Přejít na obsah

Ondoňovy kousky

Ondoni

Doporučené příspěvky

Včera mi známá poslala kompromitující materiál...z fotky to možná nebude uplně patrné, ale to černé v krýglu, to jsou géčka...mimo jiné jsem prej simulovat pád hodinek z jednoho metru, poté ze dvou a nakonec letěly přes půl hospody...každopádně, po sprše jako nové...ale asi už neprodejné :D

post-20351-0-86158500-1470207914_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsících...

Díky, já se do nich prostě zabouch, konkrétně a přímo do těchle příšerných. Když přišla nabídka, nebylo nad čím přemýšlet...snad jen nad tím, jestli je budu nosit víc na kůži, kaučuku nebo hadru :)

Po těch srajdách, kterýma jsem si musel chcačky nechcačky projít, moc příjemné starosti ;)

Odkaz ke komentáři

Děda byl stolař a hlavně vášnivý primkař. A vždycky, když přišel do dílny, tak si hodinky sundal, obřadně natáhnul a pak pověsil na hřebíček, který měl zabitý ve futrech. Tyhle by se mu určitě fest líbily!

post-20351-0-57380500-1487663377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Děda byl stolař a hlavně vášnivý primkař. A vždycky, když přišel do dílny, tak si hodinky sundal, obřadně natáhnul a pak pověsil na hřebíček, který měl zabitý ve futrech. Tyhle by se mu určitě fest líbily!

No, myslím že bys měl navázat na dědu ... a šup s hřebíkem do futer, nebuď měkkej :-)

Jinak moc pěkný, doufám že tě tak přešla chuť na Precisty :-)

Odkaz ke komentáři

Já nejsem měkkej, já jsem tvrdej...ale ty futra bohužel taky ;)

To víš, že mě chuť na Precisty nepřešla, já bych klidně rád dál kupil. No příští týden bude ještě jedna vintage potápková nadílka, tak uvidíme, jestli se uklidním. Každopádně budget pro tento rok na nové akvizice vyčerpán, takže pokud nepůjde nic z domu, ustálí se mi to. Ještě jsou ve frontě Seika s dalším kolem renovace a jedny Tissoty. Sem si řekl, že tento rok si hlavně uklidím v hodinkovnici a pak zase začnu vymýšlet nějaké kejkle :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...