lub Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 tak se snad na chvíli taky přijdu podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 díky za info, budu se snažit na tu 18.00 dorazit, možná chvilinku po. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 díky za info, budu se snažit na tu 18.00 dorazit, možná chvilinku po. Jsi už nachystaný? Máš zabaleno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Jsi už nachystaný? Máš zabaleno? ano, jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 WOW, tak to abych taky zabalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 WOW, tak to abych taky zabalil jj, šup šup...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Neboj. Když nezabalím, tak vezmu prostě celou krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Pánové, počítám s vámi, ale dorazím až kolem 20 hodiny (+/-) . Mám tu autoškolu a následně 3 hodiny školení. Takže skutečně to nevím přesně, ale určitě dorazím a těším se. Pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Neboj. Když nezabalím, tak vezmu prostě celou krabici.zhruba tak to proběhlo u mně. Jedny na ruku, dvoje do krabičky, víc jich doma momentálně není, vysvětlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Tak teď jsem vybral. Vezmu zhruba tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 No paráda!!! Už se těším. Taky mám sbaleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 tak mi to nakonec nevyjde, omlouvám se. kdyžtak udělejte pár fotek, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Tak už jsem doma, díky za pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Super srazík, díky všem zúčastněným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Byl to příjemně strávený večer. I já se přidávám s poděkováním ... Vojto Ty s těmi Q&Q úplně záříš :D .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Byl to příjemně strávený večer. I já se přidávám s poděkováním ... Vojto Ty s těmi Q&Q úplně záříš :D .. Že jo. Jdou mi hezky k pleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 :D .. přesně!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 i já s opožděním díky za příjemný pokec a možnost osobního poznání dalších chronomagorů. Některé, lépe řečeno všechny donesené kousky se mi moc líbily, škoda jen sporého osvětlení lokálu, které nedalo tolik vyniknout jejich kráse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Co udělat další sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Super nápad!!! Do toho jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se