Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tak zatimco prvni den sly +1s, tak dalsi dva dny jdou -1.5s...skandal...
siwi Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 U mechaniky naprosto normální jev. Stačí mít jeden den trochu odlišný rytmus, pohybovat se v jiné teplotě a odchylka se změní.
Xenomorfus Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Jasne, ja tam schvalne dal toho "hvizdajiciho smajlika"...Abych vicemene popichl vas, kterym automaty tak presne nejdou. :-P....Jsou to moje zdaleka nejpresnejsi automaty a je to hodne navykove. Vypada to, ze "na ruce" trochu spomali a kdyz sou odlozene, tak to dohaneji.
siwi Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Mně taky Déčka na ruce zpomalují. Stejně tak, pokud je odložím na bok. Na dýnku pak ztrátu dohánějí.
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jsem hrozně rád, že skončily u Tebe Máro, pěkné fotky detailů! A dávej sem více fotek, strojovnu na to máš ...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Diky, fotky nejke udelam, stroj je sice dobry,ale ruky olsove...BTW za 5 dnu je celkova odchylka -2s...masakr.
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Vecerni hratky.Lumi je po nasviceni jasne nejviditelnejsi. Az se mi bude chtit, udelam nejaky lepsi testik s odstupnovanim casu. Po pul hodine uz tritium vitezi. A T100 i v modre je tedy viditelnejsi nez T25 v zelene.
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Tak sem se kochal Caymanama a rikam si, kolik je asi tech 70 000 A/m v Gaussech? Tak kdybyste to nekdo chteli vedet, tak je to 879,6 GA taky sem si rikal, zda nekdo nahodou nedelal tlakovku na 300 baru ;-)... a hle, delal! Dokonce na 400 baru...
Frostie Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 No, tak to je slušnej oddíl, ty K.U.M.... 400 barů, to jen tak někdo nedá...
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Takze po tydnu noseni je aktualni odchylka stale -2s. Z toho posledni dva dny jdou v "nule". Zacinam podezrivat, ze sem byl osizen a uvnitr je quartzovy strojek :-D.
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Ale abych tady jen nemlel pantem, dnes konecne vylezlo slunce. Takze jen takovy rychly cvak z okna. Jestli to vydrzi, pujdu jeste udelat nejake fotky.Je to radost se na ne divat!
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 V 17. 12. 2016 v 7:32, Xenomorfus napsal: Takze po tydnu noseni je aktualni odchylka stale -2s. Z toho posledni dva dny jdou v "nule".Zacinam podezrivat, ze sem byl osizen a uvnitr je quartzovy strojek :-D.ale ho.no...Dobře zregulovaná Eta 2824 v TOP grade... Takhle si představuji automaty, ne ty shity, co chodí 5-10 sec/den...
Sphinxx Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Marku super práce! Vytáhni tu jedničku a udělej pořádné obrazy . Jsou fakt krásné, doufám, že jako bývalý majitel jsem první v pořadí až Tě omrzí .
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 V 17. 12. 2016 v 9:17, Frostie napsal: ale ho.no...Dobře zregulovaná Eta 2824 v TOP grade... Takhle si představuji automaty, ne ty shity, co chodí 5-10 sec/den...Jen aby Mas pravdu, takhle bych si to taky predstavoval. Tyzje protrely harcovnik,ale ja mam prvni takhle presne automaty (prvni s Etou). Pro mne je to novinka. V 17. 12. 2016 v 10:56, Sphinxx napsal: ....... Vytáhni tu jedničku a udělej pořádné obrazy . Jsou fakt krásné, doufám, že jako bývalý majitel jsem první v pořadí až Tě omrzí .Jsou uchvatne. To se asi budes muset domluvit s Farkym, bo mam dojem, ze mu dojde brzy, ze udelal pitchovinu. Ale kdyz budes chtit, tak Ti je pujcim Jinak jsem tedy misto foceni musel do prace.... Ale vzal sem tedy alespon "jednicku" a udelal par rychlych fotek...
Bells Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Crepy jsou perfektní, krásný čistý design, všechno mi na nich sedí a jsou tak vážně dokonalé, škoda, že pro mě jsou nenositelné ať už skrze výšku, tak i váhu, jinak bych si je asi bez problémů dokázal představit jako perfektní potápky, ne-li dokonce klidně i hodinky na OWG.
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Je to jak pises, vzhledem k hmotnosti, ale predevsim vysce "sednou" jen uzke skupine lidi. Nastesti mi sednou a nosi se mi fajn, hmotnost neni nejmensi problem a vyska mi vyhovuje. Dokonce vidim vysoke dynko jako plus, ze se korunka (i pres svoji velikost) nema tendenci zaryvat do zapesti. Navic v praci "obouvam" Trasery nebo G-shocky, takze Crepasy nenosim nonstop. Taktez na noc musim mit na ruce neco s tritiem.Ale nebyt te vysky, tak je treba David nikdy nepustil a ja je ted nemel .
farkyostrava Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 supa fotky :-). K vysce a vaze... nejsou to zadne obri hodinky..luneta presahuje pouzdro a je to jak pise Marek...Vaha je jen zvyk za dva dny to uz neresis....
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Hodinka fantastická, jen by mi možná chyběla datumka... :-(
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Frostie: A u mne presne naopak. Mi datumka vadi i u Deep Blue a jsem rad, ze tady neni. Pro mne by to v tom keramickem cifru byl rusivy element. Zkratka kazdy to rad jinak. Ovsem pro mne jsou tohle vedle Deep Blue druhe hodinky u kterych si dokazu predstavit, ze uz si je necham.
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 V 17. 12. 2016 v 15:52, Xenomorfus napsal: Frostie: A u mne presne naopak. Mi datumka vadi i u Deep Blue a jsem rad, ze tady neni. Pro mne by to v tom keramickem cifru byl rusivy element. Zkratka kazdy to rad jinak. Ovsem pro mne jsou tohle vedle Deep Blue druhe hodinky u kterych si dokazu predstavit, ze uz si je necham.V pohodě, proti gustu... Nicméně, jejich glanc to u mně nesnižuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se