instant Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 V 3. 3. 2014 v 20:39, habadej napsal: Já se jenom zamýšlím nad rozdílem ceny pouzder v titanu a oceli. Je mi jasný, že pilotky Steinhart a potápky od Seika jsou diametrálně odlišný hodinky. Co podle tebe dělá rozdíl deseti tisíc mezi Sumama a Shogunama? to su len tazko porovnatelne hodinky - spaja ich len kaliber. Mne za desať tisíc káčé stojí aj to, že sa mi Suma nepáčia a Shoguny ano..
ggrand Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Nejenom kalibr, ale i materiál skla, spona a WR je spojuje. Rozhodně je plus, že jsou prostě jinačí a zejména díky ceně a ručkám z Monster méně oblíbené=rozšířené.
sheen Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 V 3. 3. 2014 v 22:26, kloubik napsal: Gratulace majiteli k super hodinkam a primlouvam se take za vic fotek, vcetne nejakych na ruce. Dnes jdu na zkraceni tahu. Pak dodam nejake dalsi obrazky
misoo Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 len si to pekne skrat sam, staci hocico tenke na vypichnutie tyciniek a mas to za 5 minut! neriskoval by som, hodinar ti to akurat doskrabe...
ggrand Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Jj, není nad to si poškrábat hodinky sám Opravdu zbytečné dávat zkracovat. Když si vše oblepíš poctivě izolepou, tak se nemůže nic stát. Osobně třeba 2-3 dny řeším správnou kombinaci dílků před a za sponou ve spojení s mikroregulací a k tomu je domácí kracování k nezaplacení.
instant Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 kym sa sheen vrati s poskriabanymi hodinkami: zdroj
Vladan Synek Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tak ten bond nato jim moc slusi, akorat ty pruhy to pouzdro hodne zvetsuji navysku, vypadaji na ruce (asi zrejme mensi zapesti) docela velike... ale fascinuje me, jak paradne sedi na ruce (viz foto v predchozim postu), mam pocit ze celkove v tomto je seiko dobre, ze hodinky jsou krasne nalepene na zapesti a nikde neodstavaji....
shag Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Mal som oboje na ruke a rozdiel je v matrosi puzdra a dizajne. Instant nema rad suma a ked instant nieco nema rad... :-) Spracovanie na rovnakej urovni, nech si hovori kto chce, co chce. To, ze su to super hodinky je jasne, ale sumicka su dost tazko porazitelne v nasich krajinach v tak oblubenej kategorii, ako je pomer cena a vykon. A titan je dost drahy material.
instant Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 mat nieco rad je predsa binarny stav..
shag Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 V 4. 3. 2014 v 10:44, instant napsal: mat nieco rad je predsa binarny stav.. ved stav je jasny
Filip.J Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Gratuluji, Sheene!O Shogunech vím, koukám na ně už nějakou dobu, ale zatím jsem se nerozhoupal kvůli ceně. Jinak právě ten titan mě na nich bere (+ celkový design, samozřejmě).
Jarett Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tak dnes jsem je měl v ruce, když jsem kolegovi zkracoval tah ... jsou parádní !!
sheen Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Rad bych podekoval uzivateli Jarett za ochotu a jeho cas pri zkraceni tahu ) diky. Vyvazly bez uhony Hodinky jsou pohodlne, lehke, sedi naprosto dokonale. Zitra upnu nejakou fotku. Upraveno 4. března 2014 uživatelem sheen
efreeti Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) V 2. 3. 2014 v 15:11, CEGY napsal: Myslel jsem ala MM. Škoda no. Ta MM spona se dá vždycky dokoupit...měl sem ji a není to zas takový zázrak. Gratuluju k hodinkám. Za mě hezčí než ocelová Suma. Hodinova ručka "z Monster" mi nevadí. Jako celek působí skvěle a vymazleně. Ta cena je vysoká, ale věřím, že je podložená. Seiko se při cenotvorbě nechová jako pijavice u ostatních modelů, tak není důvod si myslet, že by zákazníky ojíždělo zrovna u tohoto modelu. Upraveno 4. března 2014 uživatelem efreeti
Jarett Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 V 4. 3. 2014 v 17:58, sheen napsal: Rad bych podekoval uzivateli Jarett za ochotu a jeho cas pri zkraceni tahu ) diky. Vyvazly bez uhony Hodinky jsou pohodlne, lehke, sedi naprosto dokonale. Zitra upnu nejakou fotku.
Jarett Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 V 4. 3. 2014 v 18:20, Alda napsal: Neni nad dobre promyslenou, plne funkcni, byt plechovou sponu.Tak, tak ... a například u Rolexu je plech brán jako best off
misoo Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Hosi... Najlepsia spona je ziadna spona!
Daemonultimate Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Jako dát hodinky na gumičku do vlasů? Upraveno 4. března 2014 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se