instant Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 HIPSTER HELL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 V šušťakoch, to je parada.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Sekaj další a další barevný kombinace jak Baťa cvičky už třetí rok. To se jim to asi musí dobře prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ale tak japonci jsou trochu uchylaci na barvy, manga atd. Celá ta serie (SCVE013, SCVE015, SCVE017, SCVE019) mě přišla, že bude na téma nějakých "hrdinů". Ovšem, že bude mít svoje hodinky i pedobear.... Celkově mi to přijde vtipný a to pouzdro na malej strojek. U nás by to bylo spíš pro nevyřáděný puberťáky a hipstery, ale proč ne.Ty chrona od guigiara bych si ale líbit nechal - poslední modrá varianta je pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 V šušťakoch, to je parada.... sustaky.jpegHansa Rostock.. pan je gurman.. a sleduj kameramana v dvojradovom balonaku s tou almarou na pleci. Ou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Chumpus, tak ktoré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Chumpus, tak ktoré? 203.jpg 201.jpg 202.jpgKroužím okolo bílých, ale ceny se mi zas tak nezamlouvají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Kroužím okolo bílých, ale ceny se mi zas tak nezamlouvají... Chýba im to, že to za tie peniaze nestojí. Ak sa teda o pár rokov nebudú predávať za stonásobok Ta bílá 300ks limitka za to právě stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 ))Myslel jsem to tak, že se mi je nedaří sehnat bez přirážky překupníků. Na nákup z klasických obchodů jsem moc malý ninja, to jsem nestihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 ))Myslel jsem to tak, že se mi je nedaří sehnat bez přirážky překupníků. Na nákup z klasických obchodů jsem moc malý ninja, to jsem nestihl. No ti poviem. Som mrkol na nejaké moje "zdroje" a pekne tomu prisolili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Kde je mají na prodej ty černý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 (upraveno) Ty posledni jsou vobslehly Damasko DA 47? Upraveno 22. července 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 V seiku este o damasku nepoculi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 , jste blazni:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) Přijdou mi oproti původním 15 trochu víc lesklejší a navoněné. No, uvidíme.. technická: jak se vkládá odkaz z youtube, aby bylo vidět celý okno a né jenom link? Jsem to zapomněl.. Upraveno 29. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Cez tlacitko share na youtube stranke dostanes link v tvare youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jo jo, leskla ted u S frci, ta leskla luneta a dilky tahu z nich delaji vetsi lestenky, ale pekny jsou furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) kouška přenosu.. Upraveno 29. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Cez tlacitko share na youtube stranke dostanes link v tvare youtu.be Zkouška přenosu..Šak to nefunguje. Sem to zkopiroval a vložil do odpovědi a nic?? Zase link.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se