo, to bylo. Že se v Seiku rozhodnou ukončit skx a jejich design použít v novejch pětkách mi nepřijde jako něco divnýho. Obojí základní hodinky za pár šušňů. Dát ale stejnou ručičku do levnejch pětek za pár šušňů a zároveň do GS řady za statisíce, no nevím. Jestli to ale místním seikoborcům přijde cajk, tak to asi halt i ten cajk bude...
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Ona zase až tak stejná nebude, ale máš pravdu, že je jim na první pohled podobná.
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 SKX/5KX je samosebou taky dobrý téma, ale když se vrátim k babmbuli a k tomu, jak tě dráždí - to teda budeš mít zejména v moderním Seikosvětě dost složitý O bambuli se všude možně vyúhozila už hromada úhozů, ale je to prostě vlastnost, která funkčnosti nic neubírá - spíš dokonce přidává. Luminiscenční prvek na vteřinovce daný ISO normou tam primárně není kvůli vteřinovým odečtům, ale aby bylo na první pohled zřejmé, jestli se hodinky nezastavily. Bambule pak znamená možnost větší luminiscenční plochy a tak i lepší čitelnosti. Jestli je obecně problém, že "stejná ručička" je v lacinejch i dražších modelech (ale ona tak úplně stejná neni, ručičku z fotky na želvách nfakt nenajdeš) je spíš filozofická debata. Nejsem sám, komu bylo Seiko vždycky sympatický PRÁVĚ tím, že určitý prvky jsi našel napříč portfoliem, i SEIKO na starých GS k týhle - jak se ukázalo špatně udržitelný - jednotě přispívalo, ale to už dost odbočuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pochopitelně se ti to líbit nemusí a je to jak bys řekl cajk, ani "místní seikoborci" nejsou zas až tak homogenní skupina, jak se leckomu zdá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se