Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 17. 12. 2016 v 13:52, Xenomorfus napsal:

Jsou uchvatne. To se asi budes muset domluvit s Farkym, bo mam dojem, ze mu dojde brzy, ze udelal pitchovinu. Ale kdyz budes chtit, tak Ti je pujcim  :cheers:

Super, díky za nabídku. Užívej si je!

Odesláno
  V 18. 12. 2016 v 11:46, farkyostrava napsal:

Maro je to tak myslim ze na jare je budu pochtivat ;-)

Di do řiti! Máš Béčka. :D .

Odesláno
  V 18. 12. 2016 v 11:42, Sphinxx napsal:

Super, díky za nabídku. Užívej si je!

V 18. 12. 2016 v 11:46, farkyostrava napsal:

Maro je to tak myslim ze na jare je budu pochtivat ;-)

To vite, kluci, ze vam je pujcim  :notworthy: . Jsou zarazeny vedle mych Deep Blue, hodinek po dedeckovi a Seiko Panda jako definitivni  B)

Odesláno

A protoze v patek (23.12.) po sichte valim na vlak a mam naplanovany takovy vanocni relaxacni (60km) vandr, je potreba zkontrolovat vystroj. Caymany se sice tesily, ale zustavaji doma. Jdou se mnou jen Trasery a Gulfmastery...

post-39943-0-14304300-1482176056_thumb.jpg

post-39943-0-35257900-1482176086_thumb.jpg

Odesláno
  V 19. 12. 2016 v 20:05, siwi napsal:

Budeš slavit Štdrý večer v lese? :D

A umis si predstavit hezci stedry vecer nez v lese? Ohen, ryba, trocha ohnive vody, hvezdy nad hlavou a jen tak sedis a koukas dolu do udoli na svetla vesnic....

V 19. 12. 2016 v 20:10, kuncák7 napsal:

Pekny to mas. Vem je sebou v hodinkovnici, jako to delam s hodinkama ja.

Chvili sem zvazoval, ze je vezmu,ale nakonec ne. Budou s dalsima potapkama pekne spolu v teple krabicky :-).
Odesláno

Umím, ale i tahle tvoje varianta se z tepla obýváku zdá nádherná  :D Každému, co má rád, obzvlášť teď o svátcích. Zasloužíme si  :cheers:

Odesláno

Siwi, no jo, az ted na to koukam, ze si "interierovy typ" :-). Ja musim aspon jeden vikend v mesici na vandr. Jinak bych se zblaznil. Urcite pozvednu panaka na zdravi vsem chronopacientum...;-). Uzij si fajn svatky v klidu, teple a pohode!

Odesláno

Jo jo, díky moc. Ale mám pár kamarádů, kteří to mají podobně jako ty. Nepochybně si vandr užiješ a třeba sem pověsíš i nějaké pěkné fotky :D I tobě hezké svátky, ať už je prožiješ kdekoliv.

Odesláno

Tak zadne aktualni foto nemam, ale zacinam podezrivat, ze mam Crepasy s radiem rizenym strojkem ETA...

...po 10-ti dnech je celkova odchylka -1s ... uz ted je to presnejsi nez moje nejpresnejsi quartzky, ktere delaji +4 s / mesic...

Odesláno
  V 21. 12. 2016 v 20:04, Xenomorfus napsal:

Tak zadne aktualni foto nemam, ale zacinam podezrivat, ze mam Crepasy s radiem rizenym strojkem ETA...

...po 10-ti dnech je celkova odchylka -1s ... uz ted je to presnejsi nez moje nejpresnejsi quartzky, ktere delaji +4 s / mesic...

Holt si s tím ve Španělích trochu pohráli, no... Začínáš se nebezpečně blížit DCF 77,5. Nechceš je napojit na radiovysílač?  :)

Odesláno

nividic: Tezko rict, treba mne jen maji rady  :lol2:

Frostie: cekal sem Te, kluku usata  :cheers: ... ani nevim, zda to ladi spanele a nebo si to nechali odladit primo v ETe (tedy "vic" nez "TOP", nejak sem po tom nepasl). Prave s 77.5-kou to 2x denne porovnavam a furt na to nevericne cumim...

Odesláno
  V 21. 12. 2016 v 20:42, Xenomorfus napsal:

nividic: Tezko rict, treba mne jen maji rady  :lol2:

Frostie: cekal sem Te, kluku usata  :cheers: ... ani nevim, zda to ladi spanele a nebo si to nechali odladit primo v ETe (tedy "vic" nez "TOP", nejak sem po tom nepasl). Prave s 77.5-kou to 2x denne porovnavam a furt na to nevericne cumim...

Tak na hozenou rukavici jsem nemohl nezareagovat, Máro... :)  :cheers:  To ladění toho strojku budeme mušet zjistit, ale myslím si, že si Španěl koupí ETU v top gradeu a tu si ještě doladí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...