tano Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Nahodou jsou paradni, ten kontrast rucek vs cifr mi prijde fajn. Edit: to je foceno na Tve ruce? Jaky mas obvod? Upraveno 18. května 2016 uživatelem tano
petr_cha Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Kdepak, to neni moje ruka... ja bych navic sel spis do černých... :-) Jiz drive prezentované solary.. idealni letni hodinky.. Upraveno 18. května 2016 uživatelem petr_cha
VitekB Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Pouzdro mi přijde stejně sexy placatý, jako AT na téhle fotceLíbí se mi moc! Hlavně ta korunka - naostro, (téměř) bez ochrany. Zdá se mi, že má na sobě brightz B. Upraveno 18. května 2016 uživatelem VitekB
matthias Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Korunka by mela mit S; tyhle modely nepatri do rady Brightz, ale Presage.Zacinam byt cim dal vic nalomeny na ty svetle...
matthias Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Mno, jestli budu prvni netusim, ale ty svetly asi nutne potrebuju. Jen tech +- 25k, ktere za ne ted chteji, se mi moc nelibi. Pockame a uvidime... A jeste to tady zaplevelim, protoze fakt nevypadaji spatne (zdroj ebay):
ggrand Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Bez koktejl ciferníku mají tak poloviční koule, co předloha.
Kluk jako buk Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Já naopak absenci koktejl ciferníku vítám (i když jsem ho neviděl naživo, takže co o tom vím) a momentálně mám jasno o další akvizici (černá pro mě). Ale jak píše Matthias, nespěchám a počkám si, jak to bude s cenou. @Krtenek: Upraveno 18. května 2016 uživatelem Kluk jako buk
tano Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kluci nahodte sem link s podrobnostma, dik.
ggrand Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 V 18. 5. 2016 v 17:54, krtenek napsal: Bude to mít šrůbovací korunku?Původně ano, ale pak jim místní Seiko gurus poslali odkaz na tvoje vlákno a výsledkem je nešroubovací korunka. Prý o takové zákazníky nestojí či co.
VitekB Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Škoda těch ruček, ostře řezané na SDGM se mi líbí více, ale stejně upřednostním levnější swiss made s vyšším bph...
petr_cha Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Je ten cifr určitě bily? Me obcas prijde jako perleťový, ci co... napr ve srovnání s datumovkou...ty rucky jsou takove...jine.. :-)
Kluk jako buk Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Nemůžu si pomoct, tam modrá mi tady nesedí. Bejt ručky stříbrný, tak mám rozhodování mnohem těžší.
matthias Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) petr_cha:Bily podle me neni; myslim, ze to bude neco jako u SARB035.Rucky - mno, chce to vic zivych fotek, ale ten tvar je takovy...jak pises...jiny... Upraveno 18. května 2016 uživatelem matthias
Chumpus Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Já myslím, že jako náhrada předchozí modelu je to super. Absence šroubovací korunky nevadí, proč by u tohoto typu hodinek měla, že jo. Modrý ručky předpokládám budou takhle výrazně modrý jen pod určitým úhlem, jak je u Seika zvykem. A cocktail ciferník je fajn, ale není pro každého. Takže v poho.
Návštěvník Mav. Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Oboje jsou nádherný. Protože mám ale už černé oblekovky, tak budu šetřit na ty peleťové. Modré ručičky k tomu patří. Tedy když budou mít správný odstín. Jen ten tah bych bral radši ve stylu Jubilee. Něco jako měly předchůdci SARB (označení si nepamatuju). Tento třídílný tah mi přijde podobný tumu u mých Sport 5 nebo spíš Lineage.
matthias Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Tah podle mě bude spíš podobný tomu na SDGM - pět dílků, poloclanky. Má to mít i diashield a zpracování bych se taky nebál.
tomas1346 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Proti SDGM mne to prijde takove...nijake, bez emoci. Nevim cim to presne je (rucky, indexy, sunburst ??), ale ty koule tam proste uz nejsou :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se