Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 minutami, lukassob napsal:

Starý design s korunkou nově na 4.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Paráda, tyhle jsem měl rád, ale nikdy jsem do nich blbec nešel. Teď tam bude kalibr 4Rxx a cena nejspíš bude vyšší. Ta korunka asi není šroubovací ne? 

Odesláno

Nemám porozumění pro korunku ztracenou kdesi, mezi trojkou a čtyřkou. Navíc s číselníkem,
kterému vévodí velikánské okno pro den a datum. Ta osa souměrnosti je tak výrazná a ta korunka
do té osy prostě patří.

Jinak FFF jsou, teda byly, velmi povedené.

Odesláno

Jo, 5kx GMT má smysl, kdo by u GMT pořád šrouboval korunku. Normální 5KX budiž, DressKX docela dobrý, ale cpát do toho pozdra něco z minulosti, co bylo v jiném pouzdře je totální nesmysl.

Představ si třeba Pogue v SKX pouzdře s knoflikama nahoře, uprostřed a korunkou dole.

Odesláno

No, už jsem to tu asi psal, ale nějak přestávám Seiku rozumět v těhle lidovějších řadách. Oni to SKX pouzdro totálně zdehonestujou a některé zvlášť vydařené modely starých pětek (SNZH) taky.

Odesláno

Kvalitu jsou nové jinde, ale cenou asi 2,5 až 3x taky,... navíc mají nové logo (pro leckoho nezkousnutelné)

Odesláno

Hezká videa nových SPB, docela se divím, že tu kolem nich není více poprasku... mě přijdou úplně dokonalé, no a kdyby byly o 10k levnější, tak neváhám ani vteřinu :) 

a ještě jedno:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...