Ondoni Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Včera mi známá poslala kompromitující materiál...z fotky to možná nebude uplně patrné, ale to černé v krýglu, to jsou géčka...mimo jiné jsem prej simulovat pád hodinek z jednoho metru, poté ze dvou a nakonec letěly přes půl hospody...každopádně, po sprše jako nové...ale asi už neprodejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Kde se nejlépe testuje odolnost hodinek? V hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Přesně A to inkriminovaný den se mnou byli dopoledne ještě ve fitku, v bazénu a sauně...kéž bych tak odolný jako ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Škoda toho píva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Co si pamatuju, tak mi nejelo ani s těma géčkama. Nicméně podpora byla a kamarád dopil...teda aspoň podle fotodokumentace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Je na nich ještě spousta práce, ale stejně (nebo možná právě proto) je miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Ten cifr je super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Dost jsem to poslední dobou flákal...je čas to trochu napravit. Dnešní přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Gratuluju Ondro, parádní Igeny . Od Prischery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Tak to jsou v dobrych rukach. Ondro pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Díky, já se do nich prostě zabouch, konkrétně a přímo do těchle příšerných. Když přišla nabídka, nebylo nad čím přemýšlet...snad jen nad tím, jestli je budu nosit víc na kůži, kaučuku nebo hadru Po těch srajdách, kterýma jsem si musel chcačky nechcačky projít, moc příjemné starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ondro, porid si k nim vsechno, vyzkousej vse a hlavne, poctive fot. Pak se rozhodnes podle pocitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jsem rád, že jsou u tebe Ondro . Užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Kubo díky, užívám si jich fakt hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Děda byl stolař a hlavně vášnivý primkař. A vždycky, když přišel do dílny, tak si hodinky sundal, obřadně natáhnul a pak pověsil na hřebíček, který měl zabitý ve futrech. Tyhle by se mu určitě fest líbily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tomu se říká pověsit hodinky na hřebík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Děda byl stolař a hlavně vášnivý primkař. A vždycky, když přišel do dílny, tak si hodinky sundal, obřadně natáhnul a pak pověsil na hřebíček, který měl zabitý ve futrech. Tyhle by se mu určitě fest líbily! No, myslím že bys měl navázat na dědu ... a šup s hřebíkem do futer, nebuď měkkej :-)Jinak moc pěkný, doufám že tě tak přešla chuť na Precisty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Já nejsem měkkej, já jsem tvrdej...ale ty futra bohužel taky To víš, že mě chuť na Precisty nepřešla, já bych klidně rád dál kupil. No příští týden bude ještě jedna vintage potápková nadílka, tak uvidíme, jestli se uklidním. Každopádně budget pro tento rok na nové akvizice vyčerpán, takže pokud nepůjde nic z domu, ustálí se mi to. Ještě jsou ve frontě Seika s dalším kolem renovace a jedny Tissoty. Sem si řekl, že tento rok si hlavně uklidím v hodinkovnici a pak zase začnu vymýšlet nějaké kejkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Včera Den kolon. Na vídeňské jsem neměl daleko k tomu, co si prožil Michael Douglas ve filmu Volný pád. Ještě ze jsem měl po ruce a na ruce něco, čím sem se mohl aspoň trochu rozptýlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se