Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Me se imho libi a dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám rád obojí, ale ta modrá mi tam přijde prostě divně opuštená a nepatřiční :)

Ale ta citelnost hm parada. Je fakt, ze na tom videu vypada nekdy trochu prepalene. Pokud bych to srovnal s moji Eterna, ale to muze byt jen tim svetlem v tom videu. Kazdopadne je to krok vpred co se tyce citelnosti. Neni nic horsiho imho, svetly cifr splyvajici s ruckama. Jako fanda svetle barvy, fakt palec nahoru.

Jak pise Andy, kazdy to ma jinak a to je prave to hezke a jsme tady od toho aby jsme se popasovali v mezich slusne normy. Tim nemyslim Tebe ;) .

Odkaz ke komentáři

Priznavam, ze jsem chudakovi JaRooNovi vnutil par fotek svych Bambin, tak jsme si to vyrikali bokem

Pokud jde o tu citelnost, tak se svetlyma cifernikama vetsinou nemam problem. Co nemusim je cerny cifr, kde jsou stribrne rucky. To mi prijde, ze to kolikrat splyva a cas jde blbe odecist.

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je překvápko, Transocean se Spring Drive

http://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-200m-spring-drive-gmt-watch/

Zajimave, ale proc zase to zlato, nebo co to je :( .

Odkaz ke komentáři

Masakr. Jsem vůbec netušil, že SD dávají i do jiných modelů než GS. Ty transocean bych si nechal líbit, akorát v jiné barvě a ideálně menší velikosti. Těch 45 nebo kolik to mají je moc. Po nějaké době co je sleduju bych jim odpustil i ten integrovaný tah :) 

Odkaz ke komentáři

podla mna tu uz tlacia na pilu za kazdu cenu. je tam zo vsetkeho nieco a vacsinou prilis vela. zlato, cervena, cierna, ocel, rucky, hrany, vsetko leskle.. SBGE001 ich bez hanby strcia do vrecka a nebudu zas o tolko drahsie.. 

plus na hodinkach za 3.700 korun americkych nema co hladat zlate pvd.. to patri na Seiko 5 a kineticke voloviny v letiskovych butikoch

Odkaz ke komentáři

podla mna tu uz tlacia na pilu za kazdu cenu. je tam zo vsetkeho nieco a vacsinou prilis vela. zlato, cervena, cierna, ocel, rucky, hrany, vsetko leskle.. SBGE001 ich bez hanby strcia do vrecka a nebudu zas o tolko drahsie.. 

plus na hodinkach za 3.700 korun americkych nema co hladat zlate pvd.. to patri na Seiko 5 a kineticke voloviny v letiskovych butikoch

Pokud tohle není jen nějaký (už klasický) ústřel, tak očekávám, že udělají s SD i varianty bez PVD. Ale větší smysl by mi dávalo, kdyby ten Transocean udělali jen se Spring Drive. Protože takhle si málokdo bude chtít připlatit. 

Ale i tak je nejlepší verze tohle :)

Odkaz ke komentáři

SARX033/035 už jsou v nabídce japonských e-shopů. Prodej od 13.5. Už si na ně brousím zuby. Původně jsem chtěl teda ty nové Squale Matic, ale Seikáče to vyhrály. Jen se musím dokopat spáchat inzerát na ty moje jednoručky, abych měl střelivo.

Nevydržel jsem to. SARX035 objednány. Už se těším až obdržím tracking number a budu sledovat jak se zásilka blíží....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...