Bembeg Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Maro buď doma... o Velikonocích může vyrazit jen sebevrah. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ja teda zítra poo jedu z vysočiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Myslíš , že půjdou i po motorkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Těm vožralejm za volantem je jedno koho sejmou... tady to většinou kolem poledne začíná "driftovaním" ve favoritu a kolem čtvrté už je "zaparkováno" v pangejtech.Zejtra do toho nejdu, na to se mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Zítra by mohlo být hezky, co se trochu sklouznout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Ahoj,nepřidáš se? https://www.motorkari.cz/motoakce/clanky/zacneme-spolu-aneb-kolama-dolu-2019-41146.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak jsem se tam napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Kolegové,23.6. kolem 10h, bude z kempu Černá Louže - Rynoltice, vyjíždět menší skupina motorek, aby doprovodila kousek jednoho kamarada, ktery se na starem Bigu vydava do Japonska. Cca 10:30 se pripoji dalsi skupina ve Frydlante a budeme spolecne pres Souš pokracovat smer Ostrava.Budete-li mít nekdo zajem se kousek pripojit, bude vitan. Blizsi info pres SZ, odkaz na kamaraduv FB o pripravach na cca 30k km cestu zde: https://www.facebook.com/vojtechvojtech.cz/Dekuji za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Kluci, dostal jsem od paní povolenku o prodlouženém víkendu cca na půl dne zmizet (přecejen máme týdenní mimino)...Nešel byste se někdo někam sklouznout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 V neděli bych asi mohl. Sice na tom motocykl není nejlíp, ale vyjížďku ještě zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Snad lépe,jak ta Tvoje Okta ne ? Už je v pořádku,po přetlačované s traktorem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Snad lépe,jak ta Tvoje Okta ne ? Už je v pořádku,po přetlačované s traktorem ?Snad příští týden bude hotová, nějak jim to trvá. Motorce nevím pořádně co je, ale jezdí, čekám až se vrátí servisman z ciziny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Jirko, nechtělo by se ti spíš v sobotu? Mě asi přijede v neděli sestra na návštěvu, jsem zjistil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Zdar kluci, 12.-15.9. se budu na masine motat u vas. Sidlit budu v Pertolticich, ale nemam problem nekam dojet po okoli. Takze kdybyste se nekdo chteli provetrat, klidne i "pole - louky - les" (posledne sem z "albrechtaku" udelal pekne salto mortale), nebudu se branit.Hodinky s sebou budu mit asi jen Trasery a G-Shocky ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Jsem na ceste do Pertoltic... kdyby nahodou ... ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Ja jsem hodil minulý týden motorku na servis a lehkou přestavbu, takže letos už se nesvezu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Chyba! :-P. Co uz, tak ja mistni konciny prorejdim i za vas, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Čau hoši, dneska jsme se s Bembegem bavili, že bychom se třeba v sobotu sklouzli, pokud bude počásko, přidá se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Když byste jeli v nedělu, tak bych se přidal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Ja můžu sobotu i neděli. Pokud mi teda kosvanec da dohromady motocykl, velmi promptně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se