ferrycz Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Spolehlivý , přesný , skvělý jednání , skvělý pokec , spokojenost největší s nákupem :-) Díky moc
Chosef76 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 ...po prodeji jsem přemýšlel, čím mi připomíná moji manželku....mno, od té doby co si v kavárně sednul na židli, tak začal povídat a bez přerušení povídal až do té doby , co jsme se rozloučili... Baví mě jeho perfekcionismus, nejen životní, ale i ve výběru hodinek, jejich nošení a péči o ně. Děkuji za skvělý obchod.Ty jeho GO v modro-fialovo-šedé jsou pohádkově krásné.
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Děkuji, za deal a skvělý pokec. Už vím že nesmím pokládat hodinky na sponu. 100 procentně doporučuji, vím že budou hodinky v dobrých rukou.
busmil Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Taky se přidám, obchod sice nehodinkového charakteru, ale super pokec a vše jak má být...
Bebe Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Doporučujem ako predávajúceho. Všetko prebehlo na 100% podľa dohody.
Rybiz Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 V roli kupujiciho znacka ideal - vse jak ma byt.
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Vše proběhlo naprosto perfektně a až neuvěřitelně rychle. Za mě 1*
JAJA Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Kolegu MaxT mohu vřele doporučit...vše proběhlo perfektně, fajn pokec navrch, takže stav ideál.
Návštěvník dabelM Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Vše bylo, tak jak jsme se dohodli. Příjemný pokec o všem možném. Mohu jen doporučit
vaba Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) S Petrem proběhl obchod vlastně jen na dálku - neviděli jsme se, jen komunikace po PM a krátký telefon. Jednalo se o prodej auta. Kamárád sedl, i s manželkou, na vlak do OVY a jel pro auto. Obchod uzavřen.PS.Píšu až teď, protože mne nový majitel tím autem stěhoval sedačku a stav vozidla je obdivuhodný.Vašek Upraveno 6. června 2016 uživatelem vaba
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Vím že je to nošení dříví do lesa - ale i tak mi bylo potěšením nakupovat u MaxT
sery.vlk Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Rychlý a bezproblémový obchod, děkuju. (MaxT coby kupující.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se