ggrand Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Neměl bych strach. Když Seiko umí i černou lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 zacinaju sa mi pacit viac a viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 zacinaju sa mi pacit viac a viac. Keď som v Nemecku a začínajú sa mi páčiť Nemky tak viem, že už mám ísť domov, že som tam už dlho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Keď som v Nemecku a začínajú sa mi páčiť Nemky tak viem, že už mám ísť domov, že som tam už dlho.Němky ještě jdou :-) Ale tenhle stav jsem měl po půl roce ve státech a to už jsem věděl, že už je zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Němky ještě jdou :-) Ale tenhle stav jsem měl po půl roce ve státech a to už jsem věděl, že už je zle... San Quentin, alebo Sing Sing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 San Quentin, alebo Sing Sing? Hehehe... Ale byl to Houston :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 to je zase všechno 45+. co je to za stupidní módu?ať se jdou vycpat s těmahle velikostma. no, trápit mě to nemusí, páč jsou stejně všechny hnusný nebo přinejmenším nevkusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 no damske modely sem nedavam, ale urcite su nejake novinky aj v pidi velkostiach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 pro mě je to prostě moc, mysli si co chceš. univerzální velikost mají skx007 nebo monstra, tyhle jsou o číslo větší...zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Pod to bych se podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Pod to bych se podepsal. A čo Ti bráni? Nerobia malé perá? Aký majú priemer, keď sa to tu tak rieši? Prečo to vlastne riešime? V Ázii teraz fičia veľké hodinky, Seiko sa iba prispôsobuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Vtipné. Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Sa hneď nečerti edit: ako ústretový krok Ťa pozývam na pivo k Maxipsovým Kryptonom Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 V Ázii teraz fičia veľké hodinky, Seiko sa iba prispôsobuje.Nic ve zlem, ale takovej prumer a wr 100?Ma Seiko zapotrebi se prizpusobovat? Asi jo a i to chapu, ale nektere zverstva co ted vyrabi....no nic:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Nic ve zlem, ale takovej prumer a wr 100?Ma Seiko zapotrebi se prizpusobovat? Asi jo a i to chapu, ale nektere zverstva co ted vyrabi....no nic:). Však mne tiež Seiko občas pije krv. Ale aby som len nekecal, dneska boli na ruke. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Krasna fotka pane McStinger, hold kdo umi, ten umi, nepochlebuji:).Mam Seiko rad, nechtel jsem aby to vyznelo nejak zle, ale uz chapu kluky co sbiraji a fandi vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Sice neustále Seiko chvalime, jak dobre umeji udelat velke hodinky, ze skvele sedi na ruce, ale nemuseli by nas o tom tolik presvedcovat s kazdym dalsim novym modelem :-) taky bych hlasoval i pro nejaky ten mensi kousek ... My nerikejte, ze posledni roky jsou v Asii vsichni mladi tolik na testosteronech :-) Jedna starší, jako vzpominka na leto :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Pacia sa mi SDGM003 akurat sklo na ruke nedavam... Je nejaka moznost vymenit za plne dno? Yobokies,...? Nemate s tym nahodou niekto skúsenosti? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Já neodolal a po měsících koketování s Alpinama a Carrerama koupil ty SNE393P2. Naživo úplně super. Za ty prachy není vo čem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Vážení, nevěděli byste prosím, co je na obrázku za Seika? Hledám po různých eshopech i na googlu a nemohu na ně narazit. Promiňte kvalitu - foceno mobilem přes sklo na letišti. Díky Edit: Nebyla připojena fotografie... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem GlenAffric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se