Ondoni Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Velká paráda Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 ...Jako gratuluji, ale přece nás tu neodbudeš, jednou fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Jako gratuluji, ale přece nás tu neodbudeš, jednou fotkou budou budou, dočkej času pane. Bohužel nejdřív práce, potom zábava. A toho prvního mám teď ažaž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Paráda a stavim se do řady gratulantů k týhle klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 koukám, že celou Vaše kancelář obléká (zápěstí) jedna značka:), gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) díky. s Omegama jsme tady jen dva exoti, jinak TH a Breitling...a pak nějaký ty fejky... Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Ty nové Očka jsou fakt nádherné, gratuluji...nikdy jsem nijak po chronometru netoužil, ale díky těmto se mi začínají líbit čím dál víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Jsou to jednoznačně nejfotogeničtější hodinky, co jsem kdy měl. Skoro přemýšlím, že bych kvůli nim dokoupil nějaké sklo k foťáku, abych furt nefotil mobilem...a btw, ty moje moc nové nejsou, tento rok slaví 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Lumi taky nejni úplně zlá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Ondro, taky gratuluju. Doufam, ze je uvidime na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Také gratuluji k Moonům ať ti dlouho slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ondro, taky gratuluju. Doufam, ze je uvidime na srazu. Díky Martine, s tím srazem zatím nevím, moc roboty a málo energie večer. Ale třeba se hecnu Také gratuluji k Moonům ať ti dlouho slouží. Díky pane, ostatně i já gratuluji k Moonům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ondro, už jsem Ti to říkal, ale stejne Ti ještě jednou moc rád pogratuluju. Ať Tě dlouho baví Pokud ještě budu mít svoje až se potkáme tak uděláme nějaké super Můní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dlouho jsem nic nepřihodil, takže jedna starší mooní, ze které je patrná plasticita cifru - která mě teda neskutečně bere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 triple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Moony dostaly nový vintage nato kožený strap od Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Ufo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Mas to pekny kamarade, budu Ti muset vložit brouka do hlavy markama, jak tak koukam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Inu, cesta k noudejtům bude vydlážděna ještě spoustou kousků a ty Marky, kamaráde, doufám budou jedním z nich jen furt nevím, jestli jsou "vic" XV nebo XVI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se