Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

OK, to mas pravdu. Ale zasa, asi všetky fcking Seika maju zmaknute to, že ten "pointer" na špičke ručičky funguje v sučinnosti s guľatym indexom a jeho lumi v noci skvelo. I keď je od neho na kilometer ďaleko :-)

Taku čitateľnosť ine hodinkove značky nedosahuju pomaly ani keď prekryju ručičkou skoro cely minutovy index .-)

F.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prvni neoficialni info na WUS, udajna dostupnost September 2014. 

Zatim jedina dostupna fotka, ten vysoky font na lunete se mi strasne libi, pokud jsou rucky z SBGA029, tak se asi potvrdi jiz myslim zde zminene info, ze pouzdro/cifernik bude trochu mensi nez u spring drive modelu (ale vypada to trochu divne podle me, osobne bych tu minutovou rucicku udelal kratsi).

1446282d1396717288-grand-seiko-quartz-di

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

oni vobec nemusia byt midsize. GS su naozaj velke hodinky. Ak tie rucky daju do 42mm puzdra, mozno - pokial ide o velkost - nakoniec trafia klinec po hlavicke.

Skor mi ide o to, ze "komu tim prospejete, co?". Trochu nerozumiem ucelu. Salonne dajvre su lepsie s tym naj co maju, cize s SD kalibrom. Odpalit z toho datum a dat tam 9F quartz, primarne vyvinuty na vysoku presnost v oblekovych hodinkach, to neviem co by to vo vysledku chcelo byt. Ja byt vyrobcom, nechcel by som GS Divers zlacnovat nijakym sposobom - ked je raz nieco top level ponuky, nema zmysel robit lacnejsie alternativy. Proste kto chce odolne tooly, na to je Prospex.  Iba ze by.. Radsej nechcem spekulovat.

le pokial ide o mna, nebudem si kupovat hodinky za 4tis USD aby som pozeral na nervoznu sekundovku ako robi hop-hop 60x za minutu. No de sme..

Odkaz ke komentáři

Actually, there is some very stiff competition for the Snowflake this year. 10 year anniversary model for 9R movement. Ti, amazing embossed dial, blue second hand and 9R15 movement. Soon to come in part 2.

No, tak snowflake asi může být v pohodě. Ale jsou hezký :)

http://azfinetime.wordpress.com/2014/04/09/grand-seiko-9r-10th-anniversary-spring-drive-limited-edition-sbga109/

Odkaz ke komentáři

Jako nemůžu si pomoct, ale poslední 2roky mi chybí zajímavé novinky v kategorii 500-700usd...dřív pravidelně uváděli modely podle iniciativy seiko power design...tam se obvykle našlo něco podle mého gusta..ted me nic neoslovuje...a navíc navrat kineticu..kombinace špatných vlastnosti quartzu a mechaniky...seiko seiko, přestáváš se mi libit

Odkaz ke komentáři

Jako nemůžu si pomoct, ale poslední 2roky mi chybí zajímavé novinky v kategorii 500-700usd...dřív pravidelně uváděli modely podle iniciativy seiko power design...tam se obvykle našlo něco podle mého gusta..ted me nic neoslovuje...a navíc navrat kineticu..kombinace špatných vlastnosti quartzu a mechaniky...seiko seiko, přestáváš se mi libit

Tak ono těch power design věcí zas tolik nebylo...

Myslím, že třeba loni se v nižším segmentu urodilo dost povedených věcí. Nový presage, sportura gmt, giugiaro chrono a pak především sarg a sarx řady. To není málo.

Odkaz ke komentáři

Tak ono těch power design věcí zas tolik nebylo...

Myslím, že třeba loni se v nižším segmentu urodilo dost povedených věcí. Nový presage, sportura gmt, giugiaro chrono a pak především sarg a sarx řady. To není málo.

Treba pamatuju katalog 2-3roky zpatky a byly tam snad 4 kousky odvozene z Power Designu.

Sarg a Sarx jsou celkem ok, ale neda se rict ze bych bažil po nákupu. Je to takove plané.

mně se to taky přestává líbit. pořád čekám na nástupce SKX007/9 a vono nic.

SXK007 je takova klasika, ze si nastupce nedokazu prestavit...leda ze by Seiko trochu zalovilo v sve historii.

Mi chybí KVALITNÍ nastupce Alpinist...Sarg za nastupce opravdu nepovazuji.

Taky mi vadi, ze odpiskali ve stredni tride superquartzove strojky s termokompenzaci a nekonecnym kalendarem...o tom bych vazne uvazoval...kdyby to bylo zabalene treba jako ty alpinisty, tak bych si chrochtal...

Odkaz ke komentáři

Dej screeny z katalogu, ať vidíme.

sarg nástupce alpinist prostě a jednoduše je :) Navíc zelené alpinisty jsou stále v produkci.

Já nevím, co máte za problém. Koukám se na modely za posledních 10-15 let a nevím, co si dřív pořídit :) Je toho dost.

Představa, že Seiko udělá každý rok 20 cenově dostupných modelů, které se zalíbí všem, je mylná.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...