mAra_ Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Doporucuju všem. Kvůli mě i jel z Brna do Prahy - abych to neměl tak daleko. Na čem jsme se domluvili tak i bylo. Díky moc Dane.
Radik Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Přidávám se s pozitivním hodnocením. I mně se Dan přiblížil na půl cesty, abych to neměl tak daleko. Všechno proběhlo podle dohody, díky moc
AndyAaron Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Ja pridavam taky pozitivni zkusenost s nakupem. Vse jak se dohodlo, dokonce kvuli me odlozil i wellness, aby mi mohl hodinky predat. Dik.
spiderer Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Pozitivni zkusenost, vse podle dohody, diky Dane.
sodekcz Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Pohodová domluva, krátké setkání, pěkná "věcička". Nezbylo mi nic jiného, než zaplatit. Díky.
Vanilla Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Díky za obchod. Rychlá domluva a rychlá předávka a fajn pokec jako bonus. Věřím, že se ještě potkáme. Díky za obchod, Dane.
Chosef76 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Odesláno 5. května 2020 Dane, díky za zprostředkování obchodu mých vysněných hodinek. Osobní, přátelský přístup .. a hlavně hodinkově podobně naladěný. Díky! Sent from my iPhone using Tapatalk
Richard Eš Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Odesláno 17. září 2020 Ďakujem za rýchly obchod. Všetko podľa dohody. Dúfam, že sa ešte stretneme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se