Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 7. 2016 v 10:57, Sacíbagr napsal:

...já to nikomu neberu, co se mu líbí a nosí...někteří dokonce s noblesou a hrdostí dají na ruku 4 quartzmotorové puky Diesel a někdo sleduje trendy, které mu řídí jeho život a ukazují, kudy vede cesta.

drsný leštěnkový trend, který mi vyvolává úsměv na tváři podobně jako navonění a vystajlovaní týpci s divokými háry, hustým navoskovaným plnovousem, flanelkou jak drvoštěp, při tom pilu v ruce nikdy neměli a sekerou by si ublížili...zkrátka mi to přijde úsměvné a vždy mě to pobaví...

jj,vidím to podobně.(když si vezmou ponožky tak si raději ještě sáhnou na vajica jestli je mají)

Odesláno (upraveno)

Pujdu protiproudu, nemam rad cele cerne hodinky.

Edit: + bojoveho psika a maskacove kratasy :)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Proč to Seiko jednou nemůže udělat podle mého gusta. :(  Ty s číslama po celém obvodu jsou přesně můj šálek čaje, ale nejsou na tahu. Stejně tak to bylo u řady Sarg, zelených Alpinistů a určitě by se toho našlo víc. A mně ten tah prostě vyhovuje ze všeho nejvíc, ale dokupovat ho za polovinu ceny hodinek se mi moc nechce. Jinak se mi ještě moc nepozdává korunka, myslím si, že klasická, bez toho zaoblení, by působila hodnotnějším dojmem.

Odesláno

korunka je asi shodná s "pilotkami" seiko5 řady srp6xx, předpokládám i podobný průměr.

ty na tahu s čísly a tenkými konci ruček jsou super. a díky celočernému provedení by se člověk vyřádil i s nato strapy, to by jim seklo.

Odesláno
  V 5. 7. 2016 v 7:47, ggrand napsal:

Ví někdo velikost?

Podle datumového okénka odhaduju cca 43mm

Odesláno
  V 5. 7. 2016 v 16:02, t.p napsal:

Podle datumového okénka odhaduju cca 43mm

Vzhledem k tomu, že ručky jsou z modelu Sarg009, tak při srovnání mi to vychází kolem 40mm. To datové okénko na 6 trochu klame, když si ho opticky přemístím po kružnicové trajektorii na pozici 3, tak mi to vychází kolem těch 40mm. Ale mohu se mýlit.

Odesláno

Zajímavý barvy, chtělo by to ale vidět na vlastní oko. Kluci thajský by měly ale sebrat odvahu a udělat nějakou MM300 limitku, ta by měla koule :)  ale na tu si kluci japonský asi moc sahat nenechaj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...