tano Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Me se imho libi a dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Svetly cifr, stribrne indexy, modre rucky, to mi prijde jako klasika. Nevidim na tom nic spatneho. Na Bambinech tato kombinace funguje uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 V tom případě beru zpět, jsem divný asi já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Zadny problem. Nekdo ma rad holky, jiny zase vdolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Já mám rád obojí, ale ta modrá mi tam přijde prostě divně opuštená a nepatřiční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Já mám rád obojí, ale ta modrá mi tam přijde prostě divně opuštená a nepatřiční Ale ta citelnost hm parada. Je fakt, ze na tom videu vypada nekdy trochu prepalene. Pokud bych to srovnal s moji Eterna, ale to muze byt jen tim svetlem v tom videu. Kazdopadne je to krok vpred co se tyce citelnosti. Neni nic horsiho imho, svetly cifr splyvajici s ruckama. Jako fanda svetle barvy, fakt palec nahoru.Jak pise Andy, kazdy to ma jinak a to je prave to hezke a jsme tady od toho aby jsme se popasovali v mezich slusne normy. Tim nemyslim Tebe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ale já to fakt beru a nevadí mi, že se to líbí někomu jinému - přesně v tomto duchu jsem teď psal Andymu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Priznavam, ze jsem chudakovi JaRooNovi vnutil par fotek svych Bambin, tak jsme si to vyrikali bokem Pokud jde o tu citelnost, tak se svetlyma cifernikama vetsinou nemam problem. Co nemusim je cerny cifr, kde jsou stribrne rucky. To mi prijde, ze to kolikrat splyva a cas jde blbe odecist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Na Andyho čekají jedny DS-1 za super cenu na tahu na ebayi, jen o tom neví . Bohužel je vzít nemúžu, protože borec neposílá do Evropy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Sakra Vitku, mas pravdu. Uz jsem je nasel. Sakra prace toto! To zas bude neklidne spani... No nic, nebudu dal plevelit Seiko vlakno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Tak tohle je překvápko, Transocean se Spring Drivehttp://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-200m-spring-drive-gmt-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Tak tohle je překvápko, Transocean se Spring Drivehttp://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-200m-spring-drive-gmt-watch/Zajimave, ale proc zase to zlato, nebo co to je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Tak tohle je překvápko, Transocean se Spring Drivehttp://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-200m-spring-drive-gmt-watch/Masakr. Jsem vůbec netušil, že SD dávají i do jiných modelů než GS. Ty transocean bych si nechal líbit, akorát v jiné barvě a ideálně menší velikosti. Těch 45 nebo kolik to mají je moc. Po nějaké době co je sleduju bych jim odpustil i ten integrovaný tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 (upraveno) Masakr. Jsem vůbec netušil, že SD dávají i do jiných modelů než GS. ... řada SBDB Zajimave, ale proc zase to zlato, nebo co to je .Protože je to tradičně dobrá kombinace Upraveno 9. června 2016 uživatelem 123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Tak přesně po těchto SARX už nějakou dobu koukám. Kde nejlépe koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Male pripomenuti... hezky pohromade... zvláštnosti techto novych modelu se jiz probiraly a jsou bohuzel dost patrne.. :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Tak tohle je překvápko, Transocean se Spring Drivehttp://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-200m-spring-drive-gmt-watch/ podla mna tu uz tlacia na pilu za kazdu cenu. je tam zo vsetkeho nieco a vacsinou prilis vela. zlato, cervena, cierna, ocel, rucky, hrany, vsetko leskle.. SBGE001 ich bez hanby strcia do vrecka a nebudu zas o tolko drahsie.. plus na hodinkach za 3.700 korun americkych nema co hladat zlate pvd.. to patri na Seiko 5 a kineticke voloviny v letiskovych butikoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 podla mna tu uz tlacia na pilu za kazdu cenu. je tam zo vsetkeho nieco a vacsinou prilis vela. zlato, cervena, cierna, ocel, rucky, hrany, vsetko leskle.. SBGE001 ich bez hanby strcia do vrecka a nebudu zas o tolko drahsie.. plus na hodinkach za 3.700 korun americkych nema co hladat zlate pvd.. to patri na Seiko 5 a kineticke voloviny v letiskovych butikochPokud tohle není jen nějaký (už klasický) ústřel, tak očekávám, že udělají s SD i varianty bez PVD. Ale větší smysl by mi dávalo, kdyby ten Transocean udělali jen se Spring Drive. Protože takhle si málokdo bude chtít připlatit. Ale i tak je nejlepší verze tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Cena je strašná.Na druhou stranu, SBDB008 v těchto barvách bylo celkem rychle vyprodáno, já vím LE Mě se Transocean nelíbí v žádném provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 SARX033/035 už jsou v nabídce japonských e-shopů. Prodej od 13.5. Už si na ně brousím zuby. Původně jsem chtěl teda ty nové Squale Matic, ale Seikáče to vyhrály. Jen se musím dokopat spáchat inzerát na ty moje jednoručky, abych měl střelivo. Nevydržel jsem to. SARX035 objednány. Už se těším až obdržím tracking number a budu sledovat jak se zásilka blíží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se