villain83 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 (upraveno) Já tomu teda moc nerozumim, ale kyklopa na vnější straně skla považuju za jeden z největších zločinů v hodinářský historii. Je úplně jedno, jestli je to Rolex, nebo Seiko, nebo cokoliv jinýho, stojí to za hovno. Upraveno 28. května 2023 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Pár lidí, kteří datumku nenastavují, protože na ní nevidí znám, musím zkusit, jestli uvidí na datumku s kyklopem, pak budu mít jasno jestli je kyklop na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 11 hodinami, villain83 napsal: Já tomu teda moc nerozumim, ale kyklopa na vnější straně skla považuju za jeden z největších zločinů v hodinářský historii. Je úplně jedno, jestli je to Rolex, nebo Seiko, nebo cokoliv jinýho, stojí to za hovno. Kyklop je zaujímavá téma. Asi nie je na hodinkách nič iné, čo by vzbudzovalo také protichodné pocity. Mne napr. kyklop vôbec nevadí. Najlepší kyklop je aj tak na SBDY001. Aj mi je celkom ľúto, že som ich poslal do sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Jediny hodinky, kde to melo nejakej efekt, byly MG rescue timer, ale tam byl nalepenej zevnitr. Na tom vnejsim mi strasne vadi to, jak se vokolo toho chyta bordel a hlavne to, ze je to citelny asi tak jednou z dvaceti osmi pokusu. Kouknes se malinko z uhlu a vidis leda prdlajs, ne zvetseny datum. A taky je to hnusny. Ale tak chapu, ze to ma kazdej jinak, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Souhlas s villainem83. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 SBER001 aneb konečně pořádný Speedtimery: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Kdyby byly barevnější ručky nebo jeden ciferník hned by to bylo zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 I s barevnejsima ruckama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Chce to vidět naživo. Aspoň něco svěžího:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 A kolik ten chronograph umí změřit? Já jsem četl že je to jen 60minut a to je imho dost naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Vôbec také hodinky nepotrebujem, resp. dnes už asi nikto také hodinky nepotrebuje, ale aspoň trochu vánku v stojatých vodách @Waya03 mne by napríklad 60 minút stačilo. Ak niečo meriam dlhšie, než povedzme 2 minúty, tak zabudnem, že niečo meriam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Já budu asi potřebovat tyhle https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/special/recreation/index SRPK17 - limitka 15555 kusů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Takhle vypadá originál z roku 1968, první Seiko 5 ever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Vypadaji pekne, ty bych si pro sebe asi taky dokazal predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Moc hezký! Mám rád retro Nevíte někdo za kolik budou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Mne sa tiez pacia. Asi si dam jeden kus aj rezervnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 plus este SRPK09, SRPK11, SRPK13 https://www.fratellowatches.com/introducing-the-seiko-5-sports-55th-anniversary-models/#gref https://masterhorologer.com/2023/06/08/seiko-5-sports-55th-anniversary-edition-srpk09-srpk11-srpk13-and-srpk17/ Recommended retail prices in Europe €410 (SRPK17), €350 (SRPK09, SRPK11, SRPK13) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 5 hodinami, Waya03 napsal: Takhle vypadá originál z roku 1968, první Seiko 5 ever. Myslel jsi první Seiko 5 Sports Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 3 hodinami, xbraj19 napsal: Myslel jsi první Seiko 5 Sports Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 perfektne su, perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se